Sommerhus i Randers

I skal vælge et sommerhus i Randers, hvis I vil være tæt på både byliv, kultur- og naturoplevelser i jeres ferie. Med en skøn beliggenhed ved Gudenåen og Randers Fjord,  har I masser af enestående naturoplevelser lige udenfor døren. I kan også glæde jer til et væld af aktiviteter for store og små og fantastiske muligheder for at shoppe igennem. Som gammel købstad, har Randers en lang og spændende historie og masser af charme og atmosfære i det gamle centrum.

Lej sommerhus i Randers og besøg den hyggelige midtby

Populære feriehuse i Randers

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Randers

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Randers

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Randers

  • Spændende attraktioner som Randers Regnskov og Memphis Mansion

  • Enestående naturoplevelser i Naturpark Randers Fjord og Gudenåen

  • Sjove aktiviteter som klatrepark og kanoture

  • Danmarks ældste gågade med masser af atmosfære og shopping

  • Livligt natteliv og stort udvalg af restauranter

Bademuligheder i Randers

Hvis I får lyst til en dukkert, ligger Udbyhøj Strand tæt på Randers centrum. Den børnevenlige strand har noget af Danmarks reneste badevand og blåt badeflag. I nærheden finder I både parkering, kiosk og toiletter.  8 kilometer fra Randers ligger Fussing Badesø med badebro, parkering og toiletter. Endelig kan I, året rundt, slappe af i Randers Water & Wellness. Her findes både vandrutsjebane, varmtvandspool og en wellnessafdeling, hvor I kan forkæle jer selv.

Unikke oplevelser ved jeres sommerhus i Randers

Når I lejer sommerhus i Randers, bør I ikke gå glip af en tur langs stjerneruten. På den cirka 2,5 kilometer lange rute, kommer I forbi alle byens spændende seværdigheder og får et super godt indblik i Randers´ historie. I kan udforske historien om Niels Ebbesen, det store hestemarked og byens gamle slotte og klostre. Når I slentrer en tur i Randers´ gamle bydel, er I omgivet af skæve bindingsværkshuse med små, hyggelige baggårde, hvor det emmer af atmosfære og idyl. Snup en kop kaffe på en cafe og betragt byens livlige atmosfære, men I hviler fødderne.

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Randers

Med et sommerhus i Randers, er I tæt på nogle fantastiske vandreruter. Både naturpark Randers Fjord og trækstien er vandreruter i verdensklasse med masser af skønne oplevelser, helt tæt på naturen. Der findes også en del mærkede cykelruter og I kan leje cykler flere steder i Randers.

I Klatreparken Randers venter der sjove og spændende udfordringer i trætoppene. Her er klatrebaner i forskellige højder og sværhedsgrader, så I finder noget for både store og små.

Vil I opleve naturen fra vandsiden? Så lej en kano og glid stille ned afsted på fjorden mens I betragter det spændende dyre- og planteliv. For lystfiskere er Randers et sandt Mekka. Her findes masser af gode fiskesteder, så sæt madding på krogen og kom afsted!

Udflugter fra jeres sommerhus i Randers

Østjylland er rig på oplevelser og mange af dem ligger tæt på Randers. Tag en tur til Gammel Estrup Herregårdsmuseum, hvor I træder direkte ind i historien. Her kan I gå på opdagelse i det levende museum og hygge jer i den dejlige park og på naturlegepladsen. Kom hele verdens rundt ved Klejstrup Sø. Her finder I et verdenskort i miniformat, med søer, floder, bjerge og flag. På stedet er der også mulighed for at spille minigolf, eller køre en tur i æselkærre. Endelig ligger Aarhus kun en kort køretur fra Randers. I Aarhus kan I bl.a. opleve Museum Aros, Den Gamle By, Tivoli Friheden samt de mange restauranter og caféer langs Åen.

Vælg sommerhus i Randers til ferie i børnehøjde

Det er sjovt at være barn i Randers! I Randers Regnskov får I ægte tropiske oplevelser med spændende dyr, vandfald og eksotiske planter og træer. En tur til Djurs Sommerland er et must, når I lejer sommerhus i Randers. Når entreen er betalt, kan I prøve de mange forlystelser helt gratis og der er nok at vælge imellem.

Når I lejer sommerhus gennem NOVASOL, får I desuden rabat på entreen til Djurs Sommerland. I Ree Park kan I opleve vilde dyr i deres naturlige omgivelser og rejse gennem flere kontinenter. Tag på safari eller togtur og kom helt tæt på de vilde dyr. Også i Ree Park får I rabat på entreen gennem NOVASOL sommerhusudlejning. Læs mere om vores gode kundefordele i Danmark.

Familien yngste vil også elske en hestevognstur gennem Randers´ gader, eller et besøg i Randers Dyrehave, hvor Bambi og Co. går frit omkring.

Sommerhusudlejning i Randers - hele året

Hos NOVASOL har vi sommerhuse i alle størrelser og prislejer, overalt i Danmark, så der er helt sikkert også noget der passer til jeres behov og pengepung. I Randers vil I typisk finde lejligheder eller byhuse, men i Randers` omegn ligger der en del sommerhusområder, hvor I også kan leje traditionelle sommerhuse med forskellige faciliteter også nogle hvor det er tilladt at medbringe kæledyr som f.eks. jeres hund.  

Når påske, pinse og jul står for døren, kan det være svært at finde rammer, hvor der er plads til, at hele familien kan hygge sig sammen. Med et sommerhus i Østjylland kan I samle dem, I holder af i hyggelige omgivelser – helt uden stress og jag.

I kan også sagtens holde sommerhusferie i Randers hele året – hver årstid har sin egen charme og uden for højsæsonen er priserne utrolig lave. Tag en pause fra hverdagen i efteråret, om vinteren eller når foråret melder sin ankomst, og få ladet batterierne op for alvor. Om det skal være en hel uge, en forlænget weekend eller en miniferie er op til jer.