Feriehuse på øen Pasman

Tag til øen Pasman i Dalmatien for at få en meget afslappende ferie i en af NOVASOLs ferieboliger i Kroatien. Tag hele familien med til denne herlige ø, så I kan opleve den solrige og afslappede atmosfære sammen. Du vil føle dig fri for stress, når du tager væk hverdagens hektik, især i et feriehus i Dalmatien. Øen Pasman i Norddalmatien er et charmerende rejsemål, som du altid vil huske. Øen er dækket af vinmarker og olivenlunde, som er opdelt med smukke stenhegn.

Ferie på Pasman

Populære feriehuse i Pasman

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Pasman

Loading...

Feriehuse med pool i Pasman

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Pasman

Loading...

Oplev Zadar skærgården

Langs kysten finder du fantastiske strande og små hyggelige byer, der alle har de faciliteter du kan få brug for. Øen Pasman ligger i Zadars skærgård, syd for Zadar på vej mod Biograd na Moru. Pasman strækker sig over et areal på omkring 60 kvadratkilometer. Øen er forbundet med fastlandet via en lille bro, så du kan nemt nå øen med bus eller tog.

Ferie i Zadar

Seværdigheder og aktiviteter på Pasman

Øen blev først beboet i romertiden, og byen Pasman blev først nævnt i 1067, kort tid efter, at den smukke St. Michaels kirke, der stadig er en attraktion i dag, blev bygget. Her kan du beundre værker af den berømte kroatiske maler, Medovic. Der findes også en række kulturelle attraktioner på Pasman, herunder klostre og et museum.

Pasman er en populær destination for dem, der lejer et feriehus i Dalmatien på grund af det smukke landskab og det varme vand. Det er også et godt sted for cykel- og vandreture, hele året rundt, takket være ruterne på øen. Pasmans farvande siges at være det reneste i Adriaterhavet, og sejlads er også meget populært i dette område, så hvorfor ikke prøve kræfter med det, mens du bor her i et feriehus i Kroatien. Det er også muligt at besøge Kornati nationalpark og Telascica naturpark, når du holder ferie på Pasman, som er nogle af de mest populære steder at besøge i Norddalmatien.

Aktiv ferie i Dalmatien

NOVASOLs feriehuse i Kroatien

NOVASOL har dejlige feriehuse i Kroatien til leje på øen Pasman i Norddalmatien. Vi har mange fuldt udstyrede ferieboliger, som er nemme at finde her på vores hjemmeside. Find drømmeferiehuset og få en fantastisk og afslappende ferie. NOVASOLs feriehuse i Kroatien kommer i varierende grad af luksus, men ligegyldig hvilket hus du lejer, er det garanteret at blive leveret i henhold til dine behov og ønsker, og hvad vi lover på vores hjemmeside. Vi glæder os til at byde dig velkommen til din feriebolig i Dalmatien!