Sommerhus ved Vejers Strand

Vejers Strand er et af Danmarks ældste og mest populære badesteder. Vejers er opdelt i en sydstrand og en nordstrand, som adskilles af et mindre vandløb. Når du lejer et sommerhus ved Vejers Strand får du rig mulighed for at sole og bade ved Vesterhavet på begge strande. Sydstranden benyttes af de badegæster, som gerne vil køre i bil helt ned til vandet – og plads er der nok af på denne fantastiske sandstrand. Nordstranden er mere stille og rolig, og skærmes at klitter. Vejers strand er desuden meget velegnet til drageflyvning. Bag klitterne ligger feriehusene og flere af dem har udsigt til Vesterhavet. Her finder I også den hyggelige by Vejers, med flere specialbutikker og restauranter. Vejers Strand er en oplagt feriedestination, når I skal i sommerhus i Vestjylland.

Familieferie i et sommerhus ved Vejers Strand

Populære feriehuse i Vejers Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vejers Strand

Loading...

Feriehuse med sauna i Vejers Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vejers Strand

Loading...

Seværdigheder og aktiviteter nær dit sommerhus ved Vejers Strand

Det omkringliggende område byder på aktiviteter og attraktioner ved Vejers Strand for hele familien. Vejers by er en charmerende badeby, hvor I bl.a. vil finde dagligvarebutikker, specialbutikker, et lysstøberi,et bolchekogeri og en række restauranter. Syd for Vejers Strand ligger Blåvand, som er en klassisk feriedestination, der rummer et væld af spændende aktiviteter og udflugtsmuligheder. Glem ikke at besøge det 39 m høje fyr ved Blåvandshuk, hvor der er en fantastisk udsigt over Vesterhavet, Blåvand og området omkring. Her kan I også udforske betonbunkere fra Anden Verdenskrig og en masse museer i Blåvand om området historie og de lokales levevis. Fra Vejers Strand er I heller ikke langt fra større byer som Esbjerg og Varde, samt verdensberømte attraktioner som LEGOLAND og GIVSKUD ZOO.

sommerhus ved vesterhavet og Blåvand Fyr

Skøn natur året rundt i et sommerhus ved Vesterhavet

Naturen rundt om de mange sommerhuse i Vestjylland er et kapitel for sig selv og Vejers Strand er ikke en undtagelse. Det er oplagt at tage en vandre-, cykel- eller ridetur langs strandene eller på en af de mange afmærkede naturstier i området, hvor man kan se vildt og et fantastisk fulgeliv. Bag stranden finder I Kærgaard Plantage og Filsø. Kærgaard Plantage er et unikt syn i Løvklitterne, hvor et kuperet landskab giver liv til lyng, store krogede egetræer, samt landets største bestand af kronvildt. Filsø er idag et fuglereservat og bestemt en udflugt værd, hvis I interesserer jer for fuglelivet. I de koldere efterårs- og vintermåneder forandrer landskabet sig og giver en helt ny oplevelse fyldt af nye farver og et mere tilbagetrukkent dyreliv. Langs den jyske vestkyst spiller naturen virkelig med sine muskler i de koldere måneder og en vandretur langs stranden garanterer en ny energi.

Sommerhus ved Vejers Strand

Ferie i et sommerhus ved Vejers Strand

Feriehusene ved Vejers Strand ligger tæt ved vandet og strækker sig til de yderste klitrækker. Klitterne giver læ ved sommerhusene og danner rammen for privatlivets fred. Ved Vejers Strand kan I finde lige det sommerhus i ønsker, om det er beliggenhed eller feriehusets faciliteter, der vægter mest. Vejers Strand er også et meget velkendt blandt lystfiskere. Der kan bl.a. fiskes langs kysten og i ferskvandssøen Grærup Fiskesø, som ligger omkring en kilometer fra kysten. Hvis I er til lystfiskning, skal I huske at tjekke vores lystfiskerhuse, hvor der er taget højde for renseplads samt frysekapacitet.

Andre populære sommerhusområder i Vestjylland

  • Grærup ligger i et naturskønt område kun få kilometer inde i landet. Her finder du en række seværdigheder, aktiviteter, indkøsbsmuligheder og spisesteder, som alt sammen gør Grærup til en attraktiv feriedestination.

  • Mosevrå ligger i naturskønne omgivelser ud til Ho Bugt, og er en perfekt base for udflugter til områdets mange seværdigheder og aktiviteter.

God service hos NOVASOL

Hos NOVASOL vil vi gerne være med til, at give jer en rigtig dejlig ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. I Vestjylland har vi ni servicekontorer langs kysten. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.