Om NOVASOL

NOVASOL blev grundlagt i en lille kælder i København i december 1968. Under navnet - Nordisk Ferie, solgte enkeltmandsvirksomheden hytteferier i Norge.

NOVASOL har siden udviklet sig til at være Europas største udlejer af ferieboliger med intet mindre end 50.000 udvalgte af slagsen - i 19 europæiske lande. Vores portefølje består i dag af en samling, der omfatter alt fra smukke feriehuse ved havet, klassiske sommerhuse i fantastiske omgivelser, til rummelige villaer med private pools og lejligheder i Europas mest populære feriedestinationer.

Vi er overbeviste om,  at gæsterne vil kunne finde den perfekte feriebolig hos os. Den boliger der passer til netop deres behov, og hvor de kan skabe minder, som  vil vare hele livet  - uanset om de rejser med familie eller venner, tager på parferie eller slapper af på egen hånd.

Kvalitet, service og pålidelighed

Forskellene mellem 1968 og i dag er selvfølgelig store, men vores væsentligste principper og de tre kerneværdier - kvalitet, service og pålidelighed – er forblevet uændrede. De har altid karakteriseret NOVASOL og prioriteres lige så højt i dag som i 1968.

Vi bestræber os stadig på at adskille os fra andre udlejningsbureauer ved at levere:

Kvalitetsferieboliger, alle udvalgte og inspiceret af NOVASOL-medarbejdere,

• den allerbedste kundeservice, og

• fuldstændig pålidelighed, hvilket betyder, at du kan stole på vores løfter.

Vi har hundredvis af passionerede medarbejdere i hele Europa - hvoraf mange er baseret på lokale kontorer - som er dedikerede til vores værdier og til at yde en god kundeservice til både vores ejere og gæster.

Vores løfte til dig

Endelig er vores forretningskoncept baseret på at fastholde vores kunder - det være sig gæsten, der booker deres ferie hos os, eller ejeren af en af vores ferieboliger. Vi tror på, at dette bedst opnås gennem vores pålidelighed og beslutsomme arbejde. Disse værdier har altid været kernen i alt, hvad vi gør – og vil altid være det.

En del af Awaze

NOVASOL er en del af Awaze, den største virksomhed inden for ferieboligudlejning i Europa, og i Awaze samles nogle af kontinentets mest betroede brands. På tværs af de forskellige brands i Awaze administrerers en samlet portefølje på mere end 100.000 utrolige ferieboliger i  nogle af verdens mest populære destinationer.

Presse:

Informationer vedrørende pressekontakt. 

Henvendelser vedrørende en booking, betaling eller forespørgsler på leje af en feriebolig bedes sendes til: novasol@novasol.dk.