Feriehuse i Halland

I Sverige siger man, at den hallandske kyst består af én stor sandstrand, der kun undertiden brydes af fortryllende små byer. Af populære strande kan nævnes Skummeslövstrand, Mellbystrand, Tylösand og Skrea Strand. På de kilometerlange strande, med de børnevenlige badevande, er der garanti for mange dejlige timer i løbet af ferien i Halland.

Lystfiskeri i Sverige

Populære feriehuse i Halland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Halland

Loading...

Feriehuse med pool i Halland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Halland

Loading...

Ferie i Halland

Halland har dog endnu mere at tilbyde end strande. Baglandet er som en mosaik af søer, skove og floder. Bare spørg de svenske skolebørn. De kan nemlig alle opremse de fire store floder Lagan, Nissan, Ätran og Viskan. Landskabet er som skabt til udflugter, cykelture, vandreture, kanoture for slet ikke at tale om de fine fiskevande. Sportsfiskeren glemmer aldrig sin første laks. Det er dog typisk aborrer og gedder I vil få på krogen, men det er jo heller ikke helt dårligt. Når fangsten er i land, kan I nyde dagens friskfangede måltid på terrassen ved jeres eget feriehus eller hytte. Så bliver det vist ikke meget bedre for en lystfisker. 

Er det ikke lige lystfiskeriet som har jeres store interesse, så fortvivl ikke, for der er mange andre oplevelser at hente med et sommerhus i Sydsverige. Golfspilleren vil bestemt ikke kommer til at mangle grøn græs i løbet af ferie i Halland, hvor der er flere gode baner at kaste sig over. Er det sport på vandet der har jeres interesse, så tag til bugten Apelviken ved Varberg, der er et af Sveriges bedste surfvande.

Shopping i Sverige

Aktiviteter og shopping i Halland

Når I lejer et sommerhus i Halland, kan I benytte muligheden for, at shoppe igennem i det efterhånden meget kendte storcenter i Ullared. Her kan I virkelig gøre et godt køb. I kan også tage en tur til Göteborg, hvor I bestemt også kan få shoppet samt besøge de spændende attraktioner og seværdigheder som findes i Göteborg, såsom Naturhistorisk Museum, Göteborg Stadmuseum og  Volvo museet ej at forglemme. Göteborg er en charmerende by, som indbyder til slentreture gennem gaderne og til en pause på en af byens mange cafeer. Hvad mere kan I opleve, når I holder ferie i et af vores sommerhuse i Halland? Meget! Tag en tur tilbage i tiden og besøge fæstningen Varberg og Bockstensmannen og det smukke Tjolöholm Slot udenfor Kungsbacka. Tag også til fuglereservatet på Getterön, Halmstad - som også er den kendte popduo Roxettes hjemby. Et indslag på jeres ferie i Sverige, som nok er mest interessant for de voksne, som kan huske de mange hits fra Roxette.

Ferie i Sverige året rundt

Der er noget særligt ved de skiftende årstider - også i Sverige. Mange tror, at sommerhusene og hytterne i Sverige kun er egnet til leje om sommeren, men faktum er, at vi har hytter og sommerhuse som passer til en ferie året rundt. Om efteråret er det populært at fiske og Sverige er helt perfekt for jer, der elsker spændingen ved lystfiskeriet. Vinteren, med den hvide sne, tiltrækker både skientusiaster og dem, der bare gerne vil nyde de smukke hvide landskaber, i fredelige omgivelser. Hvis formålet med vinterferien er skiløb, så har vi flere hytter og ferielejligheder, som ligger tæt på skiområder som f.eks. Isaberg, Branäs og Vallåsen. Om foråret vækkes naturen af sin vinterdvale og lyser op i friske forårsfarver.

Lej f.eks. et sommerhus i Sverige nær en af de mange søer og tag på sejltur, hvor I rigtig kan nyde de smukke omgivelser. Naturen i Sverige varierer meget efter årstiderne og byder derfor på nye spændende oplevelser året rundt. Uanset hvilken ferie I gerne vil holde i Sverige og uanset hvornår på året, så har NOVASOL Feriehusudlejning et meget alsidigt udvalg af ferieboliger, som vil kunne matche netop jeres ønsker og behov.