Feriehuse på øen Vir

Kroatien er, med sine fascinerende landskaber, de smukke strande ved Adriaterhavet, de maleriske kystbyer og dens mere end 1000 øer, et ideelt feriemål, når man ønsker både at slappe af, men også om at opleve noget helt unikt på ens næste ferie. På øen Vir kan du opleve alt lige fra smuk natur til pittoreske havnebyer, hvilket gør det til en oplagt destination, når man drømmer om at leje et feriehus i Dalmatien.

Ferie i Dalmatien

Populære feriehuse i Vir

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vir

Loading...

Feriehuse med pool i Vir

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vir

Loading...

Dalmatien og øen Vir

Dalmatien er en af de mest berømte og populære regioner i Kroatien – og det er ikke uden grund. Du kan finde en bred vifte af ferieboliger i Dalmatien hos NOVASOL, så ligegyldig hvilket type ferie du har planer om at holde, så har vi nok et feriehus i Kroatien, der passer til dig.

Især øen Vir i Dalmatien er en meget populær destination at tilbringe en ferie. Øen er forbundet til fastlandet med en bro, og det milde middelhavsklima, de fantastiske lange strande og det krystalklare vand i Adriaterhavet er alle med til at skabe de ideelle betingelser for en dejlig ferie på Vir.

Øen er kendetegnet ved feriehuse, pensionater og rolige landsbyer. Du finder ingen store hotelkomplekser her, men derimod et meget mangfoldigt landskab med skove, vinmarker og frugtplantager, samt kalkstensklipper. Adriaterhavets kyst er foret med små og idylliske bugter, som du kan udforske, når du lejer et feriehus i Kroatien. Lejer du et feriehus på øen Vir, vil du hurtigt glemme hverdagens stress og jag, og du kan få ny energi i den smukke natur. Oplev den alsidige undervandsverden, når du prøver dykning eller mærk den friske havbrise, når du tager ud at sejle. Ud over landsbyerne Torovi og Lozice, er der også havnebyen Vir, der danner centrum for øen. Børnefamilier, der har lejet et feriehus på Vir, kan tilbringe vidunderlige dage på stranden, for vandet i den sandede bugt, Sapavac er lavvandet, hvilket er ideelt til børn der ønsker at plaske og lege. Du kan fra din feriebolig i Dalmatien på Vir, tage på ture til Zadar, en af de ældste byer i Europa, eller besøge nationalparken Krka, hvor man kan forvente en mangfoldig flora og fauna, spektakulære vandfald og mystiske kløfter. Oplev alt dette og mere til, når du lejer et af NOVASOLs feriehuse i Kroatien.

Ferie på øen Vir

NOVASOLs feriehuse i Kroatien

Hvert år rejser mange turister til Kroatien og lejer et privat feriehus for at opleve dette mangfoldige land helt tæt på. NOVASOL kan tilbyde dit et bredt udvalg af attraktive og komfortable ferieboliger i Dalmatien, hvor du kan tilbringe nogle dejlige feriedage. Uanset hvilke krav du har, så er du sikker på at finde det rigtige feriehus til din ferie i Kroatien hos os. Nyd den private og uforstyrrede atmosfære, når du lejer et feriehus sammen med din familie eller venner. Tag på afslappende ture langs stranden eller sæt dig godt tilrette på terrassen i dit sommerhus. I vores huse til 8+ personer kan du tilbringe en ferie i en større gruppe og tilbringe en fantastisk ferie sammen. Lej et feriehus i Kroatien og oplev dette unikke land.