Sommerhus i Østjylland

Sommerhus Østjylland

Sommerhus i Østjylland

Når I lejer et af vores dejlige sommerhuse i Danmark og mere specifikt sætter kursen mod et sommerhus i det naturskønne Østjylland, kan I se frem til mange forskellige oplevelser for hele familien.

En af fordelene ved at holde ferie i sommerhus i Østjylland er, at I selv kan bestemme hvad I vil lave på ferien, hvad I vil se og opleve samt hvornår alt dette skal ske. I kan for eksempel vælge den afslappede ferie i Østjylland, hvor dagene nydes på sommerhusets hyggelige træterrasse, med lidt boldspil i haven, smutture til stranden, og hvis vejret tillader det, kan I bade og sol jer på stranden. I kan også vælge den mere aktive ferie i Østjylland, hvor I har mulighed for, at få jer rørt hele familien samlet. En oplagt mulighed ville være på mountainbike eller med vandrestøvlerne på, ude i den danske natur. Forskellige former for vandsport kan også nemt dyrkes i Østjylland.

NOVASOLs udvalg af sommerhuse i Østjylland, giver jer mulighed for, at holde lige præcis den ferie I ønsker jer.

Populære feriehuse i Østjylland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Østjylland

Loading...

Feriehuse med pool i Østjylland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Østjylland

Loading...

Natureskønne oplevelser i Østjylland hele året

Året rundt, venter der skønne oplevelser i den østjyske natur. Lejer I et NOVASOL sommerhus til jeres ferie i Østjylland, vil I uden tvivl søge mod de mange dejlige strande, som indbyder til ferieafslapning og hygge for hele familien.

Om efteråret er de mange skove et smukt syn, hvor orange og gule farver stråler smuk. Vinteren er tiden til hygge indenfor, men en tur ud i den knitrende sne med børnene på kælken, er altid et hit. Bagefter kan I nyde varmen fra sommerhusets brændeovn, med en kop varm kakao i hånden på terressen med hele familien.

Østjylland er også kendt for sine bakker og sine store skove, der indbyder til en vandretur eller til en cykeltur med hele familien. Vi anbefaler at I medbringer cykler, fordi dette er en rigtig god måde for hele familien at opleve naturen på. Er I til vandreture, kan I tage til Nationalpark Mols Bjerge. Et bakket landskab skabt af istiden. Der er også andre naturoplevelser at hente, som for eksempel Himmelbjerget eller den store Gudenå, der ligesom Nilen løber mod nord. I kan også se Grejsdalen ved Vejle med flotte kløfter, skrænter og skove. Når dagen går på hæld, kan I glæde jer over, at der i det lejede sommerhuset i Østjylland er mulighed for at smide benene op i sofaen og puste ud efter en god feriedag med østjyske oplevelser. 

Der sker uden tvivl mest om sommeren ved Danmarks sommerhusområder, hvor der vil være aktiviteter i de små byer, såsom koncerter eller markeder. Ofte er der også aktiviteter på stranden, som f.eks. drageflyvning, beachvolley og nogle steder også windsurfing. Hvis I er til badeferie, kunne I f.eks. leje et sommerhus i Øster Hurup, den lille by har alt hvad I har brug for samt en af Danmarks mest børnevenlige strande.

To forslag til gode sommerhusområder i Østjylland

Der er mange gode sommerhusområder i det østjyske og et af dem finder I ved Pøt Strandby. Lej et sommerhus i Pøt Strand, sommerhusområdet som ligger i et dejligt smørhul omgivet af Kattegat og skønne skovområder med smuk natur. Stranden ved Pøt Strandby er som de fleste ved Kattegat, nemlig blandt Danmarks mest børnevenlige, hvorfor I sagtens kan tage på ferie i et sommerhus i Østjylland med børn. I Østjylland kan hele familien nemt få flere dage til at gå med leg ved vandet, med at bygge sandslotte og udforske klitterne. I skovene kan I være heldige at se vilde dyr, I kan samle kogler og uanset hvilken tid på året I lejer sommerhus i Pøt Strandby, vil skovene være perfekte til gode naturoplevelser for alle.

Fra Pøt Strandby er der ikke langt til større byer som Horsens og Vejle, der begge er byer med et stort udbud af butikker, museer, restauranter og hyggelige gågader. På havnen i Juelsminde skal I sætte jer og nyde en is, i det dejlige vejr eller kigge forbi en af havnens designbutikker og restauranter. I fiskerestauranten kan I snuppe aftensmaden eller en let frokost, inden turen går tilbage til sommerhuset i Østjylland. 

Et andet skønt sommerhusområde i Østjylland er ved Juelsminde. Sommerhusene ligger tæt på den dejlige kyst med gode strande og børnevenligt badevand. Som ved Pøt Strandby er der heller ikke langt til dejlige naturoplevelser, når I lejer et feriehus i Juelsminde. Sommerhusområderne ved Juelsminde er rigtig hyggelige og på de små grusveje ligger der alle typer af ferieboliger - små hyggelige træsommerhuse og større moderne feriehuse. Holder I jeres sommerferie i Juelsminde, kan I tage del i flere events henover sommeren. Besøg f.eks. den årlige havnefest, hvor der er liv og glade dage på den lille havn.

Ferieboliger til en ferie året rundt i Østjylland

Mange har fundet ud af, at et sommerhus eller en ferielejlighed ikke kun kan bruges om sommeren. Langt de fleste af de ferieboliger som udlejes i Østjylland, kan nemt holde vinterkulden samt efterårets kølige vinde for døren. De milde forårsmåneder nydes også i fulde drag, især på mindre ferieophold eller en forlænget weekendtur i sommerhus. 

