Sommerhus i Nordjylland

Lejer I sommerhus i Nordjylland, får I udfordringer, oplevelser og smuk natur hele året rundt. Landsdelen, hvor de to have mødes, byder på et væld af smuk og betagende natur og masser af fantastiske sommerhuse. Det er ikke uden grund at Nordjylland er et meget populært område, for leje af sommerhuse. Uanset hvor I beslutter jer for at holde ferie i Nordjylland, vil I finde masser af spændende seværdigheder og aktiviteter.

En enkelt uge i et sommerhus i Nordjylland er ikke altid nok, når hele regionen skal udforskes, da ferieoplevelserne står i kø - året rundt. Uanset om I besøger Nordjylland i de varme sommermåneder eller I de koldere vintermåneder, kan I altså glæde jer til et oplevelsrigt ophold. Når I vælger sommerhusudlejning som jeres ferieform, får I ovenikøbet alle forudsætninger for at holde præcis den ferie I ønsker jer.

Ferie i et sommerhus i Nordjylland - se fyret

Populære feriehuse i Nordjylland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nordjylland

Loading...

Feriehuse med pool i Nordjylland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nordjylland

Loading...

Hvad er de bedste attraktioner i Nordjylland?

  1. Fårup Sommerland med hele familien - sjov for hele familien

  2. Tag en hyggetur til Ålborg med cafebesøg og biograftur

  3. Oplev vandreklitten Råbjerg Mile og Råbjerg Knude Fyr 

  4. Se Danmarks sidste vildmark i Nationalpark Thy

  5. Tag børnene med i Nordsø Oceanium og se eksotiske fisk fra hele verden

Få mere inspiration til aktiviteter i Nordjylland her.

Seværdigheder ved dit sommerhus i Nordjylland

Uanset hvor I befinder jer i Nordjylland har I aldrig langt til en lang række attraktioner og seværdigheder. Naturen er nok Nordjyllands største seværdighed og en som hele familien kan være med til at udforske året rundt. Omringet af hav, fantastiske badestrande og med flere solskinstimer end i resten af Danmark står Nordjylland som noget helt unikt. Nordjylland er stedet, hvor man kan nyde solens opstående stråler en tidlig morgen og så opleve det fantastiske lys ved solnedgangen på den modsatte kyst ved Vesterhavet.

Natur i Nordjylland - Oplevelserne venter på jer!

Det er også hjem til en række naturseværdigheder såsom Råbjerg Mile, Grenen ved Skagen, Limfjordens smukke omgivelser og meget mere! I naturen er der selvfølgelig også en række aktivitetsmuligheder, såsom golf, en af de velkendte vandsport eller en afslappende vandre- eller cykeltur gennem det nordjyske. Nordjylland er også oplagt til ferie med børnene, da regionen er som bygget til familieferie. I Nordjylland finder I bl.a. Jesperhus Feriepark, Aalborg Zoo, Fårup Sommerland, samt en lang række museer, slotte og herregårde. I kan også leje et sommerhus i Vorupør, den lille hyggelige fiskerby og tage hele familien med i Nordsøen Oceanarium. Med andre ord, vil I altså ikke løbe tør for aktiviteter og steder at udforske, når I er på ferie i Nordjylland.

Sommerhus i Løkken

Med et sommerhus i Løkken er ferie sikret hele året rundt. Her tilbyder vi vores feriegæster en lang række ferieboliger i alle prisklasser, så alle kan være med. I finder båder store sommerhuse med pool, hvor hele familien kan være med samt de lidt mindre sommerhuse ved havet, hvor naturen er i højsæddet. En ferie i Løkken byder på noget for enhver smag og feriebyen løkken, er der gang i hele året rundt. Derfor har byen også i folkemunde fået prisen, som en af de mest aftive feriebyer på vestkysten. Der er masser af sjove aktiviteter for hele familien i Løkken. Her finder i et hyggeligt cafeliv, gocartbane, i kan tage et surfkursus om sommeren, I kan opleve de kendte hvide badehuse, spise en hyggelig frokost i klitterne, tage ned og se de klassiske fiskerbåde ved vandet og køb frisk fisk direkte fra kutterne, I kan bade i Vesterhavet, se bunkere fra 2. verdenskrig eller tage jer en lang gåtur på den hvide sandstrand. Med andre ord er der rig mulighed for at få sig en aktiv ferie i Løkken. Trænger i til at koble af fra en travl hverdag? Så er der dog også mulighed for dette i et af NOVASOLs sommerhuse i Nordjylland. Lyder dette som en ferie for din familie? Så se vores mange sommerhuse til leje i Løkken.

