Feriehuse i Les Landes

Les Landes, også kendt blot som Landes, er en skovregion der grænser op til biscaybugten og Atlanterhavet. Kendt for sine lange strande og dybe skove er Les Landes perfekt til en ferie i et feriehus med familie eller venner. Området byder endvidere på mange solskinstimer, aktivitetsmuligheder og sjove vandaktiviteter, smuk og frodig natur og en spændende gastronomi med velkendte lokale specialiteter. Se vores mange feriehuse i Les Landes ovenfor og nyd en skøn ferie i Aquitaine med Atlanterhavet i baghaven.

Feriehuse i Les Landes

Populære feriehuse i Les Landes

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Les Landes

Loading...

Feriehuse med pool i Les Landes

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Les Landes

Loading...

Feriehuse i Les Landes til en aktiv ferie

Nyd ferien i bedste forstand ved at plaske i vandkanten, cykle langs regionens utallige cykelstier eller udforske regionens gastronomi og de mange lokale specialiteter. Områdets lange kystlinje ud til Atlanterhavet gør Les Landes til det rene paradis for surfere. Her er der rig mulighed for både erfarne surfere og nybegyndere, som kan udforske sine evner på surfbrættet og få undervisning med leje af udstyr flere steder langs kysten. Hvis I ønsker en feriebolig nær havet med skønne aktivitetsmuligheder bør I tjekke vores feriehuse i Soustons! Naturen i baglandet er smuk og varieret og er oplagt til en cykeltur i de store skove eller langs de mange dyrkede marker. Les Landes byder på det største skovareal i Europa, der er oplagt til dagsuflugter på fod eller med cyklen, nemlig den regionale park Landes de Cascogne, hvor der er gjort en stor indsats for at bevare områdets arkitektoniske og kulturelle arv. I hjertet af skoven kommer I f.eks. forbi den lille landsby Parentis en Born der ligger lige ved en af regionens mange søer. Denne naturskønne by er oplagt til sport og rekreation, da I kan kaste jer ud i vandpolo, kanosejlads, vandring og lystfiskeri.

Hvis I rejser med børn, vil de garanteret plage om en tur i en forlystelsespark eller et vandland. I finder heldigvis flere forskellige vandland på jeres tur gennem Les Landes. I kan f.eks. besøge Atlantic Park som er det største vandland i regionen. Ligegyldig hvilke aktiviteter I er på jagt efter, kan en feriebolig i Les Landes danne rammen om en dejlig ferie i Frankrig for hele familien.

Aktiv ferie i Biscay bugten

Byer og kultur nær jeres feriebolig i Les Landes

Hvis I ønsker at vende snuden mod Les Landes kan I udover den skønne natur også glæde jer til at besøge storslåede byer og udforske regionens kulturelle arv. I bør bestemt tage på en dagsudflugt til den regionale hovedstad Mont-de-Marsan, der ligger smukt placeret mellem Atlanterhavet, Pyrenæerne og Landes skoven. Udover et spændende centrum og flere udflugtsmuligheder er byen er et hotspot for moderne kunst og skulpturer – så hvis I interesserer jer for kunst og kultur er dette byen for jer. Besøg også den maleriske by Lévignacq, der byder på et hyggeligt bymiljø og flere lave bindingværkshuse, eller den livlige by Dax, der byder på flere festivaler og sportevents. For endnu mere kultur og historie bør I vende næsen mod Labastide-dÁrmagnac, som er en smuk middelalderby beliggende i naturskønne omgivelser. I byens centrum kan I ikke undgå at beundre Place Royale og dets smukke facader og store klokketårn, der blot er en smagsprøve på hvad der venter i Les Landes mange indbydende byer.

Les Landes byder endvidere på flere lokale specialiteter, som især kan opleves på byernes hyggelige torve. I kan naturligvis smage Armagnac, der stammer fra Armagnac området i Les Landes og fremstilles af en destilleret tør hvidvin. Bedst kendt er dog de mange fritgående fjerkræ, der er kendte for kødets mørhed og adskillige tilberedninger. Smag f.eks. de lokale ænder som bl.a. bruges til confit d’canard, foie gras, pølse og pâté. En ferie i Frankrig er ikke fuldendt uden dejlige gastronomiske oplevelser i verdensklasse fremstillet  på lokale råvarer.

Kultur og historie i Les Landes

NOVASOLs feriehuse i Les Landes

NOVASOL udlejer en lang række ferieboliger i Les Landes i forskellige prisklasser. Her kan I leje alt fra en lille hyggelig feriebolig med de mest essentielle bekevemmeligheder til mere luksuriøse feriehuse med alle tænkelige faciliteter. Lej eksempeltvist et feriehus med egen pool, panoramaudsigt og kort distance til byer og aktivitetsmuligheder, såsom lokale golfbaner, søer eller hav. Uanset hvilken type feriehus i er ude efter, kan vi garanteret tilbyde en feriebolig til jeres ferie i Les Landes. Husk at I også kan leje husdyrvenlige feriehuse, hvor jeres hund er velkommen uden ekstra omkostninger og bekymringer. Se vores store udvalg af feriehuse i Les Landes ovenfor og find det perfekte udvalg ved at benytte vores søgekriterier øverst på siden.