Når vi tager på ferie i de kølige og lidt kolde måneder, bruger vi ferieboligen på en lidt anden måde, end når vi er på sommerferie i Danmark. Om sommeren griber vi hver en chance for at opholde os udenfor og krydser fingre for lune sommeraftner, som vi med velbehag tilbringer på terrassen. Når det er vinter eller efterår trækker vi naturligt indenfor og sætter hygge og samvær i højsæde. Til disse ferier er det også ofte andre faciliteter vi søger i ferieboligen. Mange vælger et sommerhus med en brændeovn, for så kan der for alvor skrues op for hyggen. Efter en forfriskende gåtur, er brændeovnens varme det bedste at komme hjem til.

De mange lidt større sommerhuse med aktiviteter som billard, pool og dart giver også masser af mulighed for leg og sjov indendørs. Er det netop sådan et sommerhus I gerne vil holde efterårsferie i, så skal I blot vælge søgekriteriet "Aktivitetshus". 

Der er slet ingen tvivl om, at de ferieboliger som har egen indendørs pool, altid er dem, som bliver booket først til vinter- og efterårsferie. Den private pool giver underholdning i lange baner, og I bestemmer selv, hvornår og hvor længe I vil være i poolen. I kan også bruge dette frirum til at lære jeres børn at svømme eller øve lidt ekstra svømmetag. Ofte er der også et spabad i poolrummet, som gør det nemt, for både børn og voksne, at være sammen og koble af i varmen. Er I en lille flok som skal på ferie, har I måske ikke brug for al den plads og de mange sovepladser, som ofte er i et feriehus med pool. Det er dog ingen begrænsning for vandplaskeri i ferien. En del feriehuse i Danmark er tilknyttet en lokal svømmehal eller badeland, hvor I som feriegæster, får gratis adgang til under jeres ophold. Disse ferieboliger finder I ved at benytte søgekriteriet "Badelande".

Attraktioner og hyggelige byer nær sommerhus i Østjylland

Når I holder ferie i Østjylland, er der aldrig langt til sjove og spændende oplevelser. I området finder I mange forskellige attraktioner, lige fra forlystelsesparker som Djurs Sommerland og dyreparker som Ree Park, der let kan opleves fra et sommerhus på Djursland. Husk, at I som NOVASOL-gæster får rabat og kundefordele til b.la. disse attraktioner.

Når der holdes ferie, skal der også være plads til at nyde livet. I Østjylland finder I flere hyggelige byer som Aalborg, Århus, Horsens og Vejle, hvor I kan få god mad og drikke på de mange forskellige restauranter og cafeer samt opleve hvad de større byer har at byde på, såsom gågader, biografer og meget meget mere. Kom helt ned i gear og sæt jer på en cafe i det gode vejr og oplev stemningen. I kan med fordel også holde ind til siden og køb lokale råvare fra de mange små gårdbutikker, I vil møde på jeres vej rundt i Østjylland. Afslut f.eks. dagens udflugt på en af de mindre havne og køb frisk fisk med hjem. Så bliver en sommerhusferie i Østjylland det ikke meget bedre.

Ferieboliger af alle slags til leje i Østjylland

Sommerhus med pool i Østjylland vil give ferien et ekstra pift. En helt privat indendørs pool i et sommerhus er, særligt om efteråret og i vintersæsonen, en skøn luksus. Alle som kan lide at svømme og slappe af i det varme vand, vil elske en ferie i et sommerhus med indendørs pool. Men der er nok ingen tvivl om, at børnefamilierne virkelig er glade for, at holde ferie med en privat pool lige ved hånden. I sommerhuse med pool vil der også ofte være et spabad. 

Der er også et stort udvalg af sommerhuse med hund tilladt i Østjylland. Disse sommerhuse vil være den perfekte ramme for familier med hund. I et sommerhus med hund tilladt vil familiens kæledyr hurtigt føle sig hjemme og være i trygge omgivelser med sin familie. Har I brug for at leje et feriehus med hund tilladt, kan I nemt finde et passende feriehus hos os og glæde jer over, at der ingen ekstra omkostninger er forbundet med et sommerhusophold med hund. 

Sommerhus tæt på strand og godt badevand er der også mange af i Østjylland. I Danmark er vi meget priviligerede i forhold til gode strande og rent badevand. I Østjylland er der mange gode strande og mange sommerhuse i Østjylland ligger tæt på disse strande. Ikke nok med at sommerhusene ligger tæt på vandet, fra mange af dem, er der også en skøn udsigt over landskabet og vandet. 

Et sommerhus behøver ikke udelukkende danne ramme om en lang sommerferie. At leje et sommerhus til en miniferie er også oplagt, når der er lyst til et lille afbræk fra hverdagen. En miniferie i sommerhus i Østjylland er for alle, og der findes sommerhuse med plads til den lille gruppe og til den helt store familie, som gerne vil ses til et weekendophold.

Sommerhusudlejning i Østjylland med NOVASOL

Hos NOVASOL sommerhusudlejning finder I et bredt udvalg af sommerhuse i hele Danmark - ja faktisk i hele Europa. NOVASOL er Europas største udbyder af private ferieboliger. Sommerhusene i Danmark er store og små - klassiske og luksus. Her er der virkelig et sommerhus til et ethvert ferieønske og til alle behov.

Med mere end 20 lokale servicekontorer i Danmark, har vi altid mulighed for at få eksperthjælp fra medarbejderne i områderne, hvis I søger en særlig type sommerhus i Østjylland eller har spørgsmål til et andet specifikt område.