Feriehuse i Västergötland

Særligt på grund af den herlige natur søger feriegæster til Västergötland hvert år og hele året rundt. Her er smukke skove, søer, enge og den herlige skærgård ud for Göteborg. Denne del af Sydsverige er også et oplagt valg for en aktiv ferie med fiskeri, vandreture eller ture i kano eller kajak. Midt i Västergötland ligger de store jordbrugsområder, som er omgivet af bakkede landskaber.

Målt på areal, er Västergötland et stort område som strækker sig fra vestkysten af Sverige til søen Vättern midt inde i landet. Ved vestkysten ligger også Sveriges næststørste by, Göteborg. Väsergötland har noget at tilbyde for enhver smag; alt fra den livlige storbyen til det rolige og fredelige liv på landet. Regionen er blandt andet kendt for sin tekstilindustri som er Sveriges største.

Et feriehusophold i Västergötland, har alle forudsætninger for en vellykket ferie. Med de mange forskellige udflugtsmål, seværdigheder og aktiviteter, finder enhver feriegæst sig tilrette her. Tag et kig på vores mange dejlige ferieboliger i Sverige - vi hjælper gerne med at finde den helt rette til jer.

Sommerhus i det sydlige Sverige

Populære feriehuse i Västergötland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Västergötland

Loading...

Feriehuse med pool i Västergötland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Västergötland

Loading...

Ferieboliger til enhver ferie

Sverige er et dejligt rejsemål hele året rundt og der er ligeledes også en feriebolig til enhver feriedrøm. I de svenske skove ligger mange af de klassiske rød/hvide træhuse, som mange af os forbinder med en feriebolig i Sverige. De findes i alle størrelser og med forskellige faciliteter. Langs kysten kan I nyde smukke udsigter over havet og skærgården fra feriehuset eller ferielejlighedens terrasse eller altan. I de større byer er der også mange ferieboliger I kan leje, hvis I gerne vil kombinere ferien med ture ud i naturen og i byen. 

NOVASOL Sommerhusudlejning har haft ferieboliger til leje i Sverige i mange år og har også eget kontor, hvorfra den daglige drift varetages. Rundt i hele landet sørger NOVASOLs egne medarbejdere for, at der løbende kommer nye ferieboliger på programmet.

Feriehus i Sverige