Sommerhus i Blokhus

Lej et sommerhus i Blokhus og få jer en ferie for hele familien, fuld af oplevelser, sjove aktiviteter og hygge ved Vesterhavet. Vi har tilbudt sommerhusudlejning i Blokhus i mange år, og år efter år vender 1000vis af glade feriegæster tilbage til netop Blokhus, og det er der mange gode grunde til. Blokhus har en af Nordeuropas bedste badestrande, Fårup Sommerland ligge 15 minutter væk, naturen er enestående og selve feriebyen Blokhus er hyggelig og fyldt med butikker og markeder henover sommeren. Der er et rigt restaurant og cafeliv i Blokhus og sommeren igennem vil der være en lang række aktiviteter og koncerter i byen. Hvis man har set serien Badehotellet på TV2, vil man kunne kende meget af landskabet og nogle enkelte lokationer, for det er nemlig i Blokhus at Badehotellet er optaget. Drømmer i om en aktiv ferie for hele familien, vil en feriebolig i Blokhus være noget for jer. Man kan nemlig booke rideture, tage på lange vandreture i den smukke natur, cykle i det falde landskab eller tage en mountain bike tur i klitterne eller i lyngplantagen. Lyder en ferie i Nordjylland som noget for jer? Så se vores mange sommerhuse til leje i Blokhus.

Sommerhus i Lønstrup

Lej et sommerhus i Lønstrup og slap helt af i fantastiske omgivelser og gå på opdagelse i det hyggelige fiskerlejes rige historie og mange seværdigheder. På en ferie i Lønstrup med familien, vil I kunne opleve fantastisk natur såsom de store klitter, der omslutter byen, se og bade i det Vesterhavet og tage ud til den store vandreklit Rubjerg Knude, hvor det højeste punkt ligger 90 meter over havets overflade. Ved Rubjerg Knude kan I også opleve det store fyr, der i tidernes morgen guidede skibene sikkert i havn. I kan også tage til Middelalderkirken Mårup Kirke, der i dag primært er en ruin pga nedstyrtningsfare, men stadigvæk et besøg værd. Fra et sommerhus i Lønstrup kan I ligeledes besøge en lang række gode badestrande såsom, Nørlev strand, Lønstrup strand eller Skallerup strand, der har fantastiske badeforhold og ligger tæt på det store feriecenter Skallerup Klit. Hvis i er til lange vandreture på jeres ferie i Nordjylland, kan i tage den lange Nordsøsti, der går gennem strand, mark og skov i området. Lyder dette som en ferie efter jeres smag? Så se vores mange sommerhuse i Lønstrup her.

Sommerhus i Skagen

Lej et sommerhus i Nordjylland og hold ferie på toppen af Danmark sammen med hele familien. Skagen er et sommerhusområder, der hvert år bliver besøgt af tusindvis af turister fra såvel indland som udland. I Skagen vil i blive mødt af smuk natur, rig historie og en hav af seværdigheder samt aktiviter for store og små. I må ikke snyde jer selv for en tur helt ud på Grenen, Danmarks nordligste punkt, hvor man kan stå med en fod i Vesterhavet og en fod i Kattegat. Hop på den hyggelige strandbus, med det karakteristiske navn Sandormen, og få en hyggelig tur sammen med familien. Skagen er kendt som en eksklusiv feriedestination og var i sin tid, hver sommer, sommerresidens for Danmarks unge, smukke og rige. Den dag i dag kan alle være med i Skagen og området er oplagt til både familieferie eller en romantisk ferie for par. NOVASOL har nemlig feriehuse i Nordjylland for enhver smag og til enhver pengepung, i vælger selv om det skal være et stort sommerhus med pool, hvor hele familien kan være med, eller om det skal være en mindre sommerhus hvor havet og naturen danner en hyggelig ramme om jeres ferie i Skagen. Holder I ferie i Skagen, må i ikke gå glip af Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke, Grenen, Nordsøens Oceanium eller Skagens egnsmuseum. Kunne en ferie i Skagen være noget for jer? Så se vores mange sommerhuse i Skagen til leje.

