Sommerhus ved Limfjorden

Naturen vil uden tvivl være i højsædet og danne den perfekte ramme om en ferie ved Limfjorden i et af NOVASOLs mange skønne sommerhuse. Her finder du alt fra store og uberørte fredsskove til de skønneste badestrande, og du kan slå dig løs og opleve en masse forksellige seværdigheder som for eksempel vandsport, cykelruter samt byliv i de mange større provinsbyer. Du vil sjældent kede dig, når du lejer et sommerhus ved Limfjorden. Her er skønt både for store og små. Området er ofte mere roligt end mange af de mere kendte sommerhusområder såsom Skagen, Løkken osv.. Dette bevirker at sommerhusene omkring Limfjorden indgyder til fred og ro. Sommerhusene ligger spredt langs fjordens kyst som uberørte perler på en snor. Lej et sommerhus i Danmark allerede i dag og få jer en fantastisk ferie for hele familien.

Lej sommerhus ved Limfjorden

Populære feriehuse i Limfjorden

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Limfjorden

Loading...

Feriehuse med pool i Limfjorden

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Limfjorden

Loading...

Lej sommerhus ved Limfjorden - det gør godt

Limfjorden er et af de mindre kendt område for sommerhus leje end flere sommerhusområder i eksempelvis Nordjylland eller langs Vesterhavet. Det betyder dog ikke at området ikke er værd at besøge. Limfjorden er så at sige Danmarks skjulte diamant og et sted for kendere - har man først holdt ferie ved Limfjorden, er man tilbøjelig til at komme igen. Vores udvalg af sommerhuse omkring Limfjorden er stort og meget varieret. Vi har noget for enhver smag, og vil uden tvivl være i stand til at finde det helt perfekte feriehus til dig og din familie. Vi kan tilbyde leje af feriehuse ved Limfjorden hvor alt er luksus - fra gulv til loft. Disse huse kan findes med egen indendørs pool, spa, sauna, terrasse med lækre havemøbler og en panoramaudsigt over Limfjorden. Modsat disse luksussommerhuse finder man også de mere klassiske sommerhuse ved Limfjorden, hvor naturen og hyggen er i centrum. Disse er ofte med pejs, tæt på skønne naturlige omgivelser eller med strand lige ved døren. I har også mulighed for at leje et af vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres hund er mere end velkommen uden ekstra omkostninger. Her vil familiehyggen ingen ende tage.

Aktiv ferie ved Limfjorden

Naturskønhed ved Limfjorden

Lejer I et sommerhus ved Limfjorden vil I være omgivet af smuk og varieret natur med gode muligheder for fantastiske naturoplevelser. Her får I en mangfoldighed af naturoplevelser i form af store hedestrækninger, grønne bøgeskove og ikke mindst nogle af landets bedste badestrande, der indbyder til såvel en afslappende som en aktiv ferie. Limfjordens vind- og vandforhold er ideelle til alt fra badning, surfing, dykning, lystsejlads og fiskeri. Er man en vandhund eller naturelsker, bør man kigge sig om efter et sommerhus i dette dejlige område.

En dagsudflugt kan også gå til den lille ø Livø midt i Limfjorden. Færgen fra Rønbjerg Havn sejler dagligt 5-8 gange. Fra Rønbjerg kan du på kun 20 min. nå med en lille færge til den fascinerende ø, der er fredet af hensyn til plante- og dyrelivet. Selv i de køligere måneder kan I tilbringe afslappende dage i et sommerhus ved Limfjorden. Tag f.eks. på en vandretur gennem det forunderlige snedækkede terræn og tilbring aftenen foran ilden fra jeres pejs. I kan leje jeres sommerhus ved Limfjorden bekvemt online hos NOVASOL Feriehusudlejning.

Sommerhus Limfjorden

Aktiviteter nær jeres sommerhus ved Limfjorden

Alle vores sommerhuse i Danmark ligger tæt på masser af spændende aktiviteter og oplevelser. Sommerhusene ved Limfjorden er ingen undtagelse. Der er spændende udflugtsmål som f.eks. det interessante Stenaldercenter i Ertebølle (åbent april-oktober), der fortæller om stenalderfolket og dets levevis. I har heller ikke langt til attraktioner som Aalborg Zoo eller Fårup Sommerland, alt afhængigt af hvor I vælger at leje en feriebolig ved Limfjorden.

