Sommerhus i Viborg

Ønsker I at holde ferie i et sommerhus i Østjylland, så bør I overveje Viborg. Viborg er en af de ældste byer i Danmark og her finder I noget for alle i hele familien. Viborg er placeret højt i terrænet og I kan derfor forvente at se den flotteste udsigt over de to store søer som Viborg også er kendt for. Midt i denne fantastiske natur finder I et godt udvalg af sommerhuse i Viborg, der kan skabe de perfekte rammer til jeres næste ferie.

En tur i sommerhus i Viborg behøver ikke kun at være i sommerferien – her er masser af gode miniferie eller forlænget weekends muligheder også. Så har I lyst til at holde ferie i et sommerhus i Danmark, vil Viborg være et rigtigt godt valg.

Sommerhus i Viborg nær smuk natur

Hvad kan I opleve på egen hånd i Viborg?

Tag vandreskoene på og gå rundt om søerne i den smukke natur og lyt til fuglene som synger fra træernes toppe. Lad børnene lege på de sjove naturlegepladser eller lad dem gå på opdagelse i skovbunden der også findes i området.

Udover den smukke natur som spreder sig op i det høje terræn, kan I også gå på opdagelse i den gamle bydel. Her er rig mulighed for at gå på shopping, besøge gode spisesteder eller blot blive fascineret af den gamle arkitektur. I kan også besøge et væld af museer i byen og bliv fyldt op på den historiske konto. Holder I ferie i Viborg, finder I altså noget til enhver smag og et væld af aktiviteter for alle størrelser.

Oplev den gamle bymidte fra et sommerhus i Viborg

3 gode grunde til at leje sommerhus i Viborg

  • Fantastisk natur og smuk udsigt over søerne

  • Et væld af aktiviteter for alle aldre og størrelser

  • Mulighed for kombination af aktiv ferie og afslapning

Sommerhusudlejning i dejlige Danmark

Går I med tankerne om at holde jeres næste ferie i et sommerhus i Danmark, så er I landet det rigtige sted. Hos NOVASOL feriehusudlejning tilbyder vi et hav af forskellige typer sommerhuse og ferielejligheder, så der vil helt sikkert være ét, der matcher jeres ønsker.

Om I er til ren afslapning, en god bog på terrassen, eller til en aktiv ferie med masser af sjove aktiviteter, så finder I det hos NOVASOL. Hos NOVASOL feriehusudlejning har vi åbent året rundt, så skal I på vinterferie, sommerferie eller måske bare en miniferie - har vi ferieboligen til jer.