Lej sommerhus i Nordjylland ved Jammerbugten

Sommerhusudlejning ved Jammerbugten indbyder til lange vandreture i den storslåede og bakkede natur, med fantastiske udsigter over heder og hav. De stærke naturkræfter, der har formet Jammerbugten, har skabt klinter og klitter, som danner rammen om 54 km uspoleret strand. Op langs hele kysten ligger spændende og indbydende feriebyer, der år efter år emmer af liv, især om sommeren. Også de mange sommerhusområder snor sig gennem det smukke landskab. Nærheden til vandet og de mange flotte badestrande, vil altid sætte et unikt præg på jeres ferie.

Om foråret kan I se naturen blive født på ny, og om sommeren bliver I budt velkommen af nogle af Danmarks dejligste badestrande, hvor I kan nyde solen og det smukke lys som området er kendt for. Lejer I en feriebolig i sensommeren, mødes I af et smukt gyldent efterårslandskab. I vinterperioden kan I både opleve forrygende snestorme, eller regn og rusk, alt sammen fra de trygge rammer af et sommerhus i Danmark.

Lej sommerhus i Nordjylland ved Tannis - og Ålbækbugten

Der hvor Nordjylland bliver smalt, kan I nyde skønne feriedage i områder som; Kandestederne, Skiveren, Ålbæk, Hulsig og ikke mindst i smukke Skagen. I området kan I besøge glaspusterier, de små kystbyer og nyde nærheden til det dejlige badevand. Et must til ferien i dette område er et besøg på Grenen, hvor I kan plante fødderne i de to have som mødes - et fantastisk naturfænomen. En dag i Skagen vil glæde alle, for her er både verdensberømt kunst og bamsemuseum. Fra jeres sommerhus ved Tannis- eller Ålbækbugten kommer I nemt rundt til alle de gode oplevelser - i bil eller på cykel.

Lej sommerhus i Nordjylland ved Kattegat

I dette område kan I holde ferie i idylliske omgivelser, som er præget af mange hyggelige kystbyer, gamle herregård, slotte og ikke mindst utallige børnevenlige badestrande. Strandene ved Kattegat er roligere end vestkysten, her er færre understrømme og man kan ofte bunde 50-100 meter ude, hvorfor selv de mindste børn sagtens kan være med.

Tag på tur op langs kysten og gør stop i Sæby og Frederikshavn, hvor der er masser af opleve og gode indkøbsmuligheder. I kan også tag ind til Ålborg - Nordens Paris, hvor I nemt kan bruge en hel feriedag på byens forskellige seværdigheder og i den hyggelige bymidte. Når I lejer sommerhuse ved Nordjyllands østkyst og resten af Danmark får I muligheden for at holde ferie med frihed, hvor i selv planlægger feriedagene og gør lige præcis det I har lyst til.

Ferie med frihed i et sommerhus i Nordjylland

I Nordjylland har I aldrig langt til en fantastisk badestrand, hvor der er plads til solbadning, en tur i havets brusen og selvfølgelig en lang række aktiviteter - også på vandet. I kan finde lige præcis det sommerhus, som passer bedst til jer og lever op til jeres krav til facliteter og belligenhed. Alle vores sommerhuse er privatejede og har defor hver sit unikke præg fra egeren, hvilket gør hvert hus en oplevelse for sig selv.

I kan finde et mere klassisk hus med fokus på familiehyggen og husets charme, eller I kan finde et mere moderne og luksuriøst hus med egen indendørs pool, spa og sauna. Nordjylland er et vidunderligt sted at leje sommerhus, hvor hele familien kan nyde en ferie med fokus på samværet. Vi er sikre på, at uanset hvilken form for ferie I ønsker jer, så kan I finde noget passende i Nordjylland.

Service med NOVASOL sommerhusudlejning

Hos NOVASOL vil vi gerne være med til, at give alle feriegæster den bedst mulige ferie, når de vælger sommerhusudlejning i Danmark som ferieform. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i hele Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip til spændende attraktioner, gode spisesteder osv.  På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.