Feriehuse ved Skaven Strand

Skaven Strand ligger ved den lille hyggelig fjordhavn ved Ringkøbing Fjord. Sommerhusområdet ligger roligt midt i naturen, og stranden samt den lille lystbådehavn, danner et naturligt samlingspunkt for området. På havnen kan I købe friskfangede fisk og slentre en tur i de idylliske omgivelser. Her finder I også de små, fiskehytter, som er dekoreret af den lokale kunstner Kaj Husum. Den fine badestrand er børnevenlig, og området er super velegnet for familier med mindre børn og naturelskere. Her er ikke meget handelsliv, dog findes der både en restaurant, en grillbar og en dagligvare butik.

Skaven Strand

Populære feriehuse i Skaven Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Skaven Strand

Loading...

Feriehuse med spa i Skaven Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Skaven Strand

Loading...

Den dejlige strand ved Skaven

Skaven Strand har i flere år haft blåt badeflag og da her er meget lavvandet, er stranden ideel for familier med små børn. Den fine sandstrand er ikke så bred, som strandende ved Vesterhavet, men her er alligevel god plads til alle. Stranden bliver hvert år renset og rengjort af lokale ”Skavboere”, så den altid er ren og indbydende. En ferie i sommerhus i Vestjylland er for mange lig med masser af ture til Vesterhavet, både sommer og vinter. Fra Skaven Strand er der ikke langt til det brusende og imponerende vesterhav og de lange sandstrande.

Feriehus Skaven Strand

Naturen omkring sommerhuset ved Skaven Strand

I bor midt i den smukke, uberørte natur. Langs fjordens bredder er der masser af siv og rør, som er hjemsted for et rigt fugleliv. Der findes mange hede og skovarealer i området, som egner sig glimrende til en vandre – eller cykeltur med madpakken i rygsækken. I bør også besøge Skjern Å nationalpark, hvor åen kan krydses med den lille trækfærge. Langs åens snoede breder, kan I opleve det mest idylliske landskab med et rigt fugleliv og masser af spændende flora. I bunden af Ringkøbing Fjord ligger det fredede fuglereservat Tipperne, hvor masser af fugle har ynglepladser og gør ophold på deres lange rejser.

LEGOLAND NOVASOL

Aktiviteter ved fjorden

Udover masser af muligheder for vandre- og cykelture, er området også populært for windsurfing. Det lave vand gør det muligt at lære windsurfing under trygge forhold, og vindforholdende er ideelle på fjorden, der er berømt blandt windsurfere fra hele verden. I kan også tage på kanotur på Skjern Å og padle hele vejen tilbage til fjorden. Lystfiskere kan få en dejlig dag ved Skaven ”Put and Take” sø i idylliske omgivelser. Endelig findes der en minigolfbane i området.

Seværdigheder og tips til udflugter.

Gå i vikingernes fodspor i Bork Vikingehavn, hvor I kan få et levende billede af, hvordan vikingerne levede for mere end 1000 år siden. Spring frem i tiden på Dejbjerg Jernalder Museum, hvor I kan følge jernalderfolkets hverdagsliv. Fra Skaven Strand har I desuden flere store attraktioner inden for kort køreafstand. For børn og barnlige sjæle er en dag i LEGOLAND et ”must” – her kan I opleve de flotte bygninger og landskaber lavet af legoklodser, og prøve alle de sjove forlystelser. Tæt på LEGOLAND finder I GIVSKUD ZOO, hvor I kan tage på safari blandt de vilde dyr, gå på opdagelse i dinosaurparken og se en spændende udstilling om istiden. Tæt på Blåvand finder I en top-attraktion i verdensklasse – nemlig bunkermuseet Tirpitz. Her kan I mærke historiens vingesus, når I bevæger jer rundt i de gamle bunkere, der danner rammen om det interaktive museum, som fortæller historien om besættelsen under 2. verdenskrig.

Hvis I får lyst til en strøgtur og lidt romantisk bystemning, er Ringkøbing det rette valg. Den smukke gamle købstad med de brostensbelagte gader og røde tegltage, rummer et vælg af spændende shopping muligheder, hyggelige cafeer og gode restauranter.

Sommerhusudlejning hos NOVASOL

I skal lade et sommerhus ved Skaven Strand danne rammen om jeres ferie i Danmark, hvis I ønsker at bo midt i naturen i rolige omgivelser, men tæt på spændende attraktioner og seværdigheder. Hos NOVASOL sommerhusudlejning er der mange forskellige ferieboliger at vælge blandt. Derfor skulle det være muligt, at opfylde jeres ønsker og behov til en ferie ved f.eks. Skaven Strand. Brug de forskellige søgemuligheder til, at indsnævre feltet af sommerhuse og kom til sidst frem til lige præcis det sommerhus der passer jer. Bestil nemt online og begynd at glæde jer til ferien.