Sommerhus på Fanø

Fanø er kendt for sine autentiske stråtækte bindingsværkshuse, som du blandt andet kan finde, når du lejer et sommerhus på Fanø hos NOVASOL.

Sommerhus på Fanø

Selv om Fanø er den mindste af de to danske Vadehavsøer, er den stor på oplevelser. Udover den unikke placering ude midt i den UNESCO-beskyttede Nationalpark Vadehavet, så er Fanø i sig selv en fascinerende ferieø, hvor du både kan gå på opdagelse i den smukke natur, de charmerende byer, og de lokale traditioner, der tilsammen danner ramme om en alternativ og autentisk oplevelse på kanten af Danmark. Find dit helt eget Fanø’ske eventyr herunder.

Populære feriehuse på Fanø

Loading...

Dyrevenlige feriehuse på Fanø

Loading...

Feriehuse med sauna på Fanø

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst på Fanø

Loading...

Unikke oplevelser i unikke omgivelser

Fanø er ikke som de fleste feriedestinationer i Danmark. Nej, faktisk er den charmerende ø midt ude i Vadehavet mest af alt sin egen, og det mærker man, så snart man triller af færgen i Nordby. Allerede her kan du være heldig at spotte en flok sæler, der ligger og solbader på de blottede sandbanker langs havnen, og det er netop den unikke geografi og dertilhørende natur, der gør Fanø unik. Derudover byder Fanø også på helt klassiske feriefornøjelser - altid med et lokalt tvist - og øen er blandt andet kendt for sine brede strande, hyggelige byer, og små sommerhusområder, der gemmer sig i det smukke og varierede landskab. 

Selvom den ikke fylder så meget på landkortet, kommer du ikke til at kede dig, når du lejer et sommerhus på Fanø. Øen er nemlig også rig på sjove, spændende og ikke mindst lokale seværdigheder og aktiviteter, og en af de mest populære er østerssafari, hvor du kan plukke de friske østers direkte i sandet. Fanø er også kendt for sit levende kunstmiljø med mange små værksteder og gallerier, samt den årlige Fanø Free Folk Festival, der er en af de største festivaler for folkemusik i Europa.

3 gode grunde til at leje et sommerhus på Fanø

Et af de mest populære områder på Fanø er den maleriske by Sønderho, der ligger helt nede på sydspidsen. Her kan du gå på opdagelse i de små gader og blandt de traditionelle stråtækte Fanø-huse, der i dag blandt andet huser caféer og butikker med lokalt kunsthåndværk. Der er masser af gode grunde til at leje et sommerhus på Fanø. Blandt andet:

Unik natur: Fanø er et paradis for naturelskere, og der er rig mulighed for at komme helt tæt på Vadehavets unikke landskab og rige dyre- og fugleliv.

Ægte ø-stemning: Der findes bare en helt særlig stemning på de danske øer, og Fanø er ingen undtagelse. Mærk roen sænke sig, så snart du vinker farvel til fastlandet. 

Lokale oplevelser: Fanø har en rig kultur, som du ikke kan undgå at støde på, når du besøger øen. Eksempelvis den traditionelle og smukke Fanødragt.

NOVASOL - Sommerhusudlejning på Fanø siden 1968

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg unikke ferieboliger og sommerhuse på Fanø. Vi har noget for enhver smag og til enhver lejlighed, og du kan blandt andet booke et af de traditionelle bindingsværkshuse med stråtage, hvis du drømmer om at opleve Fanø i autentiske omgivelser. De fleste af vores huse på Fanø emmer af klassisk sommerhusidyl, tæt på øens spektakulære natur og gode strande. Du kan browse alle vores sommerhuse på Fanø lige her, eller gå til vores mest populære kollektioner herunder.