splash

Tryg udlejning af dit sommerhus

Det er en stor beslutning at udleje sit sommerhus, og valget af udlejningsbureau er vigtigt. Her på siderne kan du læse om udlejning af sommerhuse, og hvad vi som sommerhusudlejer kan tilbyde dig.

LOKALT NÆRVÆR OG GLOBAL STYRKE
MERE END 50 ÅRS ERFARING
GRATIS TRYGHEDSFORSIKRING

Få et uforpligtende tilbud på udlejning af dit sommerhus

Ved at klikke ”Send” giver du tilladelse til, at NOVASOL kontakter dig enten telefonisk eller via e-mail med yderligere oplysning om udlejning af din feriebolig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved henvendelse til følgende e-mailadresse: datainformation@novasol.com

Overvejer du at udleje dit sommerhus?

Når du udlejer dit sommerhus, får du en ekstra indtægtskilde; når du udlejer dit sommerhus gennem NOVASOL, sørger vi for, at det også er uden besvær. Hos os er forholdet til vores sommerhusejere et partnerskab. Vi er allierede, og vi deler det samme mål: At skabe de bedste betingelser for udlejning af dit sommerhus.

Sommerhusejer, der udlejer sit sommerhus

Udlejningen er gået over al forventning, og der er en god dialog. Det har stor betydning, at vi lige kan gå en tur forbi lokalkontoret og få en snak.

Søren, sommerhus ved Trappendal Strand

3 grunde til at udleje dit sommerhus med os

Global markedsføring
Dit sommerhus markedsføres over hele Europa via blandt andet nyhedsbreve, sociale medier, rejsebureauer, bookingportaler og vores egen hjemmeside, som har millioner af besøgende hver måned.
Personlig rådgivning
Vi har lokale servicekontorer i sommerhusområder over hele landet – også tæt på dit sommerhus. Vi er lokale folk, der altid står klar til at besvare spørgsmål fra både dig og vores fælles gæster.
Professionel udlejning
Baseret på analyser af markedet og erfaring fra tidligere sæsoner afgør vi, hvordan vi skaber den bedste ramme for din udlejning – heriblandt hvilke priser og sæsonkalendere, der passer til netop dit hus.

25 % rabat på din ferie

Udforsk en europæisk storby, slap af ved stranden i Middelhavet eller tag et alpint ski-eventyr. Når du udlejer dit sommerhus med os, får du 25 % rabat på vores knap 50.000 NOVASOL-ferieboliger i 26 lande.

Udover fantastiske ferieoplevelser tilbyder vi også en række andre fordele særligt til dig, som udlejer dit sommerhus med NOVASOL. Blandt andet rabat på forskellige attraktioner i Danmark.

Lokalt nærvær og global styrke

Med vores 26 danske lokalkontorer er der altid et NOVASOL-kontor i nærheden af dit sommerhus. Her sørger vi for, at vores fælles gæster får en god ferieoplevelse, og at du ikke skal bruge tid på henvendelser før, under og efter opholdet.

På kontorerne er vi lokale folk med stor erfaring fra feriebranchen, og du kan altid tage en snak med os om udlejningen af dit sommerhus. Du vil desuden få tilknyttet en fast lokal rådgiver, som har ansvaret for netop dit sommerhus.

DK kort

Vi har også kontorer og lokale teams i 17 andre lande, hvilket giver os en unik mulighed for at markedsføre dit sommerhus globalt og give den bedste service til gæster fra hele verden.

Mød vores dedikerede ejerrådgivere

Bliv kontaktet af en ejerrådgiver fra dit lokale områdeBliv kontaktet

Få et uforpligtende tilbud på udlejning af dit sommerhus

Ved at klikke ”Send” giver du tilladelse til, at NOVASOL kontakter dig enten telefonisk eller via e-mail med yderligere oplysning om udlejning af din feriebolig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved henvendelse til følgende e-mailadresse: datainformation@novasol.com