Feriehuse i Friesland

Feriehus i Holland på vandet

Feriehuse i Friesland

Elsker I at holde ferie nær vand – så tag og besøg Friesland. En blanding af skøn natur med et fletværk af 650 km vandkanaler, vadehav og de Frisiske Øer. Derudover er denne provins et skattekammer, når det gælder den frisiske kultur. Feriehusene i Frisland ligger ofte direkte ved vandet eller tæt på. Generelt finder I mange ferieboliger i Holland, som kun ligger et enkelt skridt fra vand - nogle ligger sågar dirkete på vandet.

Populære feriehuse i Friesland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Friesland

Loading...

Feriehuse med pool i Friesland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Friesland

Loading...

Spændende oplevelser i byen Leeuwarden

Byen Leeuwarden har en rig historie. De smukke gamle bygninger i den historiske bydel, beretter om denne. Brostensbelagte gader, cafeer, restauranter og butikker indbyder varmt til at besøge denne by. Karakteristisk for byen er det 40 meter høje ”Oldehove“ tårn med en skøn udsigt over byen. En verdenskendt attraktion er keramik museet.

Landsby i Holland

Attraktioner i Friesland

I området er der mange seværdigheder. Der er dog ikke nogen store forlystelsesparker her. Det er mere små parker og legepladser. For eksempel er der Aqua Zoo i Leeuwarden, som tager jer på en spændende rejse igennem undervandsverdenen. Der er forlystelsesparken ” Duin en Zathe“ i Appelscha, som er en lille park fuld af attraktioner og masser af underholdning. Der findes også en indendørs Monkey cage til de små børn og en Top Dance til de unge.

Regionen

Det Frisiske landskab er meget varieret. I Gaasterland er der skove, i Friese Wouden er der skove, heder og klitter. De regelmæssige færgeoverfarter til øerne Vlieland, Terschelling, Ameland og Schiermonnikoog bestilles nemt og er derfor meget populære mål for dagsudflugter. Smukke landsbyer, som absolut er et besøg værd, er Sneek, Staveren, Hindeloopen, Schlösser og Workum.

Udflugt til øen Terschelling

Får I tid til det i løbet af ferien, så planlæg en dagsudflugt til øen Terschelling, som er en del af de Vestfrisiske øer og ligger mellem de to andre øer ved navn ’Vlieland’ og ’Ameland’. Terschelling er en meget populær destination for turister på grund af dens mange attraktioner og smukke natur. Store dele af øen er udlagt som naturreservat, så den er uspoleret og naturrig. Terschelling er kendt for den årlige festival ved navn ’Oerol Festival’, hvor der bliver fremført forskellige teaterstykker rundt omkring på øen. Festivalen bliver afholdt i juni over ti dage. Der bliver også spillet musik og fremvist andre former for kunstneriske stykker. Ordet ”Oerol” betyder ”overalt” eller ”alle steder” og forklarer hvorfor festivalen foregår på hele øen. Terschelling kan nås med færge eller båd. Terschelling har også mange hvide sandstrande samt hyggelige landsbyer, så hvis I vil tage en svømmetur efterfulgt af en udflugt til et nyt sted, så er denne ø perfekt. Der er gå- og cykelruter gennem øens fantastiske natur og landskab. I kan vælge at bo på øen i en af de fede feriehuse fra NOVASOL sommerhusudlejning.