Hvorfor leje sit sommerhus ud?

Det er nemmere at leje sit sommerhus ud, end de fleste tror. I hvert fald når du arbejder sammen med os. Vi står for alt det praktiske, lige fra udlevering af nøgler til spørgsmål fra gæster, eftersyn og rengøring. Faktisk er det eneste, du skal gøre, at fortælle os, hvornår du ikke selv bruger sommerhuset. Det er da nemt, ikke?

Reglerne for beskatning af lejeindtægten betyder også, at der er stor mulighed for at tjene gode penge på at udleje dit sommerhus.

Få en flot velkomstgave

Kontaker du os inden den 30. juni 2024 med henblik på at blive sommerhusudlejer hos os, så får du lige nu helt nye dyner og puder til alle sengepladserne i dit sommerhus som velkomstgave.

Se øvrige betingelser her

20220826 Picture HO Gift Pillow-Blanket 1350x1080px 1

Flere fordele ved at vælge NOVASOL

Vi er Europas førende eksperter indenfor feriehusudlejning. Vi maksimerer dine bookinger, øger din lejeindtægt og servicerer både dig og vores fælles gæster.

Global markedsføring

Dit sommerhus markedsføres gennem mere end 10.000 partnere og eksponeres til tusindvis af gæster fra hele verden.

Gratis forsikring

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at udleje dit sommerhus. Hvis uheldet er ude, er du godt stillet med vores gratis tryghedsforsikring og småskadeordning.

Betalingssikkerhed

Du modtager din betaling forud for gæsternes ankomst og er garanteret betaling ved sent afbud.

Vi hjælper dig med at øge din lejeindtægt

Reglerne for beskatning af lejeindtægten betyder også, at der er stor mulighed for at tjene gode penge på at udleje dit sommerhus.

Markedsføring

Vi sørger for, at dit hus er repræsenteret på hele udlejningsmarkedet og præsenteres for hundredetusindvis af gæster fra hele verden på vores egen hjemmeside.

Den rette pris

Forkerte priser er en af hovedårsagerne til få bookinger. Vi benytter vores erfaring og analyser af markedet til at fastlægge de rigtige priser for dit hus, og når det er relevant, tilpasser vores eksperter løbende priserne til efterspørgslen.

Flere gæster

Vi har udviklet en række udlejningskoncepter, designet til at sikre, at dit sommerhus får det højest mulige antal bookinger og når nye kundegrupper.

Hør ejere fortælle om at være partner med NOVASOL

Viktor Thorup

De har kræfterne til at markedsføre et hus, på en måde jeg slet ikke havde turde drømme om.

Viktor Thorup, sommerhusejer og dobbelt OL-deltager

Spar 25% på din næste ferie – og mange flere fordele!

Når du udlejer dit sommerhus med os, giver vi dig 25% rabat på alle NOVASOL-huse i hele Europa. Så gør dig klar til at opleve verden!

Udforsk Europa med NOVASOL og få nye minder med dem du holder af.

Special tilbud

575-1200x900

Klar til at komme igang?

Vi glæder os til at samarbejde med dig!

1

Udfyld kontaktformularen

Vi ringer til dig for at høre mere om dit sommerhus og booke et møde med en af vores erfarne ejerrådgiver i dit lokalområde.

2

Mød din lokale ejerrådgiver

Rådgiveren vil lave en individuel vurdering af din potentielle lejeindtægt, vejlede om udlejning og sammen med dig finde den løsning, som passer til netop dine behov.

3

Begynd din udlejning

Vi opretter en professionel præsentation af dit sommerhus, som markedsføres til millioner af potentielle gæster over hele verden. Imens vi håndterer bookinger, kundesupport og andre praktikaliteter, kan du nemt overvåge din udlejning fra ejerportalen. Du er nu igang med udlejningen!

Lej dit sommerhus ud, og gør din bankkonto glad

Lejer du dit sommerhus ud, får du en ekstra indtægt, som du kan bruge på at betale udgifterne til sommerhuset, hyre nogen til at stå for vedligeholdelsen eller måske afdrage på dine lån. Du kan også invitere hele familien på middelhavsferie … det er op til dig.

Vores gæster ELSKER huse med sjæl

Det er selvfølgelig dejligt, hvis dit sommerhus ligger i første række og har pool, men mange af vores gæster vil hellere have et hyggeligt, charmerende hus. Så selvom du ikke selv synes, dit sommerhus er noget særligt, kan det være meget populært, hvis du giver det chancen.

Din lokale købmand vil takke dig …

… hvis du lejer dit sommerhus ud. Det har nemlig stor betydning for de lokale butikker, at der er gæster i sommerlandet året rundt. Så i stedet for, at dit sommerhus står tomt uge efter uge, kan du lade andre gæster få glæde af det (og passe godt på din købmand, indtil du selv kommer igen).

Har du spørgsmål?

Få svar på spørgsmål om sommerhusudlejning generelt, samt hvordan den fungerer, når du udlejer dit sommerhus sammen med os.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe os. Du kan bruge kontaktformularen eller finde vores kontaktinformation i bunden af denne side.

Spørgsmål? Find svaret her