Feriehuse i Normandiet

Normandiet byder på utrolig smukke landskaber med en blanding af sletter, små bakker og enge så langt øjet rækker og dertil utallige grøntsagshaver. I dalene gemmer sig charmerende stråtækte bondegårde. Ønsker I en ferie på landet med ro og afslappende atmosfære er dette stedet at tage til. De fleste af vore feriehuse ligger i vest, på grænsen til halvøen Cherbourg. Små bondegårde og små landsbyer, i et frodigt landskab, er bare et par af minderne, I vil have om ferien i Frankrig.

NOVASOL kan selvfølgelig også tilbyde feriehuse som ligger direkte ved kysten med den guldfarvede sandstrand, den tiltrækkende kyst og de maleriske bugter ved klipperne. Fisketure ved floderne (fisketilladelse kræves), ture i skove og ved marker og små hyggelige sejlture hører til ferien ved siden af afslapningen. Er du kunst- og antikvitetsinteresseret har du nok af butikker at vælge imellem i denne del af Frankrig.

Lej feriehus i Normandiet

Populære feriehuse i Normandiet

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Normandiet

Loading...

Feriehuse med pool i Normandiet

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Normandiet

Loading...

Byer og seværdigheder i Normandiet

Udover en enestående natur og skønne strande, så har Normandiet en rig historie og en stor kulturarv, hvilket bl.a. ses i de mange livlige storbyer og charmerende kystbyer. Særlig berømt er Mont Saint Michel - en klippeø, der rejser sig op ad vandet - hvor der har stået en kirke på toppen i over 1000 år. Hvis I gerne vil besøge Mont Saint Michel på jeres ferie i Frankrig, kan I også leje et feriehus i Bretagne. Andre velkendte byer er bl.a. Le Havre, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste grundet sine farverige betonbygninger, og Caen som er en livlig universitetsby med smukke bindingsværkshuse og en af Europas største middelalderborge. Langs kysten ligger de elegante badebyer, hvor I vil finde et væld af aktivitetsmuligheder og en interessant historie. Herunder bør I især besøge Étretat, som er kendt for sine store kridtklinter og stenstrande.

Historiske og kulturelle oplevelser i Normandiet

Langs kysten vidner mindesmærker, museer og enorme gravpladser om den rige historie og de mange invasioner, der har fundet sted her - bl.a. vikinger og de allierede under Anden Verdenskrig. Mest kendt er Omaha Beach ved Saint-Laurent-sur-Mer, hvor de allierede trupper invaderede på den såkaldte 'D-dag' den 6. juli 1944. Her finder I også et museum om områdets historie, samt den store gravplads med over 9000 hvide marmorkors ud mod havet. Længere tilbage i historien, da man kæmpede med svær og drak mjød i lange baner, invaderede og hærgede vores forfædre vikingerne også denne kyst, hvilket også har sat sit præg på regionen. 

Kunstinteresserede feriegæster vil også have masser at tage sig til på ferie i Normandiet. Tag f.eks. en tur forbi 'Fondation Claude Monet' i Giverny, hvor I kan se Monets have, som har inspireret mange af hans kunstværker såsom det berømte værk 'Åkander'. I bør også drage forbi Bayeux, hvor man kan se det berømte 60 meter lange tapet, som vidner om Wilhelm Erobrerens felttog til England. Rouen er kendt som regionens historiske hovedstad og her findes der et middelalderligt kvarter med bindingsværkshuse, samt den gotiske katedral 'Notre-Dame de Rouen'. Uanset om I er efter en kulturel eller en aktiv ferie vil I garanteret få en skøn ferie i et sommerhus i Normandiet.

Lej feriebolig i Normandiet

Aktiv ferie i eget tempo

Normandiet med sine bløde bakker og enorme naturskønhed er velegnet til en aktivitetsrig ferie for hele familien. Størstedelen af kysten og meget af baglandet er grønt og frodigt og dette gælder især ved blomsterkysten 'Côte Fleurie', hvor I også vil finde lange bredde sandstrande. På strandene i Normandiet er der et væld af aktivitetstilbud udover skønne badedage, såsom windsurfing og lystfiskeri (kræver fisketilladelse). Normandiet er endvidere en skøn feriedestination for aktive feriegæster, der ønsker vandre- eller cykelture i det milde terræn og klima. Hos NOVASOL kan I leje et feriehus med den placering eller de faciliteter, der passer til præcis den ferie i er ude efter i Frankrig.