Feriehuse på Cypern

Cypern er en ø i det østlige Middelhav, hvilket medvirker at klimaet er solrigt og varmt hele året rundt. Cypern kan tilbyde mange forskellige aktiviteter til dem der gerne vil have en aktiv ferie, men er også en afslappende ferie-ø til dem, der gerne vil nyde livet og øens smukke landskaber i eget tempo. Her er alt fra bjerge til idylliske sandstrande. Udforsk den tredje største ø i Middelhavet fra en anden vinkel og skræddersy din ferie på Cypern med udgangspunkt fra et feriehus eller en ferielejlighed. NOVASOL har glæden endeligt at kunne tilbyde splinter nye og flotte feriehuse på Cypern!

Lej luksus feriehus på Cypern

Populære feriehuse i Cypern

Loading...

Fordelene ved at leje et feriehus

Et sommerhus giver jer de perfekte rammer om jeres ferie og giver jer muligheden for at holde præcis den ferie i drømmer om. For os er kodeordet for ferie i en lejet feriebolig nemlig frihed. I får lige præcis den plads og de faciliteter I har brug for, og frihed til selv at bestemme tempoet. Om I vælger at leje et sommerhus I Danmark, et feriehus på Cypern eller et helt tredje sted vælger I selv, hvad I vil opleve i lokalområdet, om I vil ud på en længere tur eller om dagen skal bruges i solen på stranden. Det fede ved en sommerhusferie er at I er altså 100 % uafhængig af tidsplan, guides og andre stressende faktorer. Før valget falder på et bestemt feriehus, skal I huske at gøre jer tanker om, hvilke seværdigheder og aktivitetsmuligheder I vil bo tæt på. Så skal I nok få den ferie I drømmer om sammen med glæderne ved sommerhusudlejning.

Lej feriehus ved stranden

Naturoplevelser på Cypern

Landskabet på denne ø er absolut et højdepunkt: To bjergkæder strækker sig over øen og er oplagte mål for spændende vandreture i den dejlige natur. Holder du ferie på Cypern, må du ikke gå glip af bjerget Pentadaktylos og de vulkanske, grønne områder ved Troodos, noget som bare skal opleves når man er der. Du kan også nyde udsigten fra det højeste bjerg på Cypern, Olympus (1952 m.o.h.). Hvis I vil opleve de skønne Troodos Bjerge, er det ideelt at leje et feriehus i Limassol på Cyperns sydkyst. Det er ved disse to bjerge at du kan beskue det frodige Mesaoria. Langstrakte sand- og grus-strande og den særlige klippekyst, med de utallige havne er noget der gør Cyperns kyst så unik. Hele øen er omgivet af fantastiske sandstrande, skønne laguner og klipper, som inviterer til badeferie i verdensklasse. Cypern kan prale af at have Europas reneste og bedste badevand, til dels hvorfor over 50 strande på øen har fået det blå badeflag.

Badeferie på Cypern

Populære feriedestinationer på Cypern

Ferie på Cypern er især koncentreret omkring Paphos på den sydvestlige side af øen og ved Larnaca i syd. Begge byer har en lufthavn, så der er ikke langt fra ankomst til jeres feriehus eller ferielejlighed. Lejer I et feriehus i Paphos kan I glæde jer til rolige omgivelser, kultur og natur. Byen er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste takket være byens store arkæologiske værdi og antikke seværdigheder. Trænger I til sol og strand er her også rig mulighed for dette ved bl.a. Coral Bay, som er byens mest populære strand. Larnaca er dobbelt så stor som Paphos og det er også populært at leje en feriebolig eller ferielejlighed i Larnaca til en aktiv og kulturel såvel som afslappende ferie. Byen er fyldt cypriotisk carme med en god blanding af det trendy og moderne og det antikke og kulturelle. Uanset hvor på Cypern I vælger at leje et feriehus, kan I glæde jer til at møde den skønne natur, kultur og de fantastiske kyststrækninger, som landet byder på.

Kulturelle højdepunkter i Nicosia

Hovedstaden Nicosia, som ligger midt på øen, karakteriseres af utallige gamle bygninger og et rigt kulturliv. På jeres ferie på Cypern Skal I uden tvivl også besøge Nicosia. Især den historiske bymidte, med traditionelle butikker og restauranter er et populært turistmål. Andre spændende seværdigheder er den Venetianske fæstningsmur, som omkranser Mesaoria med en omkreds på næsten 5 kilometer, Atatürk pladsen, moskeen af Selimiye og St. John katedralen. Byen er splittet op i to dele og den nordlige ende befinder sig i Tyrkiet. Landskabet omkring er præget af olivenlunde, frugtplantager og store bjergskråninger. Har familien valgt at leje et feriehus i Nicosia har I et meget centralt udgangspunkt til at udforske resten af Cypern, dog et stykke fra landets skønne kyst.

Ferie på Cypern i feriehus med pool

At bo i et feriehus og kunne tage en pause fra hverdagen vil give dig en helt unik ferieoplevelse. Hvis du er ude efter noget helt ekstraordinært, vil du garanteret nyde det, i et af vores feriehuse på Cypern. Her kan du slappe af i en hyggelig atmosfære, tilbringe tiden med familie og venner og stadigvæk have muligheden for, at organisere jeres ferie individuelt. Hvorfor ikke bestille drømmehuset allerede i dag? I kan finde feriehuse med alle tænkelige faciliteter. Lej f.eks. et feriehus med privat pool, panoramaudsigt over bjerglandskabet, havudsigt eller andet luksus til at forsøde jeres ferie med. NOVASOL har mange feriehuse på Cypern, hvor kæledyr må medbringes på ferie, uden det koster ekstra. I skal blot huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger. På Cypern er familien sikret en drømmeferie, her er så mange muligheder for en god ferie sammen. Vi glæder os til at give jer en dejlige ferie på Cypern.

Aktiv ferie på Cypern

Cypern er perfekt til en aktiv ferie med sit mangfoldige landskab og fremragende klima. Cypern byder på enestående vandre- og cykelture blandt den frodige natur der giver nogle fantastiske udsigtspunkter. I kan glæde jer til beroligende og forfriskende ture i de store bjerge eller langs kysten. På Cyperns kyst er der også rig mulighed for at deltage i en række forskellige vandsport og strandaktiviteter. I kan f.eks. surfe, kitesurfe, snorkle og dykke, da forholdene for vandsport på øen er fremragende. Hvis der skal være fart over feltet kan I også leje vandski eller jetski. Mulighederne for en aktivitetsrig ferie er mange på Cypern og det er kun fantasien der sætter grænser her.

God service hos NOVASOL - også i udlandet!

Når I lejer en feriebolig på Cypern, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL sommerhusudlejning, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.