Sommerhus ved Jammerbugten

Sommerhus ved Jammerbugten

Sommerhus ved Jammerbugten

Grunden til at Jammerbugten er blevet et meget populært feriemål, og at vores sommerhuse ved Jammerbugten, hvert år rives væk, skyldes b.la. at der ikke er langt til hyggelige feriebyer og masser af oplevelser. I kan hurtig komme til skønne Skagen eller tage turen ind til den nordjyske storby Aalborg. Fårup Sommerland ligger lige om hjørnet. Skønne badestrande venter lige om hjørnet fra jeres sommerhus ved Jammerbugten, hvor I altid kan finde en plads hvor solen og hvor vandet og den smukke strand kan nydes om det meste af året. Jammerbugten er uden tvivl et af de mest eftertragtede områder, når det gælder sommerhusudlejning i Danmark. Vil I gerne have inspiration til jeres næste ferie i sommerhus i Nordjylland eller til hvor henne I skal booke et sommerhus ved Jammerbugten? Så læs mere om dette fantastiske sommerhusområde herunder:

Populære feriehuse i Jammerbugten

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Jammerbugten

Loading...

Feriehuse med pool i Jammerbugten

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Jammerbugten

Loading...

Ferie i et sommerhus ved Jammerbugten - hele året rundt

Om sommeren er der altid liv og glade dage langs Jammerbugten, for rigtig mange vil gerne besøge de hyggelige byer langs kysten, se den smukke natur og koble af nær hav og strand. Om efteråret og i vintersæsonen er der knap så mange feriegæster i vores sommerhuse i Nordjylland, men ikke desto mindre, er der stadig mange gode grunde til f.eks. at hold en miniferie i det nordjyske og f.eks. leje et sommerhus ved Jammerbugten. 

Flere attraktioner og museer er åbne hen i efteråret og særligt omkring efterårsferien er der mange gode arrangementer for hele familien. Sommerhusene er naturligvis klar til at tage imod gæster udenfor sommersæsonen, hvor brændeovnen sørger for lidt ekstra varme, efter en frisk gåtur på stranden. En tur i et sommerhus ved Jammerbugten, i efteråret, er indbegrebet af hygge og nærvær. Dagene kan bruges på hygge i jeres private sommerhus ved Jammerbugten med spil, varm kakao, film og kreative hyggestunder.

Gode attraktioner nær jeres sommerhus ved Jammerbugten

Danmark er generelt et land med mange gode attraktioner af alle slags – både de lærerige og dem, hvor der kan leges og hygges dagen lang. Ikke langt fra jeres sommerhus ved Jammerbugten kan I besøge mange forskellige attraktioner. Blandt børnefamilier er Faarup Sommerland nok det største hit, når der holdes ferie i Nordjylland. Karruseller af alle slags og et stort badeland venter i de hyggelige omgivelser i skoven. I Aalborg Zoo og på Nordsøen Oceanarium venter mange sjove og lærerige dyreoplevelser.

  • På Bunkermuseet i Hirtshals og på Aalborg Forsvars – og Garnisonsmuseum fortælles der om det danske militær og ikke mindst om livet under 2. verdenskrig. Begge museer er også egnet for børn, og I vil her kunne fortælle om en del af Danmarks historie, mens I bevæger jer rundt i de gode udstillinger.

  • I naturen er der selvfølgelig også masser af oplevelser. I den sydlige del af Lønstrup ligger Rubjerg Knude med det tilsandede fyrtårn samt resterne af Mårup Kirke.

  • I de hyggelige byer langs kysten kan I besøge mange kunsthåndværkere, som inspireres af det smukke lys i Nordjylland. Glas, keramik og billedkunst er bredt repræsenteret langs Jammerbugten, hvilket giver alle muligheder for, at få et ganske særligt ferieminde med hjem.

Sommerhusudlejning ved Jammerbugten

Udvalget af feriehuse langs Jammerbugten er også meget varieret og byder på klassiske danske sommerhuse med masser af hygge og moderne feriehuse med f.eks. spabad. De sommerhuse, der udlejes via NOVASOL sommerhusudlejning, er alle privatejede, hvilket betyder, at I altid vil kunne holde ferie i nye omgivelser, hvor ejerens egen smag skinner igennem i indretningen. På denne måde får ferien et ekstra strejf af hjemlig hygge og autencitet. Familier med hund finder også nemt et sommerhus ved Jammerbugten, hvor hunden også er velkommen som feriegæst. Sæt blot kryds i ja til hund, når I skal finde frem til jeres sommerhus og I er på vej mod en ferie for HELE familien.