Roligt beliggende ferieboliger i Zagvozd

Zagvozd er en lille landsby tæt på Makarska. Når I vælger en feriebolig i Zagvozd, er I langt væk fra masseturismen og er helt sikre på, at kunne slappe af i fred og ro. Vil I til stranden, shoppe eller opleve seværdigheder, findes det hele en kort køretur væk. Selvom der ikke er en strand lige uden for døren, behøver I ikke undvære en frisk dukkert. I vælger bare et feriehus med pool. Så er der garanteret badesjov og afkøling hele ferie.  

Når I lejer et feriehus i Zagvozd, kan I købe de daglige fornødenheder i nogle af byens små butikker, der findes også enkelte barer og cafeer, hvor I kan nyde en forfriskning sammen med de lokale beboere. Helt tæt på Zagvozd ligger naturparken Biokovo, hvor I kan vandre eller cykle i den fantastiske natur. Zagvozd er også centrum for en af Kroatiens ældste kulturfestivaler, hvor skuespillere fra hele landet mødes og fremfører teaterstykker og koncerter. Festivalen finder sted i juli og august. Her vil I få nogle meget autentiske oplevelser, som vil give jeres ferie i Kroatien en ekstra dimension.

Ferie Zagvozd

Populære feriehuse i Zagvozd

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Zagvozd

Loading...

Feriehuse med pool i Zagvozd

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Zagvozd

Loading...

Aktiviteter i nærheden af Zagvozd

Lader I en ferielejlighed i Zagvozd danne rammen om jeres ferieophold i Dalmatien, er afslapning og hygge i højsædet. Her er intet hektisk natteliv eller turistmylder. Til gengæld findes der et hav af oplevelser og aktiviteter i området omkring Zagvozd. Naturparken Biokovo ligger direkte ved byen. I parken venter der jer nogle enestående naturoplevelser. I bjergkæden, der udgør naturparken, er der mere end 100 vandreruter af forskellig sværhedsgrad, så snør vandrestøvlerne og pak rygsækken. Biokovo er også et af Kroatiens foretrukne områder for klatrere. Her findes klatreskoler for jer, der vil mærke et adrenalinsus og prøve kræfter med bjergskråningerne. Nyd den friske luft og duften af hav og fyrretræer – det er en oplevelse for både krop og sjæl.

Vil I have en dag på stranden, er det blot at vælge mellem de mange hyggelige steder langs den kroatiske kyst. De fleste strande er en blanding af sand og småsten, omgivet af klipper. Mange steder er der små badebugter, hvor spændende grotter og pinjetræer giver skygge for solen. Vandet er krystalklart, og I kan med fordel medbringe snorkel og maske, så I kan udforske livet under havets overflade. I har også mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport som kajak, kano, surfing og meget andet. Mange steder kan I også paraglide og se det skønne område i fugleperspektiv. Kroatien er generelt et super godt ferieland, når der gerne må komme sved på panden, selvom det er ferietid.

Strand Kroatien

Tag på spændende udflugter fra jeres feriebolig i Zagvozd

Når I lejer en feriebolig i Zagvozd, har I kun en halv times kørsel til byen Makarska, som er hjertet på rivieraen. Her kan I slentre i de smalle gader og opleve den autentiske stemning samt den smukke arkitektur. Gå på opdagelse i Franciskaner klosteret, Sv. Marko-kirken og det spændende galleri Gojak. På byens pladser og langs havnepromenaden ligger små restauranter og barer, som perler på en snor. Tag en pause og nyd et glas vin eller en god frokost, mens I betragter livet omkring jer.

Makarska byder også på en skøn sandstrand med en livlig atmosfære. Når I lejer en feriebolig i Dalmatien har I mulighed for at tage på dagsudflugter til nogle af Kroatien mest spektakulære seværdigheder. Vil I have en naturoplevelse udover det sædvanlige, er Plitvice søerne et must. De mange vandfald og azurblå søer er et stykke enestående natur, som bliver længe på nethinden. Fra Zagvozd kan I også krydse grænsen til Bosnien og besøge den berømte by Mostar. Endelig findes der utallige bådudflugter til paradisstrande på de omkringliggende øer og med mulighed for at fiske eller snorkle undervejs på turen.

Feriehus Zagvozd

Hvorfor vælge en feriebolig i Kroatien?

Uanset hvor I Kroatien I lejer en feriebolig, er der garanti for masser af soltimer, en venlig befolkning og et fornuftigt prisniveau. Den skønne natur, de pittoreske byer og det krystalklare vand er en ekstra bonus – og så er der selvfølgelig maden… Prøv de lokale konobaer (svarer til en dansk kro) hvor kød eller fisk grilles over åben ild og indholdet i salatskålen plukkes, når I bestiller. Det kroatiske køkken bugner af solmodne grøntsager og frugter, frisk fisk og skalddyr og masser af lækre specialiteter – så I kan godt glæde jer. Med et feriehus i Zagvozd har I samtidig mulighed for, at tilberede jeres egne måltider i fred i ro. Sæt hvidvinen på køl og nyd det færdige måltid under åben himmel, mens I lytter til cikadernes sang – det er ferie.