Lej feriehus i Holland

Cykeltur i Holland

Lej feriehus i Holland

Få en uforglemmelig ferie i Holland, en særlig destination for feriehusudlejning, hvor hele familien kan nyde sjove udflugter, skovklædte naturreservater, masser af vand, til de der elsker at bade, flotte storbyer fulde af kultur og ikke mindst masser af flad vej, for de der vil holde ferie med cyklen. Holland er et land med mange attraktioner for feriegæster i alle aldre. Holland er ideelt til et ophold i en feriebolig, både korte ophold og som en destination for den lange sommerferie. Fra Danmark er der ikke langt i bil, hvilket gør Holland til en oplagt kør-selv destination. Ligegyldigt hvor I ønsker at tilbringe jeres ferie, så kan I holde en spændende ferie, i en privat atmosfære, flere af vores huse kommer med privat pool, hvor børnene kan lege med i nyder solen i haven. NOVASOLs sommerhuse er placeret i de smukkeste regioner i landet for eksempel langs de vige kyster, ved Maastricht eller i Amsterdam. Bliv inspireret her og find din favorit feriebolig i det smukke Holland.

Populære feriehuse i Holland

Loading...

Populære feriedestinationer i Holland

Zeeland er et yndet feriemål i Holland, især om sommeren, på grund af stranden og havet. Her har vi masser af feriehuse på den hollandske kyst helt ned til stranden, hvorfra du har panoramaudsigt og havet og børnen selv kan løbe til vandet. Om dagen kan I lege og nyde den bagende sol, om aftenen kan I tage en hyggelig tur langs kysten og snuppe en lækker godnatdrink på en af de mange hyggelige strandapvillioner, der findes langs stranden. Når I er på ferie i Zeeland, bør I leje eller medbringe cykler og opleve de helt fantastisk smukke cykelture gennem det store og åbne landskab, de smukke digerne og de brede klitter. Book feriehuset idag og hold badeferie i Zeeland.

Holland er selvsagt et temmelig fladt land, undtagen i Limburg. På grund af det bakkede landskab i regionen er Limburg er et populært feriemål, for eksempel en cykelferie. På grænsen til Tyskland og Belgien er cykel landskabet perfekt, hvis man vil være aktiv, stierne bliver nogle steder afbrudt af større grønne bakker, buske og skovklædte natur. Book feriehus i dag og hold en aktiv ferie i Limburg.

Populært blandt hollænderne selv er Giethoorn, også kaldet Nordens Venedig, et smukt område med gamle stråtækte huse og gårde, hvor kanalerne snor sig imellem. Her kan I se smuk arkitektur og opleve masser af hollandsk kultur. Hvis I vil holde ferie med ekstra gode og smukke cykel - og vandreruter lige om hjørnet, så kunne I overveje at leje et feriehus i Gelderland. Gelderland udnævt af hollænderne selv til at være vandre- og cykelprovinsen i Holland, der også er kendt for sine kulturelle tilbud, unikke gæstfrihed og smukke natur i Veluwe og Achterhoek.

Tulipanmark i Holland

Ferieboliger i Holland ved hav og i naturen

De hollandske kyster er kendte for deres gode badestrande, og de fleste steder er vandet dejligt og velegnet for børn. Besøg de dejlige badebyer, som ligger ved digerne der beskytter Holland mod vandmasserne. Nyd en sommerdag med badeture, en forfriskende is og en god frokost på en af de mange restauranter langs kysten. Er familien til ferie langs de mere rolige søer, kan I leje et feriehus helt ned til vandet, på en af mange utroligt smukke hollandske søer, hvorfra I har fantastiske udsigter og rig mulighed for vandsport som kajak, windsurfing og lystfiskeri. Disse naturområder er ideelle til ferie med børnene, der kan nyde timevis af leg og sjov i vandet. Hos os er det også muligt at leje flere husdyrvenlige ferieboliger, således skal jeres elskede hund ikke blive hjemme, og I kan få jer en ferie hvor hele familien er samlet!

Tager I væk fra kysterne og ind i landet, vil I hurtig opdage hvorfor Holland er så kendte for deres blomsterproduktion. På rad og række står det ene drivhus efter det andet. Når det er sæson for b.la. tulipaner, kan I se det smukkeste blomsterhav i alle farver. I parken Keukenhof, beliggende mellem Amsterdam og Haag, kan I fra marts og frem til maj, se mere end 800 forskellige slags tulipaner. Parken er utrolig smuk og for børnene er der legeområder. Tag evt. en madkurv med og nyd frokosten omgivet af tulipaner. Når I bevæger jer rundt i landet vil I naturligvis også møde de karakteriske hollandske møller, som er nemme at spotte i det flade land.

Oplevelser i Rotterdam

Oplevelser ved jeres sommerhus i Holland

Holland er et dejligt ferieland og udover mange smukke naturoplevelser, er her også meget at opleve de en række forskellige byer. Amsterdam er et fantastisk levende og kalejdoskopisk virvar af mennesker, kulturer og folklore. Her finder I også nogle af verdens bedste museer - eksempelvis det berømte Rembrandt Museum, Stadelejk museet med moderne kunst og det smalle hus, hvor Anne Frank og hendes familie skjulte sig. I vil også elske bare at slentre rundt i de smalle galder, hvor de endnu smallere huse står tæt i alverdens farver. Amsterdam er en utrolig charmerende by med gode torve, hvor I altid kan sætte jer og bare kigge på livet omkring jer. En guidet tur rundt på kanalerne, giver jer et rigtig godt indtryk af byens mangfoldighed af nyt og gammelt.

Rotterdam er også et besøg værd, særligt hvis I er interesserede i arkitektur. I byen finder I det hollandske arkitekturmuseum og fra turistkontoret på samme sted, kan I tage med på ture rundt i byen. Haag er den royale og diplomatiske by, samt en meget grøn by med mange parker. Besøg f.eks. parlamentsbygningen, som ligger placeret centralt i byen. Bygningen var tidligere jagthytte for de adelige og er et imponerende bygningsværk.

6 gode grunde til at leje feriehus i Holland

  • Smukke byer og traditionelle landsbyer

  • Masser af spændende museer, forlystelsesparker og fantastiske seværdigheder

  • Masser af smukke vandre og cykelruter til den aktive ferie

  • Ferie med hund og andre kæledyr er muligt!

  • Holland er en god feriedestination med attraktioner og seværdigheder for hele familien.

  • I kan holde både storbyferie og badeferie i Holland

Feriehuse i Holland til alle

NOVASOL er en Europas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning. Vi har rigtig mange forskellige sommerhuse og ferieboliger i Danmark og resten af Europa, som I kan vælge imellem. Udvalget af ferieboliger i Europa udvides hele tiden, så I kan sagtens vende tilbage og leje en dejlig feriebolig til den næste ferie. Vi har noget for enhver smag og pengepung! Noget vi bryster os meget af, er at vi har masser af husdyrvenlige ferieboliger, således kan i stortset altid holde ferie med Hund. Dvs. at i sparer penge og får en ferie hvor hele familien er samlet! I holland kan i også finde masser af luksus-feriehus med privat pool og panorama havudsigt. Disse huse er for dig, som ønsker en ekstraordinær ferie for hele familien. Disse huse er ofte udstryret med spa, sauna, lækre møbler og lækkert design. Vi har selvfølgeligt også et bredt udvalg for de der ønsker en mere simpel ferie, hvor naturen, nærvær med familien og udendørs aktiviteter er i centrum. Disse feriehus er ofte omgivet af smuk natur og udstyret med en pejs, hvor man kan hygge sig om aftenen.

God service hos NOVASOL også på ferie i udlandet

Når I lejer en feriebolig i Holland, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.