Hvor meget kan jeg tjene?

Din lejeindtægt afhænger af mange faktorer, såsom beliggenhed, faciliteter, antal sovepladser og husets generelle stand - og meget mere.

Du kan få en estimeret lejeindtægt ved at udfylde formularen ovenover.

For en præcis vurdering, er det nødvendigt at besøge dit sommerhus til et personligt møde. Du bliver kontaktet på det telefonnummer eller den emailadresse du angiver, for et møde med en lokalkendt rådgiver.

Lad os skitsere med et regneeksempel

Eksemplet her illustrerer din beskatning af lejeindtægt ved sommerhusudlejning efter 40 % - reglen ved en årlig lejeindtægt på 70.000 kroner.

20220704 Various Tax Image Update HO 560x390-01 (3)

Flest sommerhusejere vælger NOVASOL

En betroet partner

Du får en erfaren, pålidelig og professionel udlejningspartner med mere end 55 års erfaring. NOVASOL er en del af AWAZE Group med mere end 90.000 ferieboliger i 36 lande og 6 millioner feriegæster hvert år.

Teknisk førende eksperter

Vi stræber efter altid at tilbyde dig og vores gæster optimerede digitale løsninger. Hver dag investerer vi i teknologiudvikling, så bookningplatforme og prisoptimeringer er førende på markedet.

Med dig hele vejen

Vi er kun et telefonopkald væk, så tøv ikke med at ringe til os. Hvis der opstår spørgsmål, står vores dedikerede ejerserviceteam til din rådighed.

Viktor fortæller om at udleje med NOVASOL

Viktor Thorup

De har kræfterne til at markedsføre et hus, på en måde jeg slet ikke havde turde drømme om.

Viktor Thorup, sommerhusejer og dobbelt OL-deltager

Klar til at komme igang?

Vi glæder os til at samarbejde med dig!

1

Udfyld kontaktformularen

Vi ringer til dig for at høre mere om dit sommerhus og booke et møde med en af vores erfarne ejerrådgiver i dit lokalområde.

2

Mød din lokale ejerrådgiver

Rådgiveren vil lave en individuel vurdering af din potentielle lejeindtægt, vejlede om udlejning og sammen med dig finde den løsning, som passer til netop dine behov.

3

Begynd din udlejning

Vi opretter en professionel præsentation af dit sommerhus, som markedsføres til millioner af potentielle gæster over hele verden. Imens vi håndterer bookinger, kundesupport og andre praktikaliteter, kan du nemt overvåge din udlejning fra ejerportalen. Du er nu igang med udlejningen!

Skatteregler for sommerhusudlejning

Her er de ting, du skal vide om skatteregler, når du udlejer dit sommerhus.

Det vigtigste først: Du er berettiget til et særligt bundfradrag, når du udlejer dit sommerhus gennem NOVASOL.

Bundfradraget er på 46.100 kroner i 2024. Det betyder altså, at de første 46.100 kroner, du tjener på at udleje dit sommerhus er skattefrie.

Foruden bundfradraget er der også et skattefradrag på 40% som betyder, at du reelt kun betaler skat af 60% af din årlige lejeindtægt - efter de 46.100 kr. vel at mærke!

Vi klarer al indberetning til Skat, så det skal du ikke bekymre dig om.

Bundfradrag ved privat udlejning

Hvis du selv vælger at stå for udlejningen af dit sommerhus, så er bundfradraget for privat udlejning kun på 12.700 kr.

NOVASOL 3680

Få en flot velkomstgave

Kontaker du os inden den 30. juni 2024 med henblik på at blive sommerhusudlejer hos os, så får du lige nu helt nye dyner og puder til alle sengepladserne i dit sommerhus som velkomstgave.

Se øvrige betingelser her

20220826 Picture HO Gift Pillow-Blanket 1350x1080px 1

Flere fordele ved at vælge NOVASOL

Vi er Europas førende eksperter indenfor feriehusudlejning. Vi maksimerer dine bookinger, øger din lejeindtægt og servicerer både dig og vores fælles gæster.

Global markedsføring

Dit sommerhus markedsføres gennem mere end 10.000 partnere og eksponeres til tusindvis af gæster fra hele verden.

Gratis forsikring

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at udleje dit sommerhus. Hvis uheldet er ude, er du godt stillet med vores gratis tryghedsforsikring og småskadeordning.

Betalingssikkerhed

Du modtager din betaling forud for gæsternes ankomst og er garanteret betaling ved sent afbud.

Spar 25% på din næste ferie – og mange flere fordele!

Når du udlejer dit sommerhus med os, giver vi dig 25% rabat på alle NOVASOL-huse i hele Europa. Så gør dig klar til at opleve verden!

Udforsk Europa med NOVASOL og få nye minder med dem du holder af.

Special tilbud

575-1200x900

Udlejning skaber glæde

Er dit sommerhus til tider lidt ensomt? Når du lejer det ud holder du både gang i huset, skaber en ekstra indtægtskilde og er samtidig med til at bakke op om turismen, som skaber vækst i lokalmiljøet. Desuden er du med til at sætte rammerne for gode oplevelser og ferieminder for livet hos vores fælles gæster.

A family eating outside with a dog

Spørgsmål? Find svaret her