Ferieboliger i Sutivan til leje

Omgivet af olivenlunde og vinmarker, ligger den lille by Sutivan helt ud til det glitrende hav. Når I lejer en feriebolig i Sutivan, venter der jer eventyrlige dage i den lille, autentiske by. Her leves livet i ro og mag og ingen har travlt. I de små gader finder I både barer og spisesteder med udeservering. Der er forholdsvis få turister i Sutuvan, så derfor er der god plads i skyggen af pinjetræerne på de dejlige strande og i de skønne, romantiske badebugter.

Udsigt over Sutivan by

Populære feriehuse i Sutivan

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sutivan

Loading...

Feriehuse med pool i Sutivan

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sutivan

Loading...

Ø-ferie i Sutivan i Kroatien

Sutivan ligger på den kroatiske ø Brac, som er en af de smukkeste øer i området Dalmatien. Den frodige ø rummer masser af historie, seværdigheder og spændende aktiviteter for store og små. Overalt finder I badebugter og skønne strande, men vil I have mulighed for en dukkert lige uden for havedøren, bør I leje et feriehus med pool. Langs strandpromenaden kommer I direkte ud til de skønne bugter Likve, Prbuje, Stinive, Stipanske og Male Tihe. Her vil I kunne finde ro og plads til den rendyrekede afslapning, som et ferieophold i Kroatien også skal indeholde.

Hvad kan I opleve i Sutivan

I Sutivans smalle gader emmer det af historie. Gå på opdagelse i St. Rok kirken, der blev opført i 1623 og se det fantastiske alter samt den gamle træstatue af St. Rok. På jeres tur langs strandpromenaden, kommer I forbi Marijanovic – det tårnformede citadel blev bygget i det 17. århundrede og er en fin, pittoresk gammel bygning. I den østlige del af byen, kan I opleve tårnet i den gamle mølle, som er en øens bedst bevarede kornmøller. Når I lejer en ferielejlighed i Sutivan, kan I desuden opleve Virgin Mary basilikaen og flere andre historieske bygninger. I kan også besøge byens marked og lade jer friste af de lækre, lokale specialiteter. I må heller ikke gå glip af en sltrentur på i den lille havn, der emmer af idyl. 

Når I er ved at trænge til et hvil, så venter der gode muligheder for afslapning i jeres feriehus i Sutivan. I kan smide jer på en liggestol i solen, sætte jer med en god bog på terrassen eller blot nyde et flot view over havet og byen. En feriebolig giver jer nemlig fredelige og private rammer, hvor I kan afholde den ferie der passer jer bedst.

Stranden ved Sutivan

Aktiviteter og oplevelser på øen Brac

Når I lader en feriebolig på Brac danne rammen om jeres ferie, er et besøg i byen Supetar et must. Byen er især berømt for den fantastiske strand Zlatni rat, også kendt som det gyldne horn. Stranden er en af de mest fotograferede i Kroatien og samtidig en af de smukkeste, den minder faktisk lidt om Grenen på Skagen. Når I bevæger jer rundt på øen, kommer I automatisk igennem masser af pittoreske landsbyer og fiskelejer – husk altid at have badetøjet med, så I kan få en kølende dukkert i en af de mange badebugter. I kan også tage færgen til Split, som er en af Kroatiens smukkeste byer. I læbet af jeres ophold i Sutivan, kan I desuden tage på bådture, vinsafari og deltage på forskellige madlavningskurser. Der er generelt et rigt udbud af spændende dagsture i Dalmatien. Har I lejet et feriehus i Dalmatien, vil vi anbefale, at I tager med på en tur ud på havet. Ofte arrangeres der ture rundt blandt de mange kroatiske øer. Der vil også typisk være tid til en svømmetur eller et stop på en af øerne, hvor I kan opleve det særlige kroatiske ø-liv. 

Der er også rig mulighed for, at få rørt kroppen og holde formen ved lige, mens I holder ferie i Sutivan. Fra jeres privat eferiebolig kan I tage på enten vandre- eller cykelture. Her vil I komme helt tæt på den vidunderlige natur og stort set overalt, kan I nyde synet af det krystalklare hav. I har også mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport som f.eks. sejlads, kajak, windsurfing og dykning. Endelig kan I spille tennis, beachvolley og bowle.

Hvorfor leje en feriebolig i Sutivan?

Når I vælger en feriebolig i Dalmatien, er I sikre på, at få uforglemmelige ferieminder. De mange solskinstimer, det krystalklare hav, de pittoreske byer og betagende bjerge danner den perfekte ramme om ferien. Når I vælger en feriebolig i Sutivan, får I samtidig den helt rette autentiske atmosfære og fordelene ved at holde ferie i et ø-samfund, i skønne omgivelser. Flere og flere vælger, at leje en privat feriebolig i Kroatien, for der er så mange vidunderlige aspekter ved landet. Udover det milde klima og naturen, er det lave prisniveau og den venlige befolkning, faktorer der spiller ind, når ferien skal planlægges. Også maden lokker – masser af solmodne frugter og grøntsager, frisk fisk og skaldyr, lokale specialiteter som olivenolie og trøfler er bare nogle af de lækkerier, der venter jer på en ferie i Kroatien. I kan spise ude til fornuftige priser, men den helt store fordel ved en feriebolig i Kroatien er, at I kan tilberede jeres egne måltider hjemme i ro og mag. Et veltilberedt måltid af friske råvarer, som indtages til lyden af cikader under åben himmel – det er ferie.