Ferieboliger i Slovenien

Slovenien, et lille grønt land mellem Alperne og Middelhavet, som præsenterer sig med et mangfoldigt landskab. Middelhavs klima præger den Slovenske Adriaterhavskyst, mens der indlands i Slovenien, ”landet på solsiden af Alperne”, hovedsagligt hersker alpint klima. Denne store kontrast, gør Slovenien til et specielt ferieland, der uanset årstid kan tilbyde noget for enhver smag. Landet byder også på spændende seværdigheder for børn og voksne og autentiske byer med en charmerende atmosfære omkring sig. Slovenien er let at overse og de færreste ved at det inviterer til alt fra glimrende badestrande til fede skisportssteder. Og det at kunne bo i et feriehus gør, at man kan opleve Sloveniens naturskønheder lidt væk fra masseturismen i følge med alle glæderne ved sommerhusudlejning.

Ferie i Slovenien

Populære feriehuse i Slovenien

Loading...

Hvorfor leje feriehus i Slovenien?

Hvis I skal på ferie I Slovenien, vil et lejet feriehus give jer de ideelle rammer om jeres ferie. Med et feriehus eller en ferielejlighed får I friheden til helt selv at vælge hvordan og hvorledes I vil bruge jeres feriedage. I bestemmer selv om dagen skal bruges i solen på stranden, i komforten af jeres feriehus ved poolen eller om I vil på længere dagsture blandt den skønne natur og spændende kultur. I kan også vælge præcis de faciliteter, som I føler er nødvendige til jeres ferie, og selv bestemme tempoet. På en sommerhusferie er I altså 100% uafhængige af tidsplan og andre stressende faktorer. Et feriehus vil give jer et fremragende udgangspunkt for jeres ferie i solrige Slovenien og muligheden for at besøge præcis de attraktioner og seværdigheder I ønsker.

Naturen i Slovenien

Slovenien er et lille land, men grundet sin geografiske placering, gemmer landet dog alligevel på en alsidig natur med alt fra hvide sandstrande til store alpinlandskaber med høje bjerge. Det er derfor en perfekt feriedestination for jer der ønsker en masse valgmuligheder og diversitet herimellem. Slovenien har en kyststrækning på ca. 50 kilometer på landets sydvestlige spids, som er særdeles smuk og kendetegnet ved Adriaterhavets skønne blå hav. Landets størrelse gør det yderligere forholdsvist nemt at bevæge sig rundt mellem de forskellige naturseværdigheder og attraktioner på rimelig kort tid. Inde i landet finder I store sletter, søer, dejlige vinmarker, et væld af naturseværdigheder og bjerge på over 2000 meter. Omkring halvdelen af landet er dækket af eventyrlige skove, som også gemmer på mange seværdigheder og aktivitetsmuligheder for såvel børn som voksne. Mange af de spændende byer er strategisk placeret højt, hvorfor der ofte er en vidunderlig udsigt over kulturlandskabet. Lejer I et feriehus i Slovenien kan I altså glæde jer til en aktiv ferie i naturen med en masse valgmuligheder på programmet.

Sommerferie i Slovenien

De mest populære feriedestinationer i Slovenien

Landet mellem Adriaterhavet og alperne byder på masser af højdepunkter, uanset hvor i landet I vælger at leje et feriehus. Lejer I et feriehus langs den slovenske kyst får I muligheden for en fremragende badeferie med kultur og natur i baglandet. I de varme sommermåneder rejser de fleste hertil for at opleve den pragtfulde natur med afslappende dage på stranden. Hvis I vil opleve det bedste af den slovenske natur, skal I leje en feriebolig omkring Gorenjska regionen i det nordlige slovenien. Her er der også mange der rejser til i de koldere vintermåneder, grundet områdets mange skisportssteder. Det internationalt anerkendte skisportssted i Kranjska Gora ligger i udkanten af Triglav Nationalpark på 810 meters højde og er bestemt en overvejelse værd, når I skal på skiferie. I kan leje sommerhuse og ferielejligheder over hele Slovenien gennem NOVASOL for en ferie med frihed i fantastiske rammer.

Vinterferie i Slovenien

Da Slovenien er et meget prisbilligt land, bliver det mere og mere populært i skisportens verden. Om vinteren lokker nemlig 12 skiområder, hvor der er højsæson fra december til februar og en garanti for sne og gode pister. Krajnska Gora og Rogla nok de 2 mest populære skiområder, som I kan besøge, hvis I vælger at leje en feriebolig omkring Gorenjska regionen. Skisport er en lang tradition i Slovenien og skisportsstederne byder oftest på brede pister i forskellige sværhedsgrader, hvorfor det er ideelt for både nybegyndere og erfarne. De højeste pister ligger i 2400 meters højde, men en af de store fordele ved en skiferie i Slovenien er at der er kort afstand mellem bycentrene og skisportsstederne. De fleste af skisportsstederne er kendetegnet ved at være mindre end de mere kendte destinationer, dog med en stor diversitet i terrænnet.

Sommerhusudlejning i Slovenien

Badeferie på kystspidsen

Sloveniens kyststrækning er måske ikke den længste i verden, men den inviterer alligevel til en fremragende badeferie for alle aldre. Her står kvaliteten over kvantiteten! Slovenien er ikke blevet opdaget af masseturismen, men her strømmer dog stadig en masse turister til fra Italien og Slovenien selv, hvorfor strandene alligevel godt kan være fyldte i højsæsonen. Her kan du, alt efter hvad du har lyst eller humør til, vælge mellem natur-, sten-, grus- eller sandstrande eller endog dejlige strandpromenader, når du vil ud og bade. Derudover er der talrige muligheder for vandsport og andre aktivitetsmuligheder. Det hele forenes af den smukke natur og de maleriske middelhavsbyer. Kysten har fire byer - Piran, Izola, Portorož og Koper - og den mest kendte er hyggelige Piran med sine gode restauranter, afslappede atmosfære og fantastiske udsigtspunkter. Der er veje og stier mellem alle byerne, så man kan nemt og hurtigt bevæge sig langs kysten, hvis man vil opleve hvert områdes særpræg. Alle byerne byder på historiske bygninger, kulturelle monumenter og har fået en venetiansk indflydelse, da de tilhørte Italien for mere end 500 år siden. Lej et feriehus langs den slovenske kyst eller udforsk vores store udvalg af feriehuse og ferieboliger i resten af Slovenien idag!

Byferie og solrige Alper

Men Slovenien har skam andet end kysten at byde på. Tusindvis af hemmelighedsfulde drypstenshuler, bjerge, floder, vandfald, søer og borge, slotte og barokke byer som Ljubljana og Maribor. Lipizzaner Stutteriet i Lipica eller Triglav-Nationalpark med sin næsten 3000 m høje bjergtop er også yndede attraktioner. Man kan også nyde den skønne natur på en af de mange farverige vandre- og cykelstier eller slappe af i en af kurbadene, som feks Rogaska Slatina. Sloveniens hovedstad Ljubljana befinder sig midt mellem alt dette, hvorfor en tur gennem byen nærmest er påkrævet når I lejer en feriebolig i Slovenien. Byen byder på meget forskelligartet arkitektur langs små middelaldergader, et stemningsfyldt cafémiljø, hyggelige lokale markeder og sidst men ikke mindst en gæstfri befolkning.

Private luksus feriehuse med pool

I kan finde feriehuse i Slovenien i alle klasser, der lever op til præcis de krav og forventninger I har. Alle vores feriehuse og ferielejligheder er privatejede og har derfor et særpræg fra ejeren. Den simple løsning er en klassisk feriebolig med de essentielle faciliteter, hvor det er samværet og hyggen der er i fokus. I kan også vælge et luksus feriehus med alle tænkelige faciliteter til at forsøde jeres ferie med. Søg f.eks. efter feriehuse med egen pool, spa eller havudsigt. Ferien er ikke helt den samme, hvis jeres firbenede ven ikke kan deltage. Derfor har vi sørget for at have en række husdyrvenlige ferieboliger i Slovenien, hvor jeres hund er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Vi er sikre på at I kan finde et sommerhus i Slovenien, der lever op til jeres krav og forventninger, og hvor der også er plads til hele familien.

Aktiv ferie og oplevelser

Da Slovenien byder på alt slags natur, er her rig mulighed for en aktiv ferie uanset hvor I lejer et feriehus. Badning og glade feriedage ved stranden er altid et hit, men her er der også mulighed for aktiviteter i vandet og på stranden. I Slovenien ligger der også en række nationalparker såsom Triglav, Lake Jasna og Mojčin dom na Vitrancu i Nordslovenien, hvor der er mulighed for skønne vandre- og cykelture. I finder også et væld af spændende kulturelle og andre naturlige seværdigheder, som flere feriedage kan gå med at udforske. Tag et smut forbi de store vinmarker i Maribor, den maleriske sø Bled, Vintgar-slugten eller besøg Škocjan hulerne, som har fået plads på UNESCOs verdensarvsliste. I vil finde mange flere seværdigheder, som ligger op til en aktiv ferie, men det kan også anbefales bare at tage vandrestøvlerne på og nyde den enestående natur i landet.

Slovenien - All Inclusive ferieboliger

Når du booker en NOVASOL feriebolig i Slovenien så er det med ”All Inclusive”. Dette gælder, uanset om du I lejer et feriehus eller en lejlighed. All inclusive i ferieboligen betyder, at følgende er inkluderet i lejen:

  • EL

  • Vand

  • Varme

  • Slutrengøring

  • Sengetøj

  • Håndklæder (badehåndklæder skal dog selv medbringes)

  • Evt. turistskat

Der kommer altså ikke nogen merudgifter oveni, når lejen er betalt, medmindre andet er angivet på huspresentationen. Derudover får I selvfølgelig også vores tryghedspakke, når I lejer et sommerhus, uden ekstra omkostninger. Tryghedspakken indeholder bl.a. afbestillingsforsikring og vores Best price garanti. Denne tryghedspakke er ikke kun gældende i Slovenien, men følger med ved leje af alle vores feriehuse og lejligheder.

Service hos NOVASOL

Når I lejer en feriebolig i Slovenien, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.