Feriehuse ved Gardasøen

Ferie Gardasøen

Feriehuse ved Gardasøen

Har I fået lyst til at holde ferie ved Gardasøen i Italien? NOVASOL tilbyder sommerhusudlejning ved de mange norditalienske søer, hvor Gardssøen er én af dem. Gardasøen byder på masser af 'ferienydning'. I kan både leje villaer med egen pool, gode ferielejligheder og feriehuse med en smuk udsigt over området hos NOVASOL.

Populære feriehuse i Gardasøen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Gardasøen

Loading...

Feriehuse med pool i Gardasøen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Gardasøen

Loading...

Middelhavsstemning ved søen

Gardasøen er den største sø i Italien og er en del af hele tre regioner: Veneto, Trentino Alto Adige og Lombardiet. Gardasøen er da også karakteriseret ved meget forskellige landskaber - fra bjergene mod nord til det sletteagtige landskab mod syd. Området er ualmindelig frodigt og her finder I alle de planter og træer I kender fra middelhavsområderne, såsom oliventræer, palmer, citrontræer, bougainvillea og cypresser. Søens klare vand har en intens blå farve og man kan sagtens bade, selvom temperaturen generelt er lidt koldere end ved havet. Rundt om søen ligger de hyggelige byer som perler på en snor.

Feriehus Italien

Aktiv ferie i charmerende omgivelser

Man har meget strenge byggereglementer for at bevare det autentiske præg, så her finder I kun små hyggelige gader og autentiske bygninger med masser af charme. Gardasøen er også det ideelle sted for en aktiv ferie. Man kan dyrke mange sportsgrene, lige fra vandreture, cykling, vandsport og klatring, til golf og ridning. Gardasøen har rigtig mange stamgæster der kommer tilbage år efter år for at nyde atmosfæren og den smukke natur. Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I et bredt udvalg af feriehuse og lejligheder langs Gardasøens bredder.

Feriehuse, villaer og lejligheder i Italien

NOVASOL har i mange år udlejet ferieboliger i Italien. Udvalget er derfor nu meget stort og dækker ethvert ønske til en dejlig ferie i Italien. Italien byder både på smukke feriehuse i de bølgende bakker, med udsigt til vinmarkerne. Feriehuse med egen pool, hvor I kan holde en rigtig afslappet ferie, i helt private rammer og gode ferielejligheder i mange af de spændende storbyer i Italien. Find den feriebolig der passer til jeres drømmeferie og glæde jer til et ophold i Italien.