Feriehus i Split

Split er Dalmatiens største by og et perfekt valg til en badeferie med urbane undertoner. Den charmerende og livlige by ligger direkte ud til Adriaterhavet og den kroatiske skærgård. I byens gader kan du hænge ud på en af de mange hyggelige cafeer, handle på det lokale grøntmarked eller gå på opdagelse i den gamle bydel, der oser af historie og atmosfære.

På den smukke havnepromenade Riva, kan du nyde synet af Splits brogede befolkning, og der er ofte underholdning og events på promenaden, som er det naturlige mødested i byen. Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af unikke ferieboliger i Split i alle prislejer og størrelser.

Ferie i Split

Populære feriehuse i Split

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Split

Loading...

Feriehuse med pool i Split

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Split

Loading...

Attraktioner og seværdigheder i Split

Selvom Split er Dalmatiens største by, findes der gode badestrande både i og omkring. Bačvice, Splits bystrand, ligger ca. 1 km fra centrum i retning af færgehavnen. Den dejlige sandstrand er meget besøgt og det er ikke her I skal forvente afslappet badeidyl.

Til gengæld er der fuld smæk på feriestemningen, når de lokale spiller picigin i vandkanten. Det lave vand gør desuden, at stranden er meget børnevenlig. I kan leje solvogne og parasoller på stranden (hvis der ellers er nogen ledige), hvor der også ligger flere cafeer og restauranter i nærheden.  

Splits historie kan spores helt tilbage til romernes opførelse af Diocletians palads, som i dag er en af Splits topseværdigheder. I forbindelse med paladset finder du også den smukke domkirke St. Domnius katedral, der blev anslås at være fra 300-tallet.

Et andet godt tip er et besøg i byparken på toppen af Marjan-bakken. Gå derop eller lej en cykel og tag turen op til toppen, hvor du kan nyde den helt fantastiske udsigt over skærgården. Oplev også den livlige og charmerende markedsstemning på byens fiske-og grøntsagsmarked, der er fyldt med lokale specialiteter.

Omkring Split er der også masser af skønne oplevelser og udflugtsmuligheder. Besøg den historiske by Trogir, der er på UNESCOs verdensarvsliste, tag på bådtur til øen Brac og udforsk dens mange grotter, eller besøg byen Bol, hvor Kroatiens måske bedste og mest berømte strand Zlatni Rat ligger.

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968

Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med dig på hele rejsen - både før, under og efter -, så du altid føler dig i gode hænder, når du holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.