Sommerhus på Djursland

Der er et hav af gode grunde til at tage i sommerhus på Djursland. Udover Kattegats mange børnevenlige strande, byder Danmarks ‘næsetip’ på klassisk sommerhusidyl og masser af store ferieoplevelser for hele familien. Book din ferie på Djursland og glæd dig til at gå på opdagelse i halvøens smukke natur, charmerende byer og de mange populære attraktioner og seværdigheder med Djurs Sommerland på toppen af kransekagen. Læs mere om Djursland og lad dig inspirere herunder.

Udsigt over Kattegat fra Jernhatten i Nationalpark Mols Bjerge

Populære sommerhuse på Djursland

Loading...

Dyrevenlige sommerhuse på Djursland

Loading...

Sommerhuse på Djursland med spa

Loading...

Sommerhuse på Djursland med fleksibel ankomst

Loading...

Fornøjelser for hele familien

Det er ikke ligefrem svært at se, hvorfor Djursland fortsat er en af de mest populære destinationer på tværs af det danske ferielandskab. Den Østjyske halvø er fyldt med forlystelser og fornøjelser for hele familien, og uanset hvor du holder ferie på Djursland, er du altid tæt på de mange børnevenlige badestrande, charmerende byer og populære seværdigheder, der ligger som perler på en snor langs Kattegat og Djurslands i alt 250 kilometer lange kyststrækning. Djursland er desuden kendt for sin smukke natur og i særdeleshed Nationalpark Mols Bjerge, som du kan udforske via de mange stier og vandreruter, der skærer sig igennem det kuperede istidslandskab.

Med sin fantastiske placering i vandkanten af Kattegat er de fleste af Djurslands mange strande både lavvandede og rolige, og netop derfor er Djursland især en populær feriedestination blandt børnefamilier. Læg dertil populære attraktioner for hele familien som Djurs Sommerland, Ree Park Safari, Kattegatcentret og mange, mange flere, og du har de perfekte betingelser for en både sjov og spændende ferie for store såvel som små. Derudover er det værd at fremhæve, at Danmarks næststørste by, Aarhus, ligger lige på den anden side af bugten, og kun en kort køre- eller togtur væk alt efter hvor på Djursland du befinder dig. Endnu ikke overbevist? Du kan finde endnu flere gode grunde til at booke et sommerhus på dejlige Djursland lige herunder.

3 gode grunde til at leje sommerhus på Djursland

Djursland rimer på sommerhus, og langs Kattegat finder du populære feriebyer, skjulte perler og skønne strande. I Fjellerup Strand får du sommerhusidyl på nordkysten af Djursland, og allerlængst mod syd, i Knebel, er du omgivet af Mols Bjerge og Syddjurs’ smukke natur. Du kan også kombinere byliv med badeferie i Ebeltoft eller Djurslands største by, Grenå. Derudover bør du overveje at leje et sommerhus på Djursland, hvis du drømmer om:

Hyggelige byer: Djursland er kendt for sine små og mellemstore byer langs kysten, der hver især har sin helt egen stemning og lokale charme.

Smuk natur: Djursland er et paradis for naturelskere, der blandt andet kan tage på eventyr i Nationalpark Mols Bjerges storslåede landskab.

Børnevenlige strande: Kattegat er kendt for sine børnevenlige strande, og dem er der rigeligt af langs Djurslands i alt 250 kilometer lange kyst. 

NOVASOL - Sommerhusudlejning på Djursland siden 1968

Hos NOVASOL finder du Danmarks største udvalg af unikke ferieboliger og sommerhuse på Djursland. Vi har noget for enhver smag, og uanset om du drømmer om et topmoderne sommerhus med alt hvad feriehjertet begærer, klassisk sommerhusidyl tæt på naturen, eller noget helt tredje, kan du finde det sammen med NOVASOL. Når du lejer et sommerhus på Djursland får du fleksible rammer, private omgivelser, og det perfekte udgangspunkt til at udforske og opdage alt hvad den spændende region har at byde på i dit helt eget tempo. Book dit sommerhus på Djursland lige her, eller browse vores mest populære kollektioner.