Feriehuse i Basilicata

Hold ferie i sommerhus ved den smukke kystlinje ved basilicata

Feriehuse i Basilicata

Regionen Basilicata strækker sig mellem Calabrien og Puglia. Basilicata har et unikt landskab, fuld af frodig vegetation og er et bakket og bjergrigt område mellem de to have, det Tyrrhenske hav og Ionio havet. NOVASOL har mange dejlige sommerhuse ved Basilicatas mange smukke og fine strande med sand eller småsten. Her er også spektakulære søer, som f.eks. Lake Monticchio, Lago Grande og Lago Piccolo.

Populære feriehuse i Basilicata

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Basilicata

Loading...

Feriehuse med pool i Basilicata

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Basilicata

Loading...

Oplevelser og attraktioner i Basilicata

Når man lejer et sommerhus i Italien, er mange muligheder for aktiviteter, så som kano, rafting, sejlads og dykning, vandring, klatring og mountainbiking. Skal du på shoppingtur, kan vi varmt anbefale byen Maratea, i det Tyrrhenske området.

En af de smukkeste byer i Basilicata er Matera, som også kaldes ”Byen af sten”, som er blevet en verdens kulturarv takket være den gamle by og det tætte netværk af huler i området. På den ioniske kyst, ligger Metaponto og Policoro, mens der på den tyrrhenske kyst ligger Maratea.

Den gastronomiske tradition i Basilicata byder både på aromatisk smag, men også enkel. Vi anbefaler at prøve den hårde hvede pasta, de forskellige retter af lam, som cazmarr (forloren hare) og cutturiddi (gryderet). Mange retter er vegetariske som retten af urter (alla Lucana), et enkelt fad med forskellige ingredienser og kogte grøntsager krydret med olie og andre vegetariske retter som Calzone, salat lampaggioni de ciamotta og mange andre.

Mad Italien