Feriehuse i Gironde

Ferie Gironde

Feriehuse i Gironde

Bordeaux er kendt for sine vine. Det er hovedstaden i Aquitaine og ligger i Gironde departementet. Her finder I Europas længste shopping-strøg ”Rue Sainte Catherine”.  Specielt interessant er den gamle, religiøse bydel Saint Michel, med en usædvanlig arkitektur og talrige museer.

Et absolut højdepunkt er Dune du Pilat, syv kilometer syd for Arcachon. Denne 100 m høje og 3 kilometer lange sandklit er Europas største. Fra toppen af denne klit har I en mageløs udsigt over Atlanterhavet og de omkringliggende skove. NOVASOL anbefaler at I besøger nogle af de mange vinslotte på egnen og smager på nogle af de lækre vine. Vores Feriehuse i Aquitaine  ligger altid i områder hvor der er utallige muligheder for udflugter og spændende oplevelser.

Populære feriehuse i Gironde

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Gironde

Loading...

Feriehuse med pool i Gironde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Gironde

Loading...

Aktiviteter i regionen

Besøg Saint-Emilion Monolithic Church (Saint-Émilion), eller fyrtårnet Phare du Cordouan (Le Verdon Sur Mer), eller kør en tur i området og nyd den smukke natur med de mange vinmarker. For børn og barnlige sjæle kan man besøg Parc de l'Aventure (Vendays Montalivet) som er en aktivitetspark for hele familien.

Feriehuse Gironde

Naturen og gastronomi

Aquitaine er den syd vestligst liggende region i Frankrig, der med Pyrenæerne i syd grænser op til Spanien og Atlanterhavet mod vest. Her emmer det af historie, de gamle slotte og borge ligger spredt på små klippetoppe, naturen er smuk og bjergrig, og I finder både lange sandstrande og forvitrede klippestrande. Desuden er muligheden for en udsøgt gastronomisk oplevelse mangfoldig, man spiser alt godt fra havet og østers skulle være ekstra fortræffelige her.

Feriehusudlejning i Frankrig

Aquitaine ligger i Frankrig. NOVASOL har feriehuse i Frankrig for enhver smag: om I ønsker en slappe-af ferie med familien i et dejligt pool-hus, en ferie for 2 i en lille hyggelig ferielejlighed, vin-smagningsferie med venner på jeres eget lille landsted, eller aktiv-ferie i et autentisk fransk hus i landlige omgivelser; mulighederne kender ingen grænser. NOVASOL har flere lokale kontorer i Frankrig,hvilket gør, at der løbende kommer nye ferieboliger til udlejning i hele landet. Kontakt os gerne, hvis I søger et bestemt slags feriehus eller gerne vil holde ferie i et bestemt område.