Pressekontakt

PRESSEKONTAKT
Er du journalist, og ønsker du en udtalelse fra en talsperson fra NOVASOL, fakta eller billeder, er du velkommen til at kontakte vores PR bureau EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation i tidsrummet 09:00 - 16:00. 

E-mail: Press@novasol.com

Telefon: +45 31 27 33 11

BEMÆRK VENLIGST: Hvis du ikke er medlem af pressen, og din henvendelse handler om leje af feriebolig eller et andet spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på novasol@novasol.dk eller på telefon +45 70 424 424.

KORT OM NOVASOL

NOVASOL blev grundlagt 1968 i København og er i dag Europas ledende virksomhed inden for ferieboligudlejning. NOVASOL har omkring 50.000 ferieboliger fordelt på 18 lande rundt omkring i Europa inklusiv næsten 10.000 boliger i Danmark. NOVASOL baserer sit forretningskoncept på langsigtede relationer og god service til både gæster, som lejer ferieboliger, og husejere, som lejer deres huse ud hos NOVASOL.

De langsigtede relationer får man ved at holde fast i princippet "Vi holder det, vi lover – og helst lidt mere". Et løfte som opfyldes ved hårdt og målrettet arbejde med at sikre:

 • Kvalitets-ferieboliger, alle håndplukket og inspiceret af NOVASOL-medarbejdere
 • Den bedste service til både gæster, som lejer ferieboliger, og ejere, som lejer deres huse ud hos NOVASOL
 • Troværdighed i alle dele af forretningen

FAKTA:

 • NOVASOL blev grundlagt den 28. december 1968, dengang under navnet Nordisk Ferie
 • NOVASOL er Europas største virksomhed indenfor ferieboligudlejning
 • NOVASOL tilbyder 50.000 ferieboliger i 18 lande
 • NOVASOL har hvert år 1,9 millioner gæster og 270.000 husdyr som gæster i sine ferieboliger over hele Europa
 • NOVASOL har næsten 10.000 ferieboliger i Danmark
 • NOVASOL beskæftiger cirka 350 medarbejdere i Danmark og 500 medarbejdere i resten af virksomheden dog helt op til 2.500 medarbejdere i højsæsonen
 • Hver weekend i højsæsonen byder NOVASOL mere end 35.000 personer velkommen i danske ferieboliger
   

HISTORIEN OM NOVASOL

Det hele begyndte den 28. december 1968 i et kælderlokale på Nørrebro. Fra et regulært onemanshow, hvor det første produkt var hytteferie i Norge, har det  daværende Nordisk Ferie udviklet sig til det nuværende NOVASOL – Europas største virksomhed inden for ferieboligudlejning.

I dag er NOVASOL en international virksomhed med datterselskaber i en lang række lande, adskillige servicekontorer på populære feriedestinationer samt flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere. NOVASOLs hovedkontor ligger i Virum nord for København.

Virksomheden og verden omkring den har udviklet sig gennem årene, men de grundlæggende principper og værdier er fortsat de samme.

Kvalitet, service og pålidelighed

NOVASOL baserer sit forretningskoncept på langsigtede relationer og god service til både gæster, som lejer ferieboliger, og husejere, som lejer deres huse ud hos NOVASOL.

De langsigtede relationer får man ved at holde fast i princippet "Vi holder, det vi lover – og helst lidt mere". Et løfte som opfyldes ved hårdt og målrettet arbejde med at sikre:

 • Kvalitets-ferieboliger, alle håndplukket og inspiceret af NOVASOL-medarbejdere
 • Den bedste service til både gæster, som lejer ferieboliger, og ejere, som lejer deres huse ud hos NOVASOL
 • Troværdighed i alle dele af forretningen

For at personalet kan leve op til de store krav og forventninger, der stilles, investerer NOVASOL meget i medarbejderne og forsøger at give dem de bedste arbejdsbetingelser.

NOVASOL tilbyder omkring 50.000 nøje udvalgte ferieboliger i 18 lande; smukke huse ved havet, rustikke landsteder med betagende omgivelser, villaer med privat pool og ferielejligheder tæt på mange af Europas største og mest populære storbyer i både Nord-, Central- og Sydeuropa.

NOVASOL formidler sommerhuse – ikke kun på egen hjemmeside, men også via traditionelle rejsebureauer og onlineportaler som Booking.com, Homeaway og Airbnb til gæster fra hele Europa.

NOVASOL i Danmark – lokalt nærvær og global styrke

Ferieboligudlejning i Danmark til både danskere og andre gæster er en meget vigtig del af forretningen. NOVASOL har 26 servicekontorer fordelt over hele landet. Medarbejdere på de lokale kontorer kender området og hjælper både gæster og de husejere, som lejer deres sommerhuse ud.

For en husejer er NOVASOL en partner, som hjælper med udlejning, kundeservice, nøgleudlevering, ankomst og afrejse, rengøring og markedsføring. De 26 danske servicekontorer sørger for lokalt nærvær, og for at gæsterne får en god ferieoplevelse.

En del af Awaze

NOVASOL er en del af Awaze, som er Europas førende forvalter af ferieboliger og ferieresorts. Awaze har flere specialiserede brands: Cottages.com, Hoseasons og NOVASOL. Virksomheden formidler fantastiske ferieoplevelser til mere end otte millioner gæster hvert år med over 110.000 ferieboliger på tværs af 36 lande.

Se alle vores ferieboliger i 19 lande