Feriehuse i Lot-et-Garonne

Aktiv ferie i Lot-et-Garonne

Feriehuse i Lot-et-Garonne

Lot-et-Garonne er et ideelt område i Sydvestfrankrig til leje af feriehuse og ferieboliger for både familier og venner. Området byder på uspoleret natur og et nydeligt landskab præget af flere floder, der giver mulighed for en lang række aktivitetsmuligheder. Naturelskere  og aktive feriegæster vil elske denne naturskønne region, der byder på slotte og spændende middelalderbyer beliggende i et varieret og smukt landskab. Se vores feriehuse i Lot-et-Garonne og find den perfekte base til jeres næste ferie i Aquitaine.

Populære feriehuse i Lot-et-Garonne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lot-et-Garonne

Loading...

Feriehuse med pool i Lot-et-Garonne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lot-et-Garonne

Loading...

Ferieboliger nær aktivitetsmuligheder i naturskønne omgivelser

Lot-et-Garonne  inviterer til en aktiv ferie præget af cykel- og vandreture i smukke omgivelser med at hav af seværdigheder og attraktioner på jeres vej. Lystfiskere kan nyde godt af områdets mange floder og kanaler, såsom Lot, Baise og Garonne. De mange smukke floder i området giver også mulighed for at nyde landskabet på en pragtfuld og undervurderet måde, da der kan lejes kanoer og kajaker i flere af landsbyerne langs floderne. Området Lazun mod nord giver adgang til nogle af de bedste lystfiskermuligheder i regionen og er yderligere et godt udgangspunkt for udflugter til store vingårde og slotte. Det kan bestemt også anbefales at bevæge jer forbi nogle af de forhistoriske grotter, der findes nær jeres feriebolig i Lot-et-Garonne. Udforsk eksempelvist Le Caves de Fontirou med sine kalkstensformationer, eller Centre de Préhistoire de Pech Merle som er et område med flere huler og grotter med forhistoriske hulemalerier og stalagmitter. Der findes et hav af udflugts- og aktivitetsmuligheder i nærheden, når I lejer et af vores feriehuse i Lot-et-Garonne.

Kultur ferie i Lot-et-Garonne

Feriehuse nær byer og kultur

Den største by i Lot-et-Garonne området er Agen, hvor I fra jeres feriehus bl.a. kan besøge den pragtfulde katedral Saint-Caprais bygget helt tilbage i år 1200. Byen er omgivet af store plantager med blommetræer, der siges at være tilbragt af korsridderene tilbage i det 11. århundrede. Når I lejer et feriehus i Lot-et-Garonne kan i beundre flere arkitektonisk storslåede bygninger i maleriske landsbyer såsom Villenueve-sur-Lot, Bergerac og Nérac. Her finder I borge og kirker bygget i gotisk stil, samt et væld af andre storslåede bygninger bygget i middelalderen. Afhængigt af hvor I vælger at leje et feriehus i Lot-et-Garonne befinder I jer heller ikke langt fra velkendte Bordeaux eller livlige Toulousse, som er Frankrigs hovedstad for high-tech industri, luftfart og rumfart. Byen byder dog også på en rig kulturhistorie, da den var Sydfrankrigs vigtigste by fra det 10. til det 13. århundrede.

Nær byerne har naturelskere også mulighed for at slå sig løs ved områdernes mange floder, grotter og parker og haver. Hvis I bevæger jer ud på områdets mange cykelstier kan I også vende snuden mod flere flotte slotte der stammer tilbage fra middelalderen, såsom Château de Bonaguil, Château de Céneviéres og Château de Grézels. Med en feriebolig i Lot-et-Garonne kan I altså nyde en dejlig blanding af kultur og historie i naturskønne omgivelser.

Feriehuse i Lot-et-Garonne

NOVASOLs feriehuse i Lot-et-Garonne

Hos NOVASOL kan I vælge mellem feriehuse over hele Europa i alle prisklasser. Dette gælder også vores feriehuse i Lot-et-Garonne, som findes i form af enkle ferieboliger og luksuriøse feriehuse med alt hvad hjertet kan begære af faciliteter. Lej f.eks. et feriehus med egen pool, spa, sauna og kort distance til regionens mange golfbaner og skønne middelalderbyer. Hvis I ønsker at medbringe hele familien kan I også leje store feriehuse med plads til den helt store familie og/eller vennerne. Vores husdyrvenlige ferieboliger giver jer yderligere mulighed for at medbringe jeres hund på ferien uden ekstra omkostninger. Uanset hvilken type hus I er på jagt efter til jeres feriehusferie i Frankrig, kan I altså finde den ideelle base hos NOVASOL. Benyt søgekriterierne øverst på siden til at snævre søgeresultaterne ind og book det perfekte feriehus til jeres ferie!