Lej feriehus i Grækenland

Lejer I et feriehus eller en lejlighed i Grækenland, kan I holde ferie i Europas vugge. Gå i fodsporene på de græske guder og lev jer ind i de mange spændende myter og legender. Besøg Akropolis og Olympia, hvor I for alvor kan komme i kontakt med Grækenlands spændende og kraftfulde historie. Nyd også de mange smukke hvide sandstrande, de hyggelige bugter, som indkapsler det krystalklare hav og naturligvis de mange solskinstimer, som vil præge jeres ferie i Grækenland. Uanset om I vælger at holde ferie på fastlandet eller på en af de mange græske øer, så venter der dejlige oplevelser og smukke horisonter overalt. Om I er et par, nogle venner eller den helt store familie, er vi sikre på at I kan finde et sommerhus, som passer perfekt til jer og hvor I kan nyde alle glæderne ved sommerhusudlejning.

Varm ferie i Grækenland

Populære feriehuse i Grækenland

Loading...

Det græske vejr på din ferie i Grækenland

Overordnet set er vejret i Grækenland nogenlunde ensartet, med det skønne middelhavsklima, der byder på varme somre og milde vintre. Der er dog regionale forskelle, da Grækenland er et stort land med en varieret natur. Vejr og klima på det græske fastland varierer meget i forhold til vejret på øerne. De mange bjerge på fastlandet skaber et koldere klima end det varme middelhav omkring øerne gør. Forskellen mellem sommer og vinter er også mere mærkbar på fastlandet. Typisk er det varmere i det østlige fastland omkring Athen og vådere og koldere i det nordlige og vestlige Grækenland. Bjergene udgør faktisk et populært skisportsområde og selv for bjergbestigere og vandrere er Grækenland populær som feriedestination for en ferie i sommerhus. På øerne er der konstant solskinsdage om sommeren og typisk mellem 25-30 graders varme og lune nætter på omkring 20 grader. Alle øer undtagen De Ioniske Øer bliver midt på sommeren ramt af Meltemien, som er en stærk vind fra nord, der faktisk kan være en lettelse fra den bagende sol. Om vintrene er vejret på øerne vådt og køligt typisk med temperaturer omkring 15 grader. Grækenland byder på et idyllisk middelhavsklima og solskinsrige dage hele sommeren, men kan blive forholdsvist koldt om vinteren, hvorfor de fleste lejer feriehuse i de varmere sommermåneder.

Varm ferie i Grækenland

De mest populære feriedestinationer i Grækenland

Det skønne vejr og de mange verdensberømte seværdigheder har medført et rigt turistliv på det græske fastland, samt på de 140 beboede græske øer. NOVASOL udlejer lækre feriehuse på 23 af disse øer som har hver sit særpræg. Med alt fra store bjerglandskaber til små paradisiske øer tilbyder Grækenland stor variation i forhold til natur, kultur og oplevelser på ferien. Nogle af de mest populære destinationer blandt græske og undelandske gæster er hovedstaden Athen, halvøen Peloponnese og de græske øer. Alle øerne har hver sit særpræg, men nogle er mere populære end andre. De mest eftertragtede er Kreta, Santorini, Paros, Mykonos, Naxos, Korfu og Zakynthos. Uanset hvor i Grækenland I vælger at tage hen, finder I rig mulighed for at slippe af med hverdagens stress og jag med friheden og komforten af en feriebolig.

Feriehuse på det græske fastland

Ø-ferie i Grækenland

De græske øer har i mange år budt feriegæster velkomne, ofter flere gange. Holder I ferie på en af de græske øer, har I alle muligheder for at komme helt ned i gear og lade den rolige græske livsstil komme helt ind under huden. Nyd udsigten over havet, mens I nyder godt af de lokale lækkerier og et godt glas græsk vin eller udforsk øen og oplev alt hvad den har at byde på. Lejer I et feriehus på de græske øer får I friheden til helt selv at bestemme. Den største og mest eftertragtede af de mange øer er Kreta, som byder på spændende og alsidige ferieoplevelser uanset hvor I lejer feriebolig på Kreta. Udover Kreta og Evia, kan de mange øer deles op i seks grupper: De Ioniske Øer, De Ægæiske Øer, De Saroniske Øer, Sporaderne, Dodekaneserne og sidst men ikke mindst Kykladerne. Lejer I en feriebolig på De Ioniske Øer kan I besøge bl.a. Zykanthos, Kefalonia og Korfu. Blandt Kykladerne er bl.a. Mykonos, Naxos, Santorini, Sifnos og Paros velkendte feriedestinationer. Mange vælger at leje deres feriehus på de mindre velkendte øer, så de får en bedre smag på, hvad Grækenland har at tilbyde. Der er et utal af fantastiske og paradisiske øer, I kan holde jeres næste ferie på med komforten af et feriehus i baglommen.

Smag på det græske køkken

Ferie på fastlandet i et feriehus

Selvom de fleste feriegæster rejser til de græske øer, så har det græske fastland også en masse at byde på og nogle fantastiske feriedestinationer. Det græske fastland er ikke ligeså turistet som øerne og I finder derfor nogle nærmest uberørte strande og - alt efter hvor man befinder sig - et mere autentisk Grækenland. Lejer I et feriehus på det græske fastland kommer I helt sikkert også forbi Grækenlands hovedstad Athen, som er en ferie værd i sig selv. Her byder storbyen på et væld af historiske og kulturelle oplevelser, samt et fantastisk bymiljø med markeder, pladser, parker, utrolige seværdigheder og selvfølgelig spændende aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. Peloponnes er halvøen vest for Athen, der er cirka tre gange større end Sjælland. Landskabet her er fuldt af store bjerge, dybe dale og skønne oliven-og vinplantager hvorfor øen er oplagt til fysisk aktive ferieophold f.eks. med vandring på programmet. Hvis I ønsker en ferie med essensen af alt det bedste, Grækenland har at byde på, uden alle turisterne, skal I leje et feriehus på Peloponnes. Det græske fastland inviterer til en fantastisk ferie i sommerhus, med større mulighed for kulturelle og historiske input blandt en enestående natur.

Aktiv ferie i Grækenland

Tager man længden af alle kystlinjer i Grækenland får man mere end 7000km kyst, hvorfor badning og glade feriedage på stranden typisk er hovedbegivenheden på ferie i Grækenland. I vil på jeres ferie i sommerhus i Grækenland finde fortryllende bugter, lange og børnevenlige sandstrande, samt sorte strande af vulkansk sten. Mange af strandene i Grækenland er blevet tildelt det blå flag, hvilket sikre en god vandkvalitet og rene strande - øerne er altså et paradis for vandhunde. I kan også sejle en tur ud mellem øerne, snorkle eller dykke eller surfe langs strandene. Den kraftige vind fra nord, Meltemien, danner også nogle formidable forhold for windsurfing og paragliding på mange af øerne. Tager I vandrestøvlerne på, kan I følge de mange stier, som tager jer over store bjerge, gennem ssmukke bugter til skønne strande. I kan også bare nyde kysten, naturen og den smukke udsigt eller slappe af i jeres sommerhus. I bestemmer helt selv, hvordan I vil bruge jeres feriedage, når I lejer et feriehus eller en ferielejlighed. På en aktiv ferie i Grækenland vil hver eneste dag stå på nye oplevelser og aktiviteter, som vil udfordre og tage pusten fra de fleste.

All-inclusive feriehuse i Grækenland

Vælger I at leje et NOVASOL feriehus eller lejlighed i Grækenland, er i sikret vores All Inclusive-pakke. Derfor får i følgende fordele med i prisen når I lejer et feriehus eller ferielejlighed i Grækenland:

  • El

  • Vand

  • Varme

  • Slutrengøring

  • Sengetøj

  • Håndklæder (Medbring selv badehåndklæder)

  • Evt. turistskat

Du får altså ikke nogle ekstra udgifter ved disse fordele, såfremt andet ikke er skrevet på den enkelste huspresentation. I får faktisk tilmed vores tryghedspakke, når I lejer so´mmerhus i Grækenland. Denne pakke omfatter blandt mange andre, en afbestillingsforsikring samt en Best price garanti, som sikre jer den bedste pris på feriehuset i Grækenland. Tryghedspakken er altid gældende ved leje af sommerhuse, feriehuse og ferielejligheder. Vi gør alt for at I skal få så god og afslappende en ferie som muligt. Med vores all-inclusive og tryghedspakke kan i roligt læne jer tilbage og nyde sydens sol i fulde drag. Læs mere om NOVASOLs All inclusive tilbud her.

Privat sommerhus med pool i Grækenland

Hvis i overvejer at holde ferie i Grækenland, kan i roligt begynde at kigge vores enorme udvalg af sommerhus i Grækenland igennem. Vi har feriehuse i Grækeland for enhver smag, uanset hvad i drømmer om! I Grækenland finder i for eksempel både normale feriehuse og luksus sommerhuse med havudsigt. I Grækenland kan f.eks. leje et feriehus med privat pool, spa, panoramaudsigt eller andet luksus. Faktisk har I, i Grækenland også mulighed for at holde ferie med hund. I søgekriterierne kan i sætte kryds ved husdyrvenlige ferieboliger. Det er altså muligt at booke ferie med hund i Grækenland, helt uden ekstraomkostninger.

Ferie med det græske køkken

Grækenland er kendt for sine kulinariske egenskaber og hvem kender ikke de græske retter - Souflaki, Gyros, Mousakka og Græsk Salat. Men Grækenland står for meget mere. Den føste kogebog blev udgivet i år 330 i Grækenland. Det græske køkken er kendetegnet ved enkel mad, fremstillet af friske råvarer, som byder på både fisk og kød typisk ledsaget af salater og grøntsagsretter. Ligemeget hvor I vælger at tage hen på ferie i Grækenland, vil I finde lokale restauranter og caféer, som tilbyder alt hvad det græske køkken står for. Her vil I også møde de mineralske og elegante græske vine, som er blevet dyrket siden den klassiske periode og har lagt grundlaget for vinproduktionen i hele Middelhavsområdet.

Service hos NOVASOL

Når I lejer en feriebolig i Grækenland, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL sommerhusudlejning, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk!