Sommerhus i Klegod til leje

Tag hele familien med på ferie ved Vesterhavet. Lej sommerhus i Klegod, et smukt sommerhusområde, der befinder sig på Holmslands Klit midt mellem Søndervig og Hvide Sande og rigtigt tæt på Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er kort afstand til et væld af spændende aktiviteter og seværdigheder plus rig mulighed for fred og afslapning I de enestående naturarealer. Når I lejer et sommerhus i Søndervig og omegn befinder I jer i et paradis med fede bademuligheder og aktiviteter for hele familien. Lyder dette som noget for jeres familie? Så bestil jeres næste ferie i Vestjylland allerede i dag og se frem til en dejlig ferie ved Vesterhavet. Få meget mere inspiration og information om ferie i Klegod herunder:

Sommerhus i Klegod til leje

Populære feriehuse i Klegod

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Klegod

Loading...

Feriehuse med sauna i Klegod

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Klegod

Loading...

Hold ferie i et sommerhus i Klegod

Klegod ligger i forlængelse af den 35 kilometer lange og meget smukke Holmsland Klit, der skaber uforglemmelige naturoplevelser for alle. Der er naturligvis en masse dejlige badestrande i nærheden, og hvis man er til vandre- eller cykelture, er man kommet til det helt rigtige sted. Det er få steder i landet, man oplever en så spændende natur som ved Klegod. Her ligger fjorden på den ene side og havet på den anden - kun adskilt af høje klitter. Med et af de dejlige sommerhuse i Vestjylland, kan I slå jer ned midt i disse herligheder. Vi har ferieboliger i alle prisklasser, der kun venter på, at I kommer forbi. NOVASOL har i en årrække udlejet feriehuse i hele Europa. Det betyder, at vi har samlet en masse erfaringer, som helt naturligt kommer vores kunder til gode. Lej derfor trygt hos os, hvis du vil have en perfekt ferie.

Lej sommerhus i Klegod og besøg områdets fiskesøer

Unikke naturoplevelser året rundt til ferien ved Vesterhavet

Tæt på jeres sommerhus i Klegod finder I det internationalt kendte fuglereservat Tipperne. Det er en af Nordeuropas vigtigste yngle- og trækpladser for fugle. Fra anviste lokaliteter, og med en kikkert, kan man følge fuglenes liv. Her er der masser plads til at nyde områdets idylliske fred og vidunderlige natur. Sommerhusområdet ligger en kort afstand fra både Søndervig og Hvide Sande, hvor I kan finde restauranter og butikker, samt en række aktiviter på land såvel som på vandet. Tilbage i sommerhuset kan I tænde op i pejsen og nyde en aftentur på stranden eller i det smukke klitlandskab, som sommerhusene er nænsomt placeret i. Strandene på Jyllands vestkyst er blandt de bedste i landet og i Klegod befinder I jer ved nogle af kystens bedste strande. Klitterne virker perfekt som læ på stranden og danner rammen for privatlivets fred på terassen i sommerhuset.

Fiskeri fra jeres sommerhus i Klegod

I Klegod er der også masser at lave, hvis I godt kan lide at fiske. I kan naturligvis prøve lykken i Ringkøbing Fjord eller i havet, men I kan også tage til Klegod Fiskesø. På det hyggelige område, 5 km. nord for Hvide Sande, er der to søer på tilsammen 12.000 m2. I sæerne udsættes regnbueørreder. På området omkring søerne er der opsat borde og bænke, hvor I kan spise frokosten, inden I kaster snøren ud igen. Der er sågar også en opholdsstue og en overdækket terasse med grill, i fiskehuset. Der er flere Put & Take søer langs vestkysten også nær Klegod. Hvis I er heldige, står aftenmenuen på lækker fisk på grillen, som nydes med udsigt til det flotte klitområde rundt om sommerhuset i Klegod.