Feriehuse i Zabljak

Bjerge ved Zabljak - Montenegro

Feriehuse i Zabljak

Lej et feriehus hos NOVASOL og udforske den smukke by Zabljak i Montenegro. Lad jer forføre af bjerge, søer, skove og dybe dale. Zabljak kan tage pusten fra selv de mest naturvante feriegæster og en feriebolig her giver både store oplevelser og gode minder, som vil leve i lang tid. I næsten uberørt natur, kan I gå i gang med små og store eventyr, sommer og vinter.

En feriebolig i Montenegro vil give jer en glimrende mulighed for, at tilbringe ferien lige som I ønsker det. I kan komme og gå som I vil, mellem jeres ture rundt i Zabljak og området omrking.

Feriehuse i naturskønne Zabljak

Denne naturlige perle af en by er beliggende midt i Durmitor Nationalpark. Zabljak ligger I 1465 meters højde, hvilket betyder, at byen dermed er det højeste punkt på Balkan. Durmitor ligger mellem floden Tara i nord, floden Piva i vest og floden Komarnica i syd. Mod øst ligger plateauet Jezerska Površ med Sinjavina bjergene. Som om Durmitor ikke var smuk nok i sig selv, så har bjerget også 18 gletsjersøer, som er dannet af de smeltende gletschere. Dette gør Durmitor, om muligt, endnu smukkere.I området finder I også dalen Tara, som er den anden dybeste kløft i verden. UNESCO har faktisk optaget floddalen på sin liste over verdens kulturarv. Floden er 144 km lang, hvoraf 104 af disse, løber gennem Montenegro.

Som I nok kan forstå, er det helt perfekt at leje en feriebolig i Zabljak, hvis I holder af smuk natur og gerne vil helt tæt på ægte naturoplevelser. Durmitor Nationalpark byder på et rigt plante- og dyreliv - her er det muligt at se meget sjældne arter. Flere områder er underlagt naturbeskyttet af staten, herunder Crna Poda, hvor træerne er over 400 år gammel. I Durmitor området er der over 163 arter af fugle, herunder ørne og gribbe.

Sø i nationalpark Durmitor - Montenegro

Aktiv sommer i Montenegro

Ønsker I en aktiv ferie i Montenegro, så er Zabljak et godt sted, at leje et feriehus eller lejlighed. Her vil I møde nogle af de ekstreme sportsentusiaster, der rejser hertil blandt andet for at dyrke klatring, paragliding og rafting. For dem, der ønsker et adrenalinsus, så er rafting på Tara floden lige sagen. Dette er en af de mest populære aktiviteter i Montenegro og vil være en uforglemmelig oplevelse for dem, der er modige nok til at prøve.

Der tilbydes forskellige raftingeventyr, og I kan vælge, om I vil med en dagstur eller kaste jer ud i flere dage med rafting. Uanset hvad I vælger, er I garanteret en oplevelse, der bringer jer helt tæt på den fantastiske natur. Fra vandet kan I se flere spændende seværdigheder såsom, Durdevića Tara Broen, en 165 meter høj bue bro over floden, vandfald Ljutica, og den gamle romerske vej.

Zabljak er naturligvis meget andet end ekstremsport, så I behøver ikke at være fans af ekstremsport for, at tilbringe en dejlig ferie her. Hele vejen rundt om byen er der fantastiske muligheder for dem, der ønsker at gå i gang med vandreture. I smukke omgivelser kan I udforske nationalparken til fods, ad de mange velholdte stier. Et par kilometer uden for byen Zabljak ligger den søen Crno Jezero, også kaldet "den sorte sø." Her kan I tage en gåtur på 3,5 km fra byens centrum og rundt om søen. Crno jezero er den største og mest berømte gletscher-sø i Durmitor-området, og er absolut et besøg værd, hvis I lejer en feriebolig i Montenegro nær Zabljak.

Ferie i Montenegro

Vinterferie i Zabljak

Ønsker I at tilbringe jeres næste ferie på ski, så har Zabljak faktisk også meget at tilbyde.Det er nok ikke Montenegro de fleste lige tænker på, når der skal planlægges en skiferie, men på Durmitor bjergene er der gode skiforhold. Sneen ligger også længe i området, faktisk op til 120 dage om året. Dumitor bjergene er en af de mest populære skidestinationer i Montenegro.

Her kan I blandt andet besøge skicenter Savin Kuk, som ligger omkring fem kilometer fra byen, og har pister, der strækker sig over 3,5 km fra 2010 meters højde. Føler I jer eventyrlysten, kan I spørge om muligheden for at prøve Debeli Namet, en af Europas sydligste gletsjere dækket af sne selv i juli.

Oplev Zabljak med NOVASOL

Hvis I ønsker at leje et feriehus i Montenegro hos NOVASOL til den næste ferie, men er I lidt usikre på, hvor I montenegro I skal tag hen? Så vil vi gerne anbefale Zabljak. Det tager den smukke natur godt imod jer, uanset om I ønsker at bruge naturen til en aktiv ferie eller bare vil nyde den på afstand. Hertil kommer selve Zabljak, med den spændende historisk og kulturel arv, der er værd at opleve.

NOVASOL sommerhusudlejning tilbyder både feriehuse og ferielejligheder i Montenegro, hvor I vil være tættere på det autentiske Zabljak og alt hvad der tilbydes. NOVASOL har udlejet ferieboliger siden 1968, og vi ved nu, hvad der kræves af en feriebolig, for at sikre jer de bedste ferieoplevelse. Vi håber I vil synes om udvalget af ferieboliger i smukke Montenegro - det er bestemt et ferieland som I bør overveje.