Feriehuse ved de norditalienske søer

Drømmer I om at leje et feriehus ved de norditalienske søer, hvor I kan nyde den fortryllende natur, den spændende kultur og ikke mindst den lækre italienske mad? Så lej et af NOVASOLs mange dejlige feriehuse i området. Så får I rig mulighed for at komme helt tæt på Italien og nyde en ferie i private rammer, hvor I selv bestemmer dagens program. At holde ferie nær vand, giver altid anledning til mange gode ferieoplevelser. Det får I bestemt også her, ved de norditalienske søer, uanset om I bor tæt på Gardasøen, Comosøen eller en helt tredje.

Lej feriehus ved Gardasøen i Italien

Populære feriehuse i De norditalienske søer

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i De norditalienske søer

Loading...

Feriehuse med pool i De norditalienske søer

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i De norditalienske søer

Loading...

Feriehuse ved Gardasøen i Italien

Fra jeres lejede feriehus i Italien, ved de norditalienske søer, har I aldrig langt til gode aktiviteter. Vandsport er naturligvis oplagt at kaste sig ud i, og der er mange muligheder for at prøve både vandski, windsurfing og for en tur i en kajak. Gardasøen er Italiens største sø og en af landets mest populære feriedestinationer. Vælger I at leje et feriehus ved Gardasøen, så skal I også huske at smage den gode lokale vin fra området Valpolicella.

Lej et feriehus ved Gardasøen i Italien

Ferieboliger ved Maggioresøen og Ortasøen

Holdes ferie i området omkring Maggioresøen, så kan I nemt kombinere en afslappende ferie med flotte og unikke oplevelser. Tag f.eks. på udflugt til øen Isola Bella med det smukke barokslot eller til Isola Madre og gå en tur i den smukt anlagte have. I må heller ikke glemme at besøge de mange gode fiskerestauranter.

Mellem Valsesia og Maggioresøen ligger Ortasøen. Vælger I at leje et feriehus i dette område, vil I være omgivet af de smukkeste landskaber. Det er ikke uden grund at Ortasøen også er kendt som Italiens mest romatiske sø. Et af højdepunkterne her er uden tvivl den lille ø San Giulio.

Maggiore søen Italien

Feriehuse i Italien ved Comosøen

Hos NOVASOL kan I også leje et feriehus nær Comosøen. Her vil I heller ikke komme til at mangle gode udflugtsmål og nye oplevelser. Besøg f.eks. katedralen og den lille charmerende by Bellagio. Her skal I unde jer selv en spadsertur langs vandet, mens I nyder den smukke udsigt over søen, bjergene og byens smukke huse. Byerne Varenna og Lecco er også et besøg værd.

Luganosøen, som ligger i den sydlige del af Ticino, er også et dejligt sted at leje feriehus i Italien. Den gode mad, de mange shoppingmuligheder og kulturoplevelser, vil give jer mange gode oplevelser med hjem. Ferieområdet ved Luganosøen er en meget efterspurgt pga af områdets mange muligheder. Her kan i nemt både holde en aktiv og afslapning ferie i Naturen, tage til wellness, opleve kultur, tage på smukke vandreture og selvfølgeligt smage noget af Italiens fantastiske vin og mad, eller gå shopping i de mange hyggelige feriebyer i Italien. Ved Luganosøen tilbyder NOVASOL sommerhusudlejning som kan tilpasses jeres families behov. Således kan i booke feriehus i både hele uger, i forlængede weekender og på helligdage. Se vores store udvalg af feriehus i Italien og bestil jeres næste ferie allerede i dag!