search

Sommerhus i Ølsted

Stik syd for Frederiksværk ligger den lille, hyggelige by Ølsted smukt indrammet af Roskilde Fjord på den ene side og Danmarks største sø, Arresø, på den anden. De rolige og idylliske omgivelser står i skærende kontrast til de populære badebyer langs kysten lidt længere mod nord, men det er bestemt ikke ensbetydende med, at I kommer til at kede jer, når I lejer et sommerhus i Ølsted. Tværtimod er her masser af ting at tage sig til, både i og omkring det charmerende sommerhusområde.

Ølsted er nemlig et ideelt udgangspunkt til at udforske alt hvad Nordsjælland har at byde på. Først og fremmest lige i nærheden, hvor det er helt oplagt at bruge tid på, i og ved Roskilde Fjord og Arresø, men også den del af  Nordsjælland, der strækker sig nord for den smalle tange, hvor Ølsted ligger så smukt. Der ligger en god strand ud til Roskilde Fjord tæt på Ølsted, men hvis den ikke helt slår til, er de populære strande ved Liseleje kun en kort køretur fra Ølsted, og det samme kan siges om de fleste af Nordsjællands mange gode attraktioner.  

 

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Ølsted

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Ølsted. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Ølsted og oplev alt, hvad Nordsjælland har at byde på.

 

3 gode grunde til at tage på ferie i Ølsted

1. Skjult perle i Nordsjælland

2.Smuk beliggenhed mellem fjord og sø

3. Under en times kørsel fra både København & Sjællands Odde

 

3 populære attraktioner i nærheden af Ølsted

1. Knud Rasmussens Hus

2. Hundested Havn

3. Frederiksborg Slot & Hillerød

 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 
Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.