Sommerhus i Grærup

Ferie midt mellem vand og klitter. Når I lejer et sommerhus i Grærup venter et sandt afbræk fra hverdagen, hvor naturen bliver det uomtvistelige omdrejningspunkt. Her er I nemlig både tæt på en naturskøn strand, midt i råt klitlandskab og i køreafstand til andre badebyer som Vejers, Henne Strand og Blåvand. 

Den attraktive beliggenhed er netop dét, der har gjort området ganske populært, og vores sommerhuse i Grærup ligger bestemt også naturskønt i den lille sommerhusenklave ved Oksbøl. Alle vores huse er små versioner af klassisk, dansk sommerhusidyl; træbeklædt arkitektur med gode terrasser og haver, hvor I kan nyde jeres måltider og hygge i de lange, lyse aftener. Indenfor er de velindrettede med gode opholdsrum, hvor I kan være sammen om spil, serier og bøger, hvis vejret skulle slå om. Vores sommerhuse i Grærup rummer både jer som par, den udvidede familie eller den lille vennegruppe, mens jeres firbenede familiemedlemmer også er velkomne i langt de fleste af vores huse. I kan eventuelt leje et af vores huse med enten sauna eller spa, hvis I gerne vil give ferien et ekstra touch af luksus. 

Med et sommerhusophold i Danmark venter en ferie med frihed som fortegn. Det er så absolut jer, der sætter rammerne for, hvordan I skal bruge dagene. Måske skal de være langsomme eller fyldes med aktiviteter for alle. En ting er sikkert - I bestemmer, hvordan I skal skabe jeres mindeværdige øjeblikke.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Grærup

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Grærup

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Grærup

Loading...

Ferie langs perfekt badestrand

Jeres sommerhus i Grærup ligger et par kilometer inde i oplandet til Vesterhavet i et helt klassisk sommerhusområde mellem klitter, søer og enge. Placeringen betyder også, at I er i gåafstand til den naturskønne og børnevenlige Grærup Strand. På de mere end 20 kridhvide kilometer kan vandhunde og badenymfer boltre sig i bølger markeret med det blå badeflag, de aktive kan deltage i beachvolley og andre boldspil, mens livsnyderne kan nyde et godt glas og en medbragt picnic i klitterne. 

Området er ligeledes rigt på både vandre- og cykelruter, som giver jer gode oplevelser i hvert sving, da området byder på et væld af aktiviteter. I kan fx både spille golf på diverse golfbaner, fiske i put and take-søer, spille minigolf eller bowle. 

Grærup byder på en række spisesteder, mens I ikke er langt fra andre dejlige badebyer som Vejers, Henne Strand og Blåvand. Her kan I deltage i alle mulige events og aktiviteter året rundt, spise godt og drikke cafékaffe. I er heller ikke langt fra købstæder som Varde, Hvide Sande og Esbjerg, hvor I kan besøge museer, gallerier, shoppe og hvad I nu ellers har lyst til.

Attraktioner og seværdigheder ved Grærup

Når I sætter kursen mod Vestjylland og Grærup venter der nok af oplevelser til hele opholdet for jer alle. Området er som sagt af helt unik karakter, når vi taler om naturen, men der findes også mange seværdigheder på egnen, som bestemt er et besøg værd. Vi anbefaler jer særligt at kigge forbi følgende:  

  • Blåvand Zoo

Dyr er altid en sikker vinder, når man rejser med børn eller barnlige sjæle. Lige uden for byen ligger Blåvand Zoo, hvor I kan de nuttede skabninger og blive underholdt i timevis. 

  • Ho Klitplantage

Gå af de afmærkede stier i den fredede klitplantage, og nyd den smukkeste udsigt ud over halvøen, Skallingen. Naturen på disse kanter er helt unik og kalder på at blive udforsket. Vælger I at drage helt ud på spidsen af halvøen, kan I være heldige at se, hvordan sælerne boltrer sig i vandet og soler sig på stranden. 

  • Tirpitz Bunkermuseum

Besøg den enorme kanonstilling ved Tirpitz-bunkeren lidt uden for Blåvand. Udstillingen rummer gribende historier fra Hitlers store bunkerprojekt, Atlantvolden, og alle historieinteresserede kan få timer til at gå her. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.