Feriehus på Kreta

Kreta er den største og mest mangfoldige ø i Grækenland, så her vil I altid have masser af spændende og alsidige ferieoplevelser lige i nærheden af jeres feriebolig. NOVASOL tilbyder feriehuse og ferielejligheder i den rolige østlige del af øen tæt ved den charmerende provinsby Sitia, i bjergbyerne Adele og Prinos ved Rethymnon samt i Kretas grønne vestlige del ved Chania.

Ferie på Kreta

Populære feriehuse i Kreta

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kreta

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kreta

Loading...

Badeferie på Kreta

Når I vælger at leje en feriebolig på Kreta, er I aldrig langt fra havet, hvor I kan dyrke alle former for vandsport, og ikke mindst nyde solens varme og det dejlige badevand. Kan I lide at snorkle så er Kreta et super godt sted at tage hen. Om sommeren er sightbarheden oppe på omkring 30 meter og temepraturen ligger på dejlige 20-30 grader.

På stranden ved Kommos, i den sydelige del af øen, er noget ganske særligt. Her er ikke mange caféer, restauranter og butikker, for området er et vigtig arkæologisk område. Stranden er lang og I vil altid kunne finde en plads i solen. Bliver i på stranden hele dagen, vil I kune opleve en helt fantastisk solnedgang.

Kulturel badeferie på Kreta

Europas længste kløft

Samariakløften bærer den ære at være den længste kløft i Europa. Den starter i 2000 meters højde og slutter ved havoverfladen. Området er en nationalpark med en varieret fauna og flora. Stien gennem kløften er godt skiltet og kan, ved godt helbred, uden problemer benyttes. Det kan dog godt være, at I vil kunne mærke det i benmusklerne dagen efter. Dog er det et så smukt sted, at I i det mindste bør overveje en tur dertil, når I lejer et feriehus på Kreta.

Ferie på Kreta

Ferie med fascinerende mytologi på Kreta

Når I holder ferie i Grækenland på Kreta kan I også lære mere om den græske mytologi. Zeus, den øverste gud i den græske mytologi, blev født på Kreta. På øen skabte Minotauuros skræk og rædsel, indtil han blev dræbt af Theseus og kastes i Labyrinth. I kender sikkert også legenden om Ikaros, som kom til at flyve for tæt på solen i hans forsøg på at flygte fra Kong Minos, så vingerne på hans ryg smeltede og han styrede i havet og døde.

Ferie i bjergene

Kreta er en meget bjergrig ø med fire bjergkæder, der alle sætter deres helt tydelige spor i landskabet. Har I lejet en bil, er det derfor oplagt at køre en tur op i bjergene og nyde de helt fantasiske horisonter. På vestkreta ligger Léfka Ori - De Hvide Bjerge - , hvis højeste punkt er over 2000 m højt. Det højeste punkt på Kreta er Psiloritis, der ligger 2.456 meter over havets overflade i bjergområdet Ida. Mod øst ligger Lassithi bjergene og længst mod øst ligger den lavere bjergkæde Thripti.

Ferie uden grænser på Kreta

Der er næsten ingen grænser på Kreta. I kan nyde jeres badeferie, lære den lokale befolkning at kende, besøge det berømte Knossos eller tage på vandreture til Lassithi-højsletten eller Samaria-slugten. Grænsen sættes vist mest ved antallet af jeres feriedage. Ikke kun de sommerlige temperaturer men også livsstilen, traditionerne og markederne tiltaler mange feriegæster og I vil hurtigt opdage, at der ikke er langt til masser af gode ferieoplevelser fra jeres feriehus eller ferielejlighed.

NOVASOL Feriehusudlejning tilbyder alle former for ferieboliger. Hyggelig ferielejligheder tiljer som rejser to og store villaer med plads til både børn, svigerfamilie, moster og onkel.