Feriehuse i Imotski

Hvis Kroatien, med sin smukke natur, uforglemmelige steder og krystalklare vand, er dit yndlings ferieland, bør du ikke gå glip af et besøg til den smukke by Imotski, når du lejer et feriehus i Dalmatien. Tag et kig blandt alle vores ferieboliger og find dit drømmeferiehus i Imotski – du kan nemt søge efter feriehuse, der passer til dine personlige krav og ønsker. Med mere end 10.000 ferieboliger i hele Kroatien, har NOVASOL uden tvivl et feriehus der passer til dig.

Feriehuse i Imotski

Populære feriehuse i Imotski

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Imotski

Loading...

Feriehuse med pool i Imotski

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Imotski

Loading...

Oplevelser og seværdigheder i Imotski

Det sommerlige klima er ideelt for alle, der holder af den smukke årstid. Ferieboligerne i Kroatien giver dig mulighed for fuldt ud at nyde de varme kroatiske temperaturer, den fantastiske natur og selvfølgelig selve feriehuset i Imotski. Hvis du kan lide regionen Dalmatien, hvorfor ikke tage et kig på vores feriehuse i Imotski eller i en af de mange andre skønne byer?

Den lille by Imotski er beliggende i det centrale Dalmatien, tæt på grænsen til Bosnien-Hercegovina og kun få skridt fra søen Modro. Denne naturlige pool, der også er kendt som ”den blå sø”, byder på en helt unik oplevelse for dem, der ønsker at leje et af vores feriehuse i Dalmatien. Denne meget unikke sø, der  ligger over 200 meter dybt i et jordfaldshul og hvis vandstand hele tiden skifter, er et perfekt udflugtsmål for alle der holder af udendørsaktiviteter. Ikke langt fra den blå sø, finder man den røde sø, der ligesom den blå sø, ligger i en dal, den er dog bare cirka 530 meter dyb, hvilket gør det til det tredje dybeste jordfaldshul i verden!

Ferie i Kroatien

NOVASOLs feriehuse i Imotski

Vi kan tilbyde dig nogle af de smukkeste feriehuse i Kroatien i netop dette område, hvor du kan nyde din ferie i Dalmatien. Et ophold i dette charmerende og uforglemmelige område, er perfekt for elskere af fred og ro, og for dem der trænger til at komme væk fra støjende og kaotiske steder. Vores ferieboliger vil give dig den komfort du ønsker. I et feriehus får man med garanti et behageligt ophold, hvor man føler sig så godt tilpas, at det føles som om man var hjemme. Lejer du et feriehus i Dalmatien fra NOVASOL, kan du vælge blandt et stort og alsidigt udvalg, hvor man kan finde noget for enhver smag, hvilket gør det nemt at finde en bolig, der opfylder alle ens behov. En del af ferieboligerne i Imotski har egen swimmingpool, store udendørs terrasser og smukke haver. Vores feriehuse ligger hovedsageligt i meget specifikke dele af byen. Dette giver dig mulighed for at fordybe dig i den kroatiske natur og beundre de smukkeste landskaber i det centrale Dalmatien.