Feriehuse i Montenegro

Ingen andre steder kan du finde så meget naturskønhed på et så lille område som her. Vekslende landskaber, vidunderlige brede strande, krystalklare søer og vilde floder der løber igennem farverige slugter i de imponerende bjerge. Montenegro, som ligger ved Adriaterhavet, har en kyststrækning der i nord støder på Kroatien og i syd på den Albanske kyst. Montenegros afvekslingsrige kystlandskab, gemmer alt lige fra stejle klipper med små bugter med herlige sandstrande ind imellem, til fascinerende havne- og kystbyer i den gamle mediterrane stil. Tager man ind i landet, støder man på de store, skovrige bjerge de Dinariske Alper, der grænser til Albanien. Alt i alt et dejligt og smukt land at opleve sammen med glæderne ved sommerhusudlejning!

Ferie i Montenegro

Populære feriehuse i Montenegro

Loading...

Hvorfor leje et feriehus i Montenegro?

Hvis I skal på ferie I Montenegro, vil et lejet feriehus give jer de ideelle rammer om jeres ferie. Med et feriehus eller en ferielejlighed får I friheden til helt selv at vælge hvordan og hvorledes I vil bruge jeres feriedage. I bestemmer selv om dagen skal bruges i solen på stranden, i komforten af jeres feriehus ved poolen eller om I vil på længere dagsture blandt den skønne natur og spændende kultur. I kan også vælge præcis de faciliteter, som I føler er nødvendige til jeres ferie, og selv bestemme tempoet. På en sommerhusferie er I altså 100% uafhængige af tidsplan og andre stressende faktorer. Et feriehus vil give jer et fremragende udgangspunkt for jeres ferie i solrige Montenegro og muligheden for at besøge præcis de seværdigheder og attraktioner I ønsker.

Feriehuse i Montenegro

Populære feriedestinationer i Montenegro

Kotor-rivieraen er den mest populære feriedestination i Montenegro. Bugten er formet som en sommerfugl og indeholder i virkeligheden fire mindre bugter. Her finder I kultur, historie, underholdning, kulinariske oplevelser, natur og meget mere overalt. Tag f.eks. en tur fra jeres feriehus ind til Trg Od Oruzja, byens største og ældste torv, eller besøg St. Tryphons katedral fra år 1166. Bugten minder mere om en fjord og alle sider af den kan nemt nås i bil via hovedvejene eller med vandreskoene på for de aktive feriegæster langs de mange afmærkede vandrestier. Budva Riviera er en anden velkendt destination i Montenegro. Lejer I et feriehus ved Budva Rivieraen kan I glæde jer til børnevenlige, samt nogle af de største og flotteste badestrande - mange af dem mærket med det blå flag, som bevidner den høje kvalitet og standard på strandene. Her ligger også byen Budva, som er en eksotisk kystby med spændende kulturhistoriske seværdigheder og en afslappende atmosfære. Lejer I et feriehus i Montenegro står der altså badning og strandaktiviteter på programmet, men I kan også bevæge jer om i baglandet med det store bjerglandskab.

Hold ferien i Montenegro

Oplevelser i feriehus i Montenegro

Både eventyrere, naturelskere og aktive feriegæster kommer alle til det rette sted, når I lejer feriehus eller ferielejlighed i Montenegro. Den varierede kystlinje inviterer til en afslappende badeferie med kulturelle input, men hvis I er mere til det indre Montenegro, kan I nyde enorme, skovklædte bjerge i de Dinariske Alper. Europas dybeste og længste kløft, Tara Canyon, finder I i det nordlige Montenegro, hvor det også er muligt at rafte igennem på floden i bunden. Der er en række seværdigheder og attraktioner, som absolut skal opdages på jeres ferie i Montenegro. Blandt naturseværdighederne skal I bestemt besøge Lovcen Nationalpark med sin naturskønhed, Canyon Nevidio med sit udfordrende terræn og Skadar Søen, der inviterer til badning, sejlads og lystfiskeri. Disse områder er fyldt med spænding og eventyr, mens I nyder de skønne omgivelser omkring jer. Langs kysten ligger utallige hyggelige havnebyer, der hver især byder på nye oplevelser og imødekommende mennesker, men fra jeres feriehus, skal I sørge for at tage en tur forbi Porto Montenegro i Tivat og Budva by. Porto Montenegro er Montenegros luksus hjørne. Her finder I luksusyachter, eksklusive butikker, skønne restauranter og en international kostskole, men I kan også tage en afslappende tur gennem det autentiske Tivat. Budva by er en midderalderby omgivet af en gammel bymur. Indenfor disse mure, finder I hyggelige små gader og et livligt centrum. Efter en spadsertur gennem byen kan I sætte jer ned på byens strandpromenade og tage en dukkert på de fantastiske strande.

Ferie i Montenegro

Montenegro - All Inclusive ferieboliger

Når du booker en NOVASOL feriebolig i Montenegro så er det med ”All Inclusive”. Dette gælder, uanset om du I lejer et feriehus eller en ferielejlighed. All inclusive i ferieboligen betyder, at følgende er inkluderet i lejen:

  • El

  • Vand

  • Varme

  • Slutrengøring

  • Sengetøj

  • Håndklæder (medbring selv badehåndklæder)

  • Evt. turistskat

Der kommer altså ikke nogen merudgifter oveni, når lejen er betalt, medmindre andet er angivet på huspresentationen. Derudover får I selvfølgelig også vores tryghedspakke, når I lejer et sommerhus, uden ekstra omkostninger. Tryghedspakken indeholder bl.a. afbestillingsforsikring og vores Best price garanti. Denne tryghedspakke er ikke kun gældende i Montenegro, men følger med ved leje af alle vores feriehuse og lejligheder. Læs mere om NOVASOLs All Inclusive tilbud her.

Private feriehuse med pool

Når I skal på ferie i Montenegro, kan vi tilbyde en bred vifte af feriehuse og ferielejligheder med dejlig beliggenhed og alle tænkelige faciliteter. I kan finde et feriehus i Montenegro, der lever op til prævis jeres krav og forventninger. Den enkle løsning er en klassisk feriebolig med de mest essentielle faciliteter, hvor der er fokus på de hyggelige stunder og tiden med familien. Hvis I ønsker lidt mere luksus på jeres ferie, kan I finde et feriehus med alt hvad hjertet kan begære af udstyr. I kan f.eks. leje feriehuse med egen pool, spa eller et feriehus med havudsigt over den montenegrinske riviera. Ferien er heller ikke helt den samme uden jeres firbenede ven og I skal blot huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres hund er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Vi er sikre på at I kan finde et feriehus eller en ferielejlighed, der lever op til jeres forventninger og krav, og hvor der er plads til hele familien.

Aktiv ferie i Montenegro

Montenegro byder på et væld af aktivitetsmuligheder for børn og voksne uanset, hvor I lejer feriehus. Udover de mange dejlige nationalparker og bjerglandskaber, de gamle kystbyer, seværdigheder og attraktioner og pragtfulde bugter, er der også et rigt udbud til vandsport entusiaster. Langs Montenegros lange kyst, vil I støde på flere byer, hvor der tilbydes dykkerkurser og guidede dykkerture blandt skibsvrag, koralrev og fisk i alle regnbuens farver. Hvis I vil holde jer over vandet og nyde Montenegros dejlige landskab fra havet, kan I leje en båd med eller uden guide og udforske de mange bugter og paradisiske kroge langs kysten eller tage ud på en af de mange søer. Montenegro har mange flotte fiskevande, der opfordrer til en ferie med lystfiskeri på programmet. Når I lejer en feriebolig eller ferielejlighed i Montenegro, vil I også komme forbi flere steder, hvor der er mulighed for at surfe. Tag f.eks. til Bar eller Kruce i den sydlige ende af Montenegros kyst og prøv bølgerne. Mulighederne for en aktiv ferie i Montenegro er mange og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Service hos NOVASOL

Når I lejer en feriebolig i Montenegro, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL sommerhusudlejning, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.