Skønne ferieboliger nær charmerende Varberg

Når I lejer en feriebolig i Varberg eller nær ved, lander I et smørhul, med masser af muligheder for forkælelse og afslapning. I Varberg finder I alle elementer, til den perfekte ferie. Et hyggeligt centrum, spækket med butikker, restauranter og cafeer. Skønne sandstrande, stejle klipper og en enestående natur. Et livligt havnemiljø ved den gamle fæstning og en skøn strandpromenade – Varberg har det hele.

Varberg er desuden kendt som Sveriges kurby, så når I lader en ferielejlighed i Varberg danne rammen om jeres ferie i Halland, har I mulighed for at få masser af skønne spa- og wellness oplevelser på de forskellige kursteder. I må heller ikke gå glip af et besøg på det eksotiske Kallbadhuset. Den vidunderlige badeanstalt er bygget på pæle i vandet og kan besøges året rundt.  Vil I være aktive på ferien? Der findes masser af spændende aktiviteter for hele familien i og omkring Varberg.

Ferie i Varberg

Populære feriehuse i Varberg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Varberg

Loading...

Badeferie i Varberg med unikke oplevelser

Så er et feriehus i Varberg det rette valg. I kan spadsere langs strandpromenaden, til det berømte badested Apelviken. Her finder I en skøn blanding af sandstrand, klipper og fine badebroer. Langs stranden ligger der flere restauranter og cafeer. Apelviken er samtidig et af Sveriges mest populære steder for wind- og kitesufere. Vil I hellere have en strand lidt for jer selv, findes der utallige små bugter og fine hvide sandstrande i området, så det er bare at vælge jeres egen lille plet. I kan også bade fra det store Fæstningsbad på havnen, hvor der findes alle faciliteter til en dejlig dag i solen.

Oplevelser i Varberg

Skal badeoplevelsen i Varberg være helt speciel?

Så er et besøg i Kallbadhuset et must. Den fantastiske bygning, der står på pæle i havet, er intet mindre end betagende. Huset er bygget i 1903 og den historiske bygning er siden blevet nænsomt renoveret, så den i dag fremstår som et af Sveriges smukkeste badehuse. Kallbadhuset har åbent hele året, og man bader uden tøj. Derfor findes der også en separat afdeling til både damer og herrer. Hop i bølgen blå og nyd bagefter varmen i saunaen, mens I betragter udsigten over havet og den gamle fæstning. Det er i sandheden en ferie i Sverige med masser af velvære.

Feriehus ved Varberg

Hvad kan I opleve i Varberg?

I bør slentre en tur på det smukke, gamle torv, der er et af Sveriges største. Indsnus den livlige atmosfære og gå på opdagelse i de sjove og spændende butikker. Flere gange om ugen er der torvedag, med masser af boder. Når I har shoppet igennem i Varberg, kan I nyde en kop kaffe eller en frokost på en af de hyggelige restauranter eller cafeer.

Ved haven finder I Varbergs historiske fæstning, som kan dateres helt tilbage til 1200-tallet. Den gamle fæstning har fungeret som vagtårn og beskyttelse mod fjenden. I lange perioder har Varberg hørt under det danske rige. Den spændende historie kan I opleve på guidede ture i den gamle fæstning, der også fungerer som museum. Om sommeren kan I få en unik oplevelse af livet i de højere samfundslag. Der spilles der nemlig op til musik og dans i Societén og i den omkringliggende park.

Udflugter og aktiviteter for børn og voksne i Varberg

Pak en picnickurv og tag på tur i Åkulla Bokskogar, som er en vidunderlig bøgeskov lige uden for Varberg. Når I har nydt frokosten på et tæppe under bøgekronerne, kan I besøge Öströö fårgård og hilse på de små lam, få en rundvisning og købe nogle af de lækre delikatesser, der produceres på gården. 

Er I en børnefamilie, der lejer en hytte i eller nær Varberg? Så ligger der masser af oplevelser lige uden for hyttens dør. Der findes flere legepladser og et super sjovt legeland. Prøv også gocard banen eller det fine strandtog. Ved havnen kan I fiske efter krabber eller tage en tur med snorkel på den 300 meter lange snorkelbane. Der findes desuden mulighed for at spille golf, tennis og dyrke alle former for vandsport, når I lader en feriebolig i Halland danne rammen om jeres ferie. Området er nemlig spækket med skønne strande langs hele kysten.

Besøg Ullared og shop amok mens I holder ferie i Varberg

Måske har I hørt om det kæmpestore varehus Gekås Ullared? Et varehus som kan tage pusten fra selv den mest erfarne shopper. Selve butiksarealet dækker 35.000 kvadratmeter - intet mindre end det samme som 5 fodboldbaner. Hvert år kommer omkring 5 millioner kunder til varehuset, hvor der kan købes alt. I kan shoppe amok i tøj, elektronik, værktøj, fritidsudstyr, dyreforder, tasker, kropspleje produkter, smykker, ting til boligen, rengøringsmidler, legetøj og fødevare. Tilsammen er der mere end 100.000 vare på hylderne. Ved selve varehuset er der 3200 parkeringspladser og der er flere spisesteder i varehuset, så I kan få tanket energi til den videre shopping. Hvis de mindste begynder at kede sig, er der også et stort lege område, for børn op til 10 år. Varehuset kaldes ofte bare for Ullared og ligger ca. 40 min i bil fra Varberg.

Sommerhusudlejning i Varberg og det øvrige Sverige

Hos NOVASOL kan I leje ferieboliger i hele Sverige. Alle feriehusene og hytterne er private, hvilket både giver mere autentiske oplevelser samt mulighed for, at holde lige præcis den ferie i Sverige, som I ønsker jer. Ferieboligerne vil alle være indrettet efter ejerens smag. Det gør jeres ophold mere personligt og I vil altid få en ny oplevelse, uanset hvor ofte I vælger at leje et sommerhus i Sverige. 

Der er desuden også ferieboliger til alle typer ferier. I kan leje hyggelige hytter og feriehuse til vinterferie i Sverige. Vi udlejer ferieboliger tæt ved rigtig gode skisportsområder i Sverige. Er I på udkig efter et feriehus nær enten alpinemuligheder eller langrendsløjper, så kan I angive en max. afstand til dette, i jeres søgning.

De mange svenske ferieboliger som leje ud, er også skønne til en sommerferie eller måske en miniferie i foråret. Ferieboligerne i Sverige ligger ofte i meget naturskønne omgivelser, hvor der er lagt op til masser af aktive feriedage. Sverige er også rig på mange gode attraktioner. Her er flere større forlystelsesparker for hele familien, masser af dyreparker samt en række attraktioner af høj kvalitet. Lad jer f.eks. inspirerer af disse 6 Top attraktioner i Sverige. 

I skal vælge Varberg, til den næste ferie i Sverige, hvis I vil kombinere badeferie med byliv og masser af stemning og atmosfære. Varberg er en perle, både for børnefamilien og parret der ønsker en romantisk get away.