Limfjordsområdet har i det hele taget meget at byde på, og uanset hvordan I foretrækker at tilbringe jeres feriedage, kan I overalt nyde det naturskønne og afvekslende landskab. Det er også et hit at leje kajaker eller kanoer og udforske landskabet og dyrelivet fra vandet i fjorden eller langs de mange åer. 

De mange maleriske havnebyer omkring Limfjorden tilbyder også masser tilbud og oplevelser i ferien. Her finder I hyggelige gader med butikker, udstillinger og museer. I bør bestemt tage en dagstur til Aalborg, hvor der er et stort udvalg af historiske og moderne attraktioner, en hyggelig café og restaurant scene og en skøn havnefront.

Sommerhus Limfjorden

Sommerhusudlejning ved Limfjorden - sommerhuse for alle

Sommerhusområderne ved Limfjorden er alle forskellige, og byder på såvel nærhed til hav og fjord samt smukke bevoksede områder. I vil opleve et rigt dyreliv, når I lejer et feriehus ved Limfjorden, samt smukke udsigter fra de forskellige sommerhuse. Ved Limfjorden udlejes der flere forskellige sommerhustyper, så vi er ret sikre på, at også I kan finde et sommerhus som tiltaler jer ved Limfjorden.

Der udlejes flere forskellige typer af sommerhuse ved Limfjorden:

  • Sommerhus med hund tilladt ved Limfjorden: Vi oplever en meget store efterspørgsel på sommerhuse, hvor det er tilladt at tage sin hund med på ferie. Mange af os er ikke altid så glade for, at lade vores hund blive passet ude eller på en hundepension, mens vi selv nyder vores ferie. Her er det helt oplagt at vælge sommerhusudlejning som ferieform. Ved Limfjorden udlejes der mange sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe to kæledyr. I et feriehus vil I opleve, hvor nemt og trygt det er for jeres hund eller andet kæledyr. De er nemlig sammen med jer, som de kender og som kender dem. I slipper derfor for bekymringer, når hunden skal passes, mens I er væk hjemmefra. Så tag et kig på vores hundevenlige sommerhuse, når der skal planlægges en ferie for Hund & Co. 

  • Sommerhus med internet ved Limfjorden: At have internetadgang i sommerhuset er efterhånden blevet et af de vigtigste kriterier, når vi skal vælge hvilken feriebolig vi skal holde ferie i. Om vi vil det eller ej, så vil mange af os gerne have mulighed for, at tjekke vores mails, når vi er på ferie. Vores børn vil også gerne kunne koble sig på nettet og tjekke sociale medier eller stream en film. Heldigvis er internetforbindelserne i sommerhusområderne i Danmark blevet meget bedre. Ved Limfjorden kan I leje mange sommerhuse med internetadgang. 

  • Sommerhus med indendørs pool ved Limfjorden: Når vejret ikke er til en strandtur eller hvsi I lejer et sommerhus ved Limfjorden i de kolde måneder, vil en indendørs pool være fantastisk. Med en privat indendørs pool bliver selv den mest kolde og grå feriedag fuld af sjov og varme svømmeture.  

Der er naturligvis også forskel på sommerhusenes størrelser og indretning. Ved Limfjorden kan I leje både ældre, hyggelige sommerhuse, hvor der er mest fokus på, at skabe en rigtig hyggelig stemning. Der er også flere mere moderne sommerhuse, hvor indretningen er mere enkel. Det er helt op til jer, hvilken type feriehus ved Limfjorden, I gerne vil holde ferie i. Vi vil altid gerne hjælpe jer med at finde frem til det rette match, så kontakt gerne vores salgsafdeling for gode råd til et godt sommerhusophold ved den smukke Limfjord.

Service hos NOVASOL Sommerhusudlejning

Hos NOVASOL sommerhusudlejning vil vi gerne gøre det så nemt for som muligt, at leje sommerhus i Danmark. Derfor har vi lokale NOVASOL servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.