Feriehuse i Østrig

Lej feriehus i Østrig til en aktiv ferie

Feriehuse i Østrig

Østrig er et ferieland med lange traditioner. Her venter alpepanorama, naturoplevelser og frisk luft, samt en veludviklet infrastruktur. Her findes også mangfoldige kunst- og kulturoplevelser og sidst, men ikke mindst, en gæstfri befolkning med en charmerende dialekt, som går lige i hjertet på dig. Uanset hvornår I vil på ferie, venter der masser af aktiviteter og oplevelser i Østrig. Omkring 60% af landet er dækket af alperne og om sommeren viser de sin solrige og varme side frem, hvorfor her er rig mulighed for en fysisk aktiv ferie i bjergene. Om vinteren forvandler bjergområdet sig til et skiområde i verdensklasse og en feriebolig udgør den perfekte base for jeres skiferie. Udover dette er her en enestående natur og spændende storbyer, som kan opleves i forbindelse med sommerhusudlejning, næste gang I skal på ferie.

Populære feriehuse i Østrig

Loading...

Seværdigheder og oplevelser i Østrig

I Østrig venter der høje bjerge og dybe dale og masser af attraktioner og seværdigheder for hele familien! I luften flyver der et strejf af monarki, kombineret med et eksklusivt præg. På hver bjergtop, i enhver gade og på den lokale café eller restaurant får I en smag af Østrigs charme og glæde, og kan lægge jeres bekymringer bag jer. Østrig byder på afslappende stunder og en dejlig ferie for hele familien, men også utallige aktivitetsmuligheder året rundt, hvis det skulle lokke. Graden af eventyr kender ingen grænser i Østrig og vores feriehuse udgør det perfekte udgangspunkt for en fortryllende ferie. Eventyrlige stier snor sig gennem landskabet med overvældende skove, søer, slotte og dyreparker til bunden af stejle klippevægge, som giver rige muligheder for bjergbestigere, kanosejlads, paragliding, bungee jumping og meget mere. I finder også hele 9 seværdigheder på UNESCOs verdensarvsliste og yderligere syv nationalparker i landet. Lad Østrigs naturskønhed og kulturelle rigdom tage over. I Østrig finder I f.eks. også en række børnevenlige attraktioner såsom Triassic Park, Alpinolino Westendorf, Salzburg Zoo, Wildpark Aurach og se også verdens største ishule i Werfenweng. I vil ikke løbe tør for oplevelser for såvel børn som voksne, når I lejer et chalet eller sommerhus i Østrig.

Lej feriebolig i Østrig i vinterferien

De mest populære feriedestinationer i Østrig

Østrig er en storslået feriedestination hele året rundt. De fleste der skal på skiferie eller vandreferie besøger Vestøstrig omkring Tyrol og især St Anton, hvor de mægtige bjerge dominerer landskabet. Her kan I vælge imellem utallige feriehuse, hvorfra I kan opleve den storslåede natur på bl.a. skiløjperne og de endeløse vandrestier i terrænet. Det nordvestlige Østrig omkring Salzburg og det naturskønne område Salzkammergut er præget af bjerge og dale med skønne søer såsom området Zell am See. Her er der rig mulighed for en familieferie nær skøn natur og kulturelle byer, samt et væld af fede aktivitetsmuligheder og i sommermånederne er der også børnevenlige bademuligheder i søerne. På kør selv ferie i Østrig har I mulighed for at besøge præcis de steder I har lyst til i helt eget tempo. I øst er landet fladere og her finder I den kulturelle storby Wien samt en række mindre feriedestinationer såsom Wachau dalen med Danube floden, der flyder igennem. Hvis I lejer et feriehus i Sydøstrig omkring delstaterne Kärnten og Steiermark kan I glæde jer til endnu mere storslået bjergrig natur og utallige søer til badning. Her kommer det varme klima fra Norditalien og Balkan op i sommermånederne, hvilket gør området til landets varmeste delstater.

Lej feriehus i Østrig

Ferieboliger i Østrig til vinterferie

Som vintedestination behøver Østrig ikke den store præsentation, da landet i mange år har været en af danskernes foretrukne vinterdestinationer med populære skiområder som Zell am See og Alpbachtal, der ligger tæt på hvis I lejer en feriebolig eller hytte i Salzburger Land. Uanset om I er garvede skiløbere eller om I er ved planlægge jeres første skitur, så vil I med garanti blive glade for en skiferie i Østrig. Med alpernes dominans er her store variationer i skistederne imellem og skidestinationerne er dygtige til at gøre områderne børnevenlige. På bjergene om vinteren er der altid masser af sne, gode løjper og ikke mindst masser af hygge og after-ski muligheder overalt. Nogle af de største skiområder såsom St. Anton, Sölden og Mayrhofen ligger i delstaten Tyrol. Hvis I vælger at leje et feriehus eller chalet omkring Tyrol vil I altså befinde jer midt mellem en række store ski områder. Nogle af områderne hænger sammen, mens andre kan besøges via gratis busser. I Tyrol ligger også byen Innsbruck - Østrigs 5. største by - som også er et populært skisportssted. I kan læse mere om skiferie i Østrig, hvis I vil opleve det østrigske skiidyl.

Østrig som sommerdestination

Østrig er absolut også en værdig destination, når det handler om ferie i foråret og til sommerferien. Her venter nemlig imponerende alpepanorama, naturoplevelser og frisk luft, samt en veludviklet infrastruktur, som gør det dejligt nemt at komme rundt i det flotte land. De mange bjerge og det bakkede terræn, gør Østrig til et oplagt valg for jer som søger en ferie med fysisk aktivitet. Tag på vandretur og nyd de mest fantastiske udsigter over bjerge, grønne enge og smukke søer. For jer der elsker at cykle på mountainbike, vil østrig også byde på masser af gode udfordringer. Flere steder kan I også prøve de såkaldte Sommerrodelbahnen, som er sommerkælkebaner. Det vil både børn og voksne elske. Husk også at holde en pause på en af de lokale beværtninger og nyd livet. Om sommeren byder hele Østrig på en børnevenlig og aktiv ferie - og her er det især også populært at leje en feriebolig eller hytte i Salzburger Land. Østrig dyker faktisk også vin om sommeren i det mere frodige Sydøstrig. Det varmere område, som er fyldt med små søer, fantastisk natur og vinplantager ligger op til sommerferie i en lejet feriebolig i Kärnten. Hvis I også vil have lidt storbyferie ind over jeres ferie i Sydøstrig kan I leje feriehus i Steiermark også kendt som Østrigs grønne mark, hvor I finder Østrigs andenstørste by Graz. Vin fra Steiermark er kendetegnet ved at være friskt, karakteristiskt og er bestemt en smag eller endda en tur til et vindistrikt værd når I lejer feriehus i Østrig i sommerferien.

Storbyferie i Østrig

Her må vi først og fremmest nævne Wien, Østrigs hovedstad. Denne by gemmer på mange spændende historier og kultur. Start evt. med en tur rundt i byen i en hestevogn. Så kan I danne jer et overblik over byen og derefter gå på opdagelse. Besøg f.eks. slottet Schönbrunn og Operaen. Klassisk musik er et af byens kendetegn og I vil altid have rig mulighed for at opleve dette. Byens centrum er hyggelig og i de snøede gader venter både butikker og masser af restauranter. Husk også at smage på de østrigske lækkerier på en af byens hyggelige cafeer. Alt dette kan I opleve med fuld frihed, hvis I lejer et feriehus i Wien. Tag også gerne til Salzburg hvis I vil opleve en anden af Østrigs spændende storbyer. Salzburg er Mozarts fødeby og derfor er musik også en stor del af byens kulturelle udbud. De store naturoplevelser er også tilsetde i Salzburg, som ligger idyllisk mellem bjergene. På få miniutter står i på bjergene og kan nyde den klare luft og det smukke syn over byen. Længere mod syd i Steiermark finder I Østrigs andenstørste by Graz, som byder på alt fra historiske bygninger til moderne museer og en bred cafékultur. Den gamle by i Graz er et af de ni UNESCO verdensarv i Østrig. I Østrig finder I en række andre storbyer, som bestemt er et besøg værd når I lejer et feriehus eller en ferielejlighed i nærheden.

Ferie i et feriehus for jer der rejser som par

En ferie i sommerhus behøver ikke altid at omfatte hele familien. Vores mange feriehuse i Østrig er faktisk perfekt til en romantisk ferie for to. Her kan i nyde hinanden i de smukke naturlige omgivelser, tage på vandreture, cykelture, øl-smagning, fiske og meget meget mere. De mange hytter og feriehuse i Østrig er utroligt hyggelige. De er ofte indrettet med tunge møbler, pejse eller kerminer, som kan tændes om aftenen. Østrig er utrolig populær for skiferier, men Østrig har så meget mere at byde på, også om sommeren, hvis man er til smuke natur med betagende bjerge. Østrig er kendt for sin sauna og spa-kultur, det betyder også at mange af vores sommerhuse i Østrig har saunaer, spaer og nogle endda pools, hvor i kan slappe af og forkæle jer selv lidt ekstra. Østrig har også nogle fantastiske byer, så som Graz, Salzburg og Wien, hvor i kan tage på en hyggelig weekend med shopping, kultur og god mad. Trænger i til at få ladt batterierne op og kommet væk fra den travle hverdag, så er en romantisk ferie fo to i Østrig en oplagt mulighed for jer! Find jeres sommerhus i Østrig allerede i dag.

Servicen er i top hos NOVASOL

Når I lejer en feriebolig i Østrig, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL sommerhusudlejning, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.