Feriehuse på øen Rivanj

Ferie i Dalmatien

Feriehuse på øen Rivanj

En helt unik feriestemning med fantastisk natur, smukke sandstrande, krystalklart vand, spændende historiske seværdigheder og ikke mindst masser af sol venter på dig, når du lejer et feriehus i Dalmatien på øen Rivanj. NOVASOL tilbyder en bred vifte af attraktive og komfortable private ferieboliger i hele Kroatien, hvor du kan tilbringe ubekymrede dage med afslapning og variation.

Aktiv ferie i Dalmatien

Fra dit feriehus i Dalmatien får du et ideelt udgangspunkt for at opleve alt hvad Kroatien har at byde på. Du kan tage på vidunderlige udflugter i landets unikke natur, der består af mangfoldig flora og fauna, som alt sammen kan opleves i de mange national- og naturparker. Brug tid på at slentre gennem de maleriske, gamle byer og gå i romernes, venetianernes og Habsburgernes fodspor. Oplev storslåede historiske bygninger, monumenter og kirker, der afspejler landets historie, eller slap af ved havet på de fantastiske strande. Er du interesseret i at holde en aktiv ferie, så kan du selvfølgelig også gøre det på en ferie i Kroatien, da landet har de ideelle betingelser for mange vandsportsaktiviteter. Ligegyldig om du vil prøve kræfter med sejlads, dykning, rafting, kano- eller kajaksejlads, så kan du det, når du lejer et feriehus i Kroatien.

Feriehuse på øen Rivanj

Øen Rivanj i Dalmatien

Også i det populære ferieområde, Dalmatien kan du leje en af NOVASOLs ferieboliger, for at lære Adriaterhavets kyst bedre at kende. Dalmatien er rig på utallige rev og øer, hvis byer er sande kulturskatte. Hvis du vil tilbringe en rolig og afslappende ferie, går du ikke galt i byen med lejer et feriehus på øen Rivanj. Strandene på øen er stort set uberørte, og de bliver i al deres enkelthed med krystalklart vand og uforstyrrede strækninger til en helt utrolig oplevelse. Kulturelskere kan besøge øens kirke Sveti Jelena, der ligger på en bakke. Er man interesseret i flere attraktioner, kan man nemt tage en færge ind til fastlandet og besøge byen Zadar, hvor det også er en god ide at gøre sine indkøb, da der ikke er mulighed for at shoppe på Rivanj. Hvis du lejer et feriehus på Rivanj, kan du med båd tage til den nærliggende ø Ugljan for at shoppe eller spise på restaurant. Oplev en ferie på den idylliske, lille ø Rivanj, slap af og nyd nogle rolige dage i dit feriehus i Dalmatien og tag hjem med nogle unikke minder.

NOVASOLs feriehuse i Kroatien

Lej et sommerhus i Kroatien og oplev landets skønhed helt tæt på. Især familier med børn kan forvente en ferie fuld af afslapning, for her kan de små lege og boltre sig i en privat og uforstyrret atmosfære. Men uanset om du tilbringer din ferie med venner eller hele familien, vil du uden tvivl føle dig hjemme i en af vores ferieboliger i Kroatien. Lav mad og nyd den i fællesskab på terrassen i dit sommerhus. For et ekstra niveau af luksus på din ferie, kan du leje et af vores feriehuse med privat pool. Et feriehus i Dalmatien er det ideelle alternativ til hotelværelset og garanterer dig nogle uforglemmelige og ubekymrede feriedage.