Feriehuse i Nin

Lej et af de eksklusive feriehuse i Kroatien fra NOVASOL i byen Nin, hvor vi har nogle af de bedste tilbud. Det er ikke kun en smuk, historisk by, det er også et af de mest eftertragtede feriemål i Kroatien. Nin ligger på en lille ø midt i en lavvandet lagune, og byens centrum er forbundet med fastlandet med to stenbroer. Tag familien med på en drømmeferie i det nordlige Dalmatien. En feriebolig i Dalmatien er en fantastisk måde at opleve Nin på sammen med familien. Lokalbefolkningen er kendt for sin afslappede livsstil, området for sine smukke, naturomgivelser og byen er kendt for sin livlige stemning. NOVASOL udlejer ferieboliger i hele Kroatien til gode priser.

Ferie i Dalmatien

Populære feriehuse i Nin

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nin

Loading...

Feriehuse med pool i Nin

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nin

Loading...

Fantastisk badeferie i Dalmatien

De lave bjerge, der omgiver Nin, beskytter mod vinden, hvilket er med til at skabe et paradis, man normalt kun tør drømme om. Det lavvandede, varme vand er sikkert for børn i alle aldre. Nins strande er i alt 8 kilometer lange, hvor den mest kendte, Dronninge stranden, der er 3 kilometer lang, er berømt for sit medicinske mudder, samt dejlige sand. Der findes flere strande, som også let kan nås fra din feriebolig i Dalmatien.

Kan du lide vandsport? Så er denne destination virkelig lige noget for dig. Lejer du en feriebolig i Kroatien i Nin, kan du prøve et imponerende antal af vandsportsgrene såsom: windsurfing, vandski, dykning, jetski. Selvfølgelig er der også mulighed for at spille tennis, beachvolley og for at tage på vandre- eller cykelture. En ferie i Nin byder på en unik kombination af fritidsaktiviteter i en region fuld af attraktioner.

Seværdigheder i Nin

Nin er et af ​​Kroatiens vigtigste kulturelle centre, med unikke monumenter, der går helt tilbage til begyndelsen af ​​kroatisk arkitektur. Den historiske og kulturelle arv karakteriserer denne destination og er med til at give byen sin særlige charme. En ferie i Nin vil uden tvivl blive uforglemmelig.

Tag nogle gode sko på og besøg f.eks. Hellig Kors Kirke i Nin, der betragtes som værende den mindste katedral i verden, der måler mindre en 9 kvadratmeter. Kirken stammer fra det 9. århundrede og er stadig meget velbevaret. Den er også et de bedste eksempler på tidlig middelalderlig arkitektur i Kroatien. Hvis du leder efter naturlige skønheder og betagende seværdigheder, anbefaler vi at besøge Paklenica Starigrad nationalpark, der er en oplagt destination for naturelskere.

Hvis du ikke altid orker at skulle stå for maden selv, når du lejer et feriehus i Kroatien, så kan det varmt anbefales at tage på en af de lokale restauranter, hvor man kan smage på både lokale specialiteter, såvel som mad fra resten af verden. Ligesom i mange andre fiskerbyer i Kroatien er spisningen fantastisk i Nin. Mange af de lokale retter er lavet af fisk, der trækkes op fra havet lige foran restauranten.

Ferie i Nin

Besøg Norddalmatien

Med en feriebolig i Dalmatien i Nin får man det ideelle udgangspunkt for at besøge de dalmatiske byer Sibenik, Trogier og Split. Hver af disse historiske byer har fantastisk arkitektur at se. NOVASOLs ferieboliger i Kroatien kommer i varierende niveauer af luksus og pris. Ligegyldig hvilken feriebolig du vælger, er kvaliteten høj og perfekt til en familieferie, og uanset hvad du beslutter dig for, kan du være sikker på, at huset vil blive leveret med de faciliteter, du har bestilt. Find drømmeferiehuset i Nin og hold en fantastisk ferie i smukke omgivelser.