Ferieboliger i Île de France

Lej en feriebolig i Ile de France, hvor I både kan opleve altid spændende Paris og områderne omkring den smukke hovedstad. Paris spiller bestemt en afgørende rolle i dette område af Frankrig, men Ile-de-France er også smukke skove som den omkring byen Fontainebleau, området er også kendt for de berømte slotte såsom Vaux-le-Vicomte og de regionale naturparker som huser mange smukke steder, som er værd at besøge når I lejer en feriebolig i Frankrig. NOVASOL udbud af ferieboliger i Ile de France omfatter derfor både ferielejligheder i Paris og feriehuse i de omkringliggende områder.

Lej ferielejlighed i Paris

Populære feriehuse i Île de France

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Île de France

Loading...

Feriehuse med pool i Île de France

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Île de France

Loading...

Ferieboliger nær Paris

Vælger I NOVASOL sommerhusudlejning i udkanten af Paris, får I de bedste betingelser for at nyde både det smukke frankse landskab og det summende liv i Paris. Regionen Ile-de-France byder på mange muligheder for en ferie med et rigt udbud af attraktioner og seværdigheder. Området har været omdrejningspunkt for den tidligere kongemagt i Frankrig og derfor vil I komme forbi mange smukke slotte med tilhørende slotsparker, som på smukkeste vis fortæller historien om kongernes magt og vælde. Selvom naturen mange steder er blevet tæmmet af tidligere konger, så finder I stadig dem mere vilde natur i området, som f.eks. skovene i Bologne og Vincennes. De gamle klostre, som også findes flere steder i området, vidner om katolicismen, som også har været med til at præge landets historie. Floden Seinen løber igennem regionen, hvilket også åbner op for mange forskellige aktivitetsmuligheder på vandet.

Aktiv ferie i Frankrig

Forlystelser for hele familien

Holder I ferie i Frankrig med børn, så vil en tur i Disneyland nok stå højt på ønskelisten. Disney Land er beliggende vest for Paris i regionen Seine et Marne. Det er bestemt ikke kun børnene som vil elske at opleve den magiske Disney verden helt tæt på. De fleste voksne bliver også tryllebundet af denne eventyrlige verden. En anden god familieattraktion er Parc Astérix Paris, som ligger lige på grænsen mellem regionerne La Picardie og l’Île-de-France. Her er forlystelser for alle i parken som er bygget op omkring Astrix universet.

Lej feriebolig i Ile de France

Byer i Ile de France

Paris er jo absolut den største og mest kendte by i regionen, men lejer I et feriehus udenfor Paris, er der mange andre spændende byer som I kan vælge at besøge.

Et godt eksempel er byen Versailles. Her må I først og fremmest besøge det kendte og pragtfulde kongeslot. Den tilhørende slotspark er at finde på UNESCOs liste over bevaringsværdig kultur i verden. Rambouillet er en kunst- og historieby, der ligger midt i et dejligt skovområde. I den gamle kongeby Étampes, kan I se mange flotte, fredede bygninger som kan dateres helt tilbage til det 12. århundrede. Er man til små landsbyer er Milly-la-Fôret og Provins oplagte muligheder med deres charmerende middelalderarkitektur. Provins er også at finde på UNESCOS verdensarvsliste.

Ferieboliger i Paris

Paris er en elsket storbydestination, som kan byde på alt hvad man kan ønske sig til en dejlig storbyferie. De smukke gader med de hyggelige cafeer, indbyder til en slentretur i roligt tempo. Udbuddet af museer og seværdigheder er så stort, at det næsten er umuligt at opliste dem alle her. En tur op i det ikoniske Eiffeltårn er en god måde at få en overblik over byen.

I Paris har I også alle muligheder for at spise godt og forskelligt. Byens udbud af restauranter er influeret af de mange nationaliteter som bor i byen. Så kast jer ud i kulinariske oplevelser fra alle verdens hjørner eller prøv traditionel fransk kogekunst når den er bedst.