Feriehuse i Tribunj

Nyd ferielivet i Tribunj i et super lækkert sommerhus. Når det handler om sommerhusudlejning i Kroatien er NOVASOL et sikkert valg. Det er god kvalitet, med garanti for god trivsel. Sommerhuse skal lejes hos NOVASOL. Vi har de dejligste sommerhuse, både i Kroatien og i resten af Europa. Du kan for eksempel nyde alle ferielivets glæder i Tribunj i det nordlige Dalmatien.

Lej en privat feriebolig i Tribunj

Populære feriehuse i Tribunj

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tribunj

Loading...

Feriehuse med pool i Tribunj

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tribunj

Loading...

Sommerhus i Tribunj

Drejer det sig om sommerhuse i Tribunj med en høj standard, ja så er det NOVASOL, du skal kontakte. Vi formidler f.eks sommerhuse i Tribunj med swimmingpool, sauna, eget ildsted, og hvad du ellers kunne ønske dig af luksus indretninger. Men du kan også sagtens vælge et sommerhus i Tribunj i en mere enkel udgave. Din ferie i Kroatien har gode forudsætninger for at blive en succes i et af vores skønne sommerhuse.

Vi er stolte af den sommerhusudlejning, vi kan tilbyde i Dalmatien.

Lej sommerhus i Tribunj

Oplevelser fra jeres sommerhus i Tribunj

Tribunj er en lille flække, der om sommeren vokser flere gange, når turisterne indtager byen. Alligevel beholder området hvert år sin karakter af lilleby, hvor man møder naboen nede hos bageren om morgenen. Derudover er byen mest kendt for sine fantastiske strande og den smukke udsigt over Adriaterhavet, man kan nyde fra f.eks. byens kirketårn.

Ro og fred eller liv og glade dage? I bestemmer selv hvilken ferie, I vil have, når I lejer feriehuse hos os. Men en ting er sikkert - I får et dejligt hus med alle de moderne fornødenheder, man har brug for, når man skal have en uforglemmelig ferie.

Tribunj ligger lige op til den største gennemgående motorvej i Kroatien, hvilket betyder at det er nemt at bruge byen som udgangspunkt for ekskursioner til resten af regionen. Nyd en ferie i dette dejlige område allerede i år - kontakt NOVASOL sommerhusudlejning.

Regionen omkring Tribunj har gennem mange år været kendt for sine gode grøntsager og forfriskende vine. Sammenholdt med det rige fiskeri i Adriaterhavet betyder det, at man kan være sikker på at få mad i verdensklasse, når man ferierer her.