Feriehuse på Dugi Otok

Du bør vende blikket mod øen Dugi Otok, hvis du ønsker at leje et dejligt feriehus i Dalmatien. Dugi Otok er den største ø i Zadars skærgård, der ligger midt i Adriaterhavet. Dugi Otok i det centrale Dalmatien lever op til sit navn som ”den lange ø”. Den er 45 kilometer lang og kun 5 kilometer bred, hvilket selvfølgelig betyder, at du aldrig er langt fra den nærmeste strand. Der er 11 små byer på øen, der hver har en række skønne ferieaktiviteter og masser af spændende restauranter og caféer. Selvom det er let at nå Dugi Otok fra Zadar med færge, er der stadig ikke mange turister, der besøger øen, så man er fri for store folkemængder. De, der besøger øen, finder skjulte bugter, gamle ruiner, hvide stenstrande og enestående natur. Vi har mange ferieboliger i Kroatien at vælge imellem på denne fantastiske ø.

Ferie i Kroatien

Populære feriehuse i Dugi Otok

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Dugi Otok

Loading...

Feriehuse med pool i Dugi Otok

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Dugi Otok

Loading...

En skøn feriedestination

Hvis du drømmer om at leje attraktive ferieboliger på Dugi Otok, så er du kommet til det rette sted. Hos NOVASOL kan du søge blandt vores store udvalg efter ferieboliger, der passer til de faciliteter du ønsker, der skal være i dit næste feriehus i Dalmatien. Vi har noget for enhver smag og ethvert budget. Indbyggerne i Dugi Otok plejede at leve af fiskeri og landbrug, men i dag er det turismen, der dominerer øen, men du kan stadig se fiskere på arbejde eller smage på lokale specialiteter som gedeost, olivenolie og figner.

Feriehuse på Dugi Otok

Strande og nationalparker på Dugi Otok

Øens største by er Sali, der er en afslappet by med en venlig lokalbefolkning. Bo på Dugi Otok i en feriebolig i Kroatien for en fantastisk ferieoplevelse! Fra Sali kan du besøge Telascica naturpark, der omfatter små øer og skjulte bugter, samt nogle flotte strande som Lojisce strand. En af de bedste strande på øen er Sakarun, der er en bred sandstrand med lavt, krystalklart vand, er utrolig populær blandt familier med små børn, da man blandt andet kan nyde godt af strandbarer og madboder. Kornati nationalpark ligger lidt syd for Dugi Otok, så det er også oplagt at organisere en dagstur til denne nationalpark. Vi har et stort udvalg af feriehuse i Dalmatien på Dugi Otok, som du kan vælge imellem.

Hos NOVASOL bruger vi vores gæsters forslag og komplimenter til at gøre vores feriehuse de bedste på markedet. Du vil altid finde vores ferieboliger i Kroatien til at være af den højeste kvalitet. Vores stjernesystem går fra tre stjerne til fem stjerne, hvor de femstjernede feriehuse er de mest luksuriøse. Du kan selvfølgelig booke hele året rundt.