Feriehuse på Lastovo

Hos NOVASOL har vi et skønt sommerhus til din ferie i Lastovo. Vi har gode kort på hånden, når det gælder sommerhusudlejning i Kroatien. Du kan få præcis det sommerhus, du drømmer om på Lastovo. Drømmer du om ferieliv, sommerhuse og herlighed i Kroatien? Så book sommerhus på øen Lastovo hos NOVASOL og få opfyldt dine fantasier.

Lej sommerhus på Lastovo

Populære feriehuse i Lastovo

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lastovo

Loading...

Feriehuse med pool i Lastovo

Loading...

Oplevelser fra jeres sommerhus på Lastovo

Lastovo er kendt for sine mange grotter og huler, der gennem årtusinder er blevet skabt af regn, vind og vejr i den hårde klippe. Her kan man se spor efter tidligere tiders hulemennesker. Men hovedattraktionen er de romerske og græske ruiner samt selvfølgelig de brede sandstrande.

Romerne gav i sin tid denne ø navnet Insula Augusta - kejserens ø, som siden blev til Lagusto og derefter Lastovo. Øen kan blære sig med at have 2700 solskinstimer om året, hvilket bringer den helt op i topklassen over feriesteder. Læg dertil vidunderlige sandstrande og en smuk natur, der er lige til at gå på opdagelse, og I har et sandt ferieparadis.

Badeferie på Lastovo i Kroatien

Sommerhus på Lastovo

Find nøjagtig det sommerhus på Lastovo, du synes passer præcis til dine behov. NOVASOL har et væld af sommerhuse på Lastovo, som du kan vælge imellem. De er alle bygget i kvalitetsmaterialer, og forekommer både i en toptunet udgave med egen swimmingpool, privat sauna og andre lækre luksus indretninger og i en helt enkel klassisk udgave uden dikkedarer. Når det drejer sig om sommerhusudlejning i Dalmatien, er vi stolte over det, vi kan gøre for din ferie. Og øen Lastovo er ikke noget dårligt valg, særligt når stedet nydes fra et af vores tjekkede sommerhuse.

Med de dejlige sommerboliger fra NOVASOL sommerhusudlejning er du og din familie sikre på at få en vidunderlig ferie på øen Lastovo i Kroatien. Her finder I eksklusive og individuelt indrettede feriehuse, der passer til enhver smag og pengepung.