Ferieboliger i Aquitaine

Lej feriehus i Aquitaine

Ferieboliger i Aquitaine

Aquitaine er et populært feriested mellem Atlanterhavskysten og Pyrenæerne og her finder du stort set alt indhold til en vellykket ferie i feriehus i Frankrig: Badestrande, skovområder, søer, floder, bjergandskab og utallige kunstskatte. Lidt længere fra kysten findes store vin- og tobaksområder samt æble- og pæreplantager. Ønsker du en aktiv ferie er der yderligere en lang række tilbud at vælge imellem. Denne ferieperle må I bestemt ikke gå glip af!

Regionen bliver ofte overset og sat i skyggen af det mere berømte Côte d'Azur, men her finder I ligeså gode feriekvaliteter i en region med en hel unik charme. Det er umligt at sammenfatte Aquitaines omfattende højdepunkter, men uanset om I er efter afslappende dage på stranden, kulturelle feriedage eller til vinsmagning og delikatesser, så gør regionens atmosfære det til det perfekte sted at nyde livet. Her er noget for alle aldre, så skynd jer at tage familien med i sommerhus i Aquitaine.

Populære feriehuse i Aquitaine

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Aquitaine

Loading...

Feriehuse med pool i Aquitaine

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Aquitaine

Loading...

By og kultur i Aquitaine

I Aquitaine finder I en bred vifte af byer og kulturskatte - ligefra storbyer til små vinbyer og charmerende kystbyer. Den regionale hovedstad er Bordeaux, som også er Frankrigs sjettestørste by. Byens fantastiske belligenhed mellem hav og floder, og det livlige moderniserede bycentrum, giver et godt udgangspunkt for en aktiv ferie i nærheden af Bordeaux. Bydelen 'Port de la Lune' blev i 2007 optaget i UNESCOs verdensarvsliste og er bestemt et besøg værd. Vézére-dalen øst for Bordeaux i Dordogne er også på UNESCOs verdensarvliste, og byder på fremragende natur blandt overvældende haver, klipper og grotter med historiske hulemalerier.

Kulturarven i Aquitaine strækker sig over en lang tidsperiode. Her finder I bl.a. over 120 museer, der har fokus på historie og kultur lige fra stenalderen til moderne samtidskunst. Pilgrimsruten til Santiago de Compostela i Spanien passerer gennem Aquitaine, hvofor mange klostre og kirker er blevet opført. På ferie i Aquitaine vil I også komme forbi byer med baskisk indflydelse, som man især kan overværge i havnebyen Bayonne med sin unikke arkitektur. Andre nævneværdige byer i regionen er Pau og Biarritz, som hvv. er anset som Aquitaines andenvigtiste by og det sydvestlige Frankrigs svar på Cannes og Nice.

Aktiv ferie med sol og strand

På Aquitaines varierede kyststrækning er det oplagt at nyde feriedagene i solen på stranden. Her finder I lange, bredde sandstrande samt klipperige bugter og vige indimellem. Atlanterhavet kan til tider være voldsomt, hvorfor der langs kystens mest populære strande findes et bredt net af livreddere i verdensklasse. Surferne har i dette område ideelle betingelser, grundet havets mere barske natur. Området har også en masse golfbaner nær og fjernt fra kysten, herunder bl.a. en af Frankrigs bedste golfbaner af høj international kvalitet. 

Mange tager også hertil med fokus på vinproduktionen. Nogle af verdens bedste vine bliver nemlig produceret på de mange vidunderlige vingårde. Bordeaux er blandt mange kendt som vinproduktionens hovedstad, selvom der er konkurrence fra mange sider, hvilket efterhånden har let til et faldende antal af vingårde. Hvis I ønsker mere fart over feltet, bør I også besøge den sydlige del af Aquitaine, hvor landskabet domineres af Pyrenæerne. Her kan hele familien cykle, vandre eller bl.a. klatre i smukke omgivelser. Lejer I et feriehus i Aquitaine har I altså et fantastisk ugangspunkt for en aktivitetsrig ferie, uanset hvilke slags aktiviteter I er ude efter på ferien.

Sommerhuse i Aquitaine

Hvis I er på udkig efter en feriebolig i Aquitaine, finder I en bred vifte af sommerhuse og villaer hos NOVASOL sommerhusudlejning i flere forskellige prisklasser. I denne region er det muligt at leje feriehuse med egen udendørs pool og udsigt over både hav og de storslåede vinmarker. Vores ferieboliger er personligt indrettet af ejeren og I kan derfor garanteret finde noget, som passer til jeres behov og krav. Det er også muligt at leje husdyrvenlige ferieboliger gennem NOVASOL, hvor jeres firbenede familiemedlem er mere end velkommen. Skynd jer ind og find jeres drømmehus og nyd alle regionens glæder på ferie med hele familien!