Sommerhuse ved Kvie Sø

Lej et sommerhus ved Kvie sø og få en aktiv ferie med familien

Sommerhuse ved Kvie Sø

Det relativt ukendte område ved Kvie Sø er en vidunderlig og naturskøn feriedestination. Kvie Sø er beliggende mellem Varde og Grindsted. Her udlejer NOVASOL en lang række sommerhuse, som kan tilfredsstille jeres behov for belligenhed og faciliteter. Kvie Sø er et fantastisk udgangspunkt for vandre- og cykelture i den skønne natur, og så er egnen et eldorado for lystfiskere, med flere gode fiskemuligheder ved såvel åer som søer (Put & Take). Et godt udgangspunkt for jeres familieferie i sommerhus i Vestjylland.

Populære feriehuse i Kvie Sø

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kvie Sø

Loading...

Feriehuse med spa i Kvie Sø

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kvie Sø

Loading...

Sommerhus ved Kvie Sø - et børnevenligt ferieområde

Et sommerhus ved Kvie Sø byder blandt andet på dejlige stranddage for børn og voksne langs søens kanter. Søen giver nemlig en oplevelse af, at man sidder på en badestrand inde i landet, hvorfor den også tiltrækker mange lokale i området. Søen har en lækker sandbund, skøn vandkvalitet og så er den lavvandet, hvilket gør den særligt velegnet til mindre børn. Hvis man ønsker en tur til Vesterhavets blå bølger og de flotte sandstrande tæt på Kvie Sø, skal man en lille times kørsel vestpå. På strandområdet omkring søen findes bl.a. en legeplads og en søpavillion, hvor der kan nydes et lækkert måltid på Pandekagehuset.

Lej et sommerhus ved Kvie Sø med familien

Aktiviteter i naturen fra dit sommerhus ved Kvie Sø

I kan følge en fredelig sti rundt om søen på ca. 3,5 km, slappe af langs søkanten og tage en forfriskende dukkert i søens friske vand. Søen er fredet og en såkaldt løbelisø, som betyder at det er en nærringsfattig hedesø. Af den grund er fiskning i søen forbudt, men der er rig mulighed for at fiske i bl.a. Ansager Å og Varde Å, hvor I kan fange ørreder og laks. Ønsker I en dagsudflugt på vandet, så pak madpakken og lej en kano til udforskning af de nærliggende åer og søer. På land kan I tage på vandre- og cykelture på en af de mange stier i området, hvor I kan overvære den smukke og fredelige natur. Golfspillere finder mange golfbaner i området, som bestemt er et besøg værd.

Sommerhuse ved Kvie Sø

Det naturskønne område omkring Kvie Sø, med skov og hedestrækninger, er balsam for sjælen. Med sin centrale beliggenhed i hjertet af Jylland, er Kvie Sø et perfekt udgangspunkt for udflugter og dagsture til en lang række seværdigheder og attraktioner nær sommerhuset i Kvie Sø, bl.a. Legoland (25 min. kørsel) og Givskud Zoo (45 min.). Sommerhusene ved Kvie Sø ligger i et roligt og naturskønt område og tæt på søen. Her finder I også en sti på ca. 2,3 km rundt i området, hvor I kan være heldige at se bl.a. påfugle, som holder til i området. Jeres sommerhus ved Kvie Sø er det idelle udgangspunkt for jeres sommerhusferie i Vestjylland, hvis I ønsker ro, fred og hyggelige